Berkut 42 Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 Zaczęła się nauka Jasia w szkoły publicznej. Po miesiącu nauczycielka wzywa ojca Jasia i mówi mu, że Jasio jest diabłem wcielonym i usuwa Jasia ze szkoły. Ojciec zapisał Jasia do szkoły prywatnej. Po miesiącu nauczycielka wzywa ojca i historia się powtarza. Ojciec wymyślił żeby Jasia zapisać do szkoły Jezuitów. Po miesiącu wzywają Jezuici ojca Jasia na wywiadówkę. Ojciec przygotowany na najgorsze...a tu słyszy, że dawno takiego porządnego ucznia jak Jasio nie mieli. Pomaga kolegom, zawsze jest przygotowany, uczy się pilnie itp. Ojciec w szoku pyta Jasia co spowodowało taką przemianę? A Jaś na to: - Tato, bo tam jest tak: wchodzisz do szkoły a tam na korytarzu człowiek na krzyżu, idziesz na stołówkę - wisi człowiek na krzyżu, u dyrektora człowiek na krzyżu. Tato ....! Tam się z ludźmi nie pierdolą !!!
dziadzia Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Koledzy i koleżanki wiecie jak należy siedzieć prawidłowo w pracy??? KRÓTKO !!!
dziadzia Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 - Dobry wieczór, czy to telefon zaufania dla kobiet? - Tak - Sprzęgło po prawej, czy po lewej jest?
dziadzia Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 No i sru... weekend poszedł w pi.du !!!
wojtek_pl Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Maść jalapeño . Bo konar musi płonąć... ---------------------------- Moje chomiki mają grzyba... . . . . . . . . . . . . . . . .
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 5 Października 2016 Użytkownicy Opublikowano 5 Października 2016 Pozdrawiam
dziadzia Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 he he zajefajne, dobrze że te ochraniacze węża zamontowali hi hi
dziadzia Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Siedzi facet na ulicy obok kosza z pestkami z jabłek. Podchodzi policjant i pyta: - co tam masz? - sprzedaje pestki z jabłek. - a do czego służą?... - po zjedzeniu jednej człowiek staje się mondrzejszy. - a po ile je sprzedajesz? - 15zł. za sztukę. - daj mi jedną. policjant zjadł peskę, pomyślał i mówi: - poczekaj chwile! Za15 zł. mogłem kupić kilka kilo jabłek i mieć z nich mnóstwo pestek zamiast jednej! - widzi pan ? Już poskutkowało. - rzeczywiście. Daj jeszcze dwie. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Siedzi babcia z dziadkiem na ławce w parku. Dziadek mówi; - Puściłem jesiennego bąka Babcia; - A jaki to jest jesienny? Dziadek; - Taki z kasztanami....
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Października 2016 Administrator Opublikowano 18 Października 2016 2
dziadzia Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 Wygrałem dzisiaj kłótnie z żoną. w nagrodę śpię na kanapie.
dziadzia Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Teściowa do zięcia; - Skoro tak mnie nienawidzisz, to dlaczego trzymasz moje zdjęcie na kominku? - Żeby dzieci nie zbliżały się do ognia.
dziadzia Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 Para w łóżku: - To twoje piersi, czy gęsia skórka? - A ty się kochałeś, czy trząsłeś z zimna?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 24 Października 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2016 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
stefanekmac Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Do nietypowej sytuacji doszło dzisiaj w tramwaju, który ruszał z przystanku Różana na poznańskiej Wildzie. Sytuację opisuje MPK Poznań. Motorniczy, który właśnie miał ruszać z przystanku przy ul. Różanej, zauważył dobiegającą do tramwaju pasażerkę. Pani zdążyła wejść do bimby, a gdy tramwaj ruszył, stanęła za kabiną prowadzącego i zapukała w szybkę. - Kolega zapytał w czym może pomóc, na co pasażerka wyznała: "Wie pan, strasznie jestem podniecona!" - czytamy na facebookowej stronie MPK Poznań. W tramwaju nastała cisza, a kolega po chwili oszołomienia zapytał co jest przyczyną takiego stanu. "Pierwszy raz sama poprowadzę auto - odparła radośnie.
Rekomendowane odpowiedzi