Sympatycy KriSSo Opublikowano 27 Października 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Października 2016 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Dobre dobre Sławku, a tak na marginesie, uwielbiam śląską gwarę. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Tato kup mi ajfona!!! - A magiczne słowo? - Natalia. - Natalia? - To imię twojej kochanki. - A etui potrzebujesz???
dziadzia Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Chińscy mędrcy twierdzą, że: - Na plecach śpią święci, - na brzuchu - grzesznicy, - Na prawym boku - władcy, - Na lewym boku - mędrcy. całą noc wierciłem się, zasnąć nie mogłem. Nie potrafię się określić...
wojtek_pl Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 A ty ? Czy ty masz już snorkel w swoim motocyklu ?
dziadzia Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zero smutku, zero złości dziś jest Piątek dzień radości !!!
dziadzia Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Najnowsze badania wykazały, że 80% Polaków żyje w stresie. Reszta żyje w Anglii.
dziadzia Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Mamy z mężem dwa konta w banku. Moje jest moje, a jego jest nasze.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Listopada 2016 Administrator Opublikowano 9 Listopada 2016 Co oddziela piękne kobiety od brzydkich?? Odra! ... ale żeby się nikt nie obraził: 1
Bulba Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Japońscy konstruktorzy wymyślili aparat fotograficzny z bardzo szybką migawką - tak szybką, że udało im się zrobić zdjęcie kobiety z zamkniętymi ustami!
dziadzia Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 MariuszBurgi święta prawda ha ha ha suuuper!!!
dziadzia Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Siedzi dwóch starszych gości na ławce w parku, mówi pierwszy; - wiesz moja żona to anioł a na to drugi - a moja jeszcze żyje. Siedzi dwóch starszych gości na ławce w parku, mówi pierwszy; - wiesz moja żona to anioł a na to drugi - a moja jeszcze żyje.
dziadzia Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 wiecie jakie są środki ntykoncepcyjne; - doustne i dowcipne. W idealnej rodzinie żona nie ma pojęcia, skąd się biorą pieniądze, a mąż nie ma pojęcia, gdzie się one podziewają.
Rekomendowane odpowiedzi