dziadzia Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Trzecia w nocy. Mamo opowiedz mi bajkę.... - Zaraz wróci tata, to opowie nam obu.
dziadzia Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Polacy generalnie mają nawyk przeklinania. Aż dziw, że Konstytucja RP nie zaczyna się od preambuły " My K.rwa naród polski...."
dziadzia Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Gotowi na Euro? Bo ja tak chyba widać he he Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Siedzą kumple w barze i popijają piwko. - Ja to jak się napiję to nikogo się nie boję! Nawet własnej żony!!! - Mówi jeden z nich. - Nieee no.... Tak to się jeszcze nigdy nie schlałem. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 - Jesteś Jasiu za młody by palić!!! - Krzyczy ojciec. - Też zaczołeś palić w V klasie! - Ale ja wtedy miałem 18lat ! W pewny domu mieszkały trzy rodziny. Na parterze Cyganie, Na pierwszym piętrze muzułmanie, a na drugim Polacy. Pewnego dnia w budynek uderzył samolot. Kto przeżył??? Polacy, bo byli w pracy
dziadzia Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Mamo, Mamo! - Co, synku? - W moim łóżku jest potwór! - Co żeś sobie z dyskoteki przyprowadził, to masz......
dziadzia Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Berkut 42 to pierwsze zdjęcie genialne , drugie sama prawda he he
dziadzia Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Wraca chłop do domu z delegacji, wita się, wręcza prezenty. W końcu zasiada przed michą i telewizorem. Patrzy dookoła i wola do pięcioletniej córeczki; - Dziubasku, czy widziałaś tu gdzieś pilota? - Pilota? Nie widziałam .... Ale był listonosz, hydraulik i kilka razy sąsiad z naprzeciw.
Krzychu32 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Pomysłowość kobiet nie zna granic
Wójek Biedak Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 https://www.facebook.com/heftig.co/videos/vb.204324616421942/586729171514816/?type=2&theater
Berkut 42 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Idzie alkoholik po plaży. Nagle zauważa zakopaną w piachu amforę. Jako że go mocno suszy, z nadzieją wyciąga zatyczkę. Lecz zamiast kropli wody z butli wyłazi Dżin i mówi: – Masz trzy życzenia! – Daj mi i sobie po poł litra. Wypijemy. – Dobra, proszzz… Wypili. Dżin, nieprzyzwyczajony, schował się z powrotem do amfory, ale po kilku godzinach wychyla się niezdarnie i mówi: – Dawaj drugie życzenie… – Daj jeszcze raz to samo – odpowiada pijak – dla mnie i dla ciebie! – Dobra. Proszsz… Chociaż mógłbyś wymyślić coś mądrzejszego… Wypili. Dżin znowu schował się w butli. Trochę trwało zanim znowu z niej wylazł: – Dawaj trzecie życzenie… Tylko pomyśl najpierw, bo to ostatnie… – Trzeci raz to samo! – ordynuje pijak – dla ciebie i dla mnie. A co? Raz się żyje! – No, mądry to ty nie jesteś – mruknął Dżin, ale spełnił i to życzenie. Wypili, podumali, Dżin z powrotem wlazł do amfory. Mija godzina, dwie. Dżin wyłazi z butli: – No dobra… Dawaj czwarte życzenie…
Sympatycy KriSSo Opublikowano 26 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 26 Czerwca 2016 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Tylko Anglicy potrafią wyjść z euro dwa razy w jednym tygodniu !!!
Rekomendowane odpowiedzi