dziadzia Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 - Kasiu, Czemu nie chcesz wyjść za niego ? - Mamo, bo on jest rudy. Ojciec odwraca się od telewizora; - Też mi coś, jak po roku z Tobą nie będzie łysy to na pewno siwy. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Po słusznej nawilżanej imprezie świątecznej, gospodarze zbierają się do spania, Nagle w sypialni słychać głośny łomot. - Co to było, do cholery?! - Pyta żona. - Koszula mi spadła - odpowiada mąż. - A skąd ten łomot? - Bo jeszcze jej nie zdjąłem.....
dziadzia Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 A tu jest dowód Że ziemia jest okrągła... Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Uwielbiam wesela ! Panna młoda udaje, że jest dziewicą, pan młody udaje, że znalazł właśnie tą jedyną, a rodzice obu stron udają, że się lubią.... Tylko goście są szczerzy . Przyszli chlać i chleją....
dziadzia Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Majster na budowie pyta się pracownika; - Dlaczego Ty nosisz po jednej desce, a Nowak po dwie ? - Bo to leń. Nie chce mu się dwa razy chodzić.
Krzychu32 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Z pamiętnika. Wczoraj namówiłam wreszcie swojego męża, żeby kupić żyrandol z kryształów, baaardzo drogi (pół roku na niego zbieraliśmy). Pojechaliśmy do sklepu, kupiliśmy i na skrzydłach szczęścia popędziliśmy do domu. Po drodze kupiliśmy butelkę koniaku, żeby nowy zakup oblać. Siedzimy przy stole, najpierw strzeliliśmy po 50, potem powtórzyliśmy, no i mówię do męża: - A może od razu powiesimy ten żyrandol? Mąż się zgodził. Postawiliśmy krzesło, na krzesło taboret, mój mąż wspiął się na tą piramidę, a mi kazał go asekurować. Stoję taka szczęśliwa, obserwuję jak mój mąż orzeł pod sufitem majstruje (a on był - nie wiem po co - w szerokie bokserki ubrany), przenoszę wzrok wyżej i co ja widzę w tych sympatycznych bokserkach Wypadło mu jedno jajeczko, no i ja taka rozczulona tym widokiem, tak lekko pstryknęłam paluszkami to tym jajeczku. Mój tygrys w tej sekundzie jak nie poleci w dół z tej estakady wraz z żyrandolem, który rozbił się całkowicie na małe kawałeczki... Wstaje szybko i z ostatkami żyrandola w ręce podskakuje do mnie... myślałam, że mnie zabije albo walnie tym żyrandolem, a on mówi: - K...a m...ć, ale mnie prąd pierdyknął, aż do jąder doszło. Dobrze, że nie na śmierć, ale żyrandol w cholerę poszedł
dziadzia Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 W szpitalu leży nieprzytomny mężczyzna, przy nim siedzi troskliwa żona. W pewnym momencie chory budzi się, patrzy na żonę i pyta; - Byłaś przy mnie zawsze, kiedy spotkało mnie jakieśnieszczęście, prawda? - Tak, kochanie. - Byłaś przy mnie, kiedy mnie z pracy wywalili ? - Tak, kochanie. - A gdy moja firma zbankrutowała, też przy mnie byłaś? - Tak kochanie. - A gdy nam się chałupa spaliła? - Też przy tobie byłam, kochanie. - Teraz, gdy miałem ten cholerny wylew, też przy mnie jesteś? - Tak, kochanie. - Wiesz co? Ty mi przynosisz pecha !!!!
dziadzia Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Wróżka patrzy w swoją szklaną kule i mówi do mężczyzny; - Widzę, że jest pan ojcem dwójki dzieci.... - Tak pani myśli? - zaśmiał się mężczyzna i sprostował; - Ja jestem ojcem trójki dzieci. - To pan tak myśli ! Zaśmiała się wróżka. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Trzecia w nocy, a tu nagle sąsiad wali do drzwi... - Tak się wystraszyłem że aż mi wiertarka z ręki wypadła.
dziadzia Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 W górach wykoleił się pociąg wiozących polskich polityków. Na miejsce pędzą ekipy ratownicze, karetki, śmigłowce itd. Gdy przybyli, okazało się, że nigdzie nie ma żadnych ciał. Szef ratowników pyta bacę ; - Baco, gdzie się podziali wszyscy z tego pociągu? - A pochowalim.... - Wszyscy zginęli? Co do jednego ? - No... Niektórzy mówili, że jeszcze żyją, ale kto by tam panie politykom wierzył....
dziadzia Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 - Tato, co to za dziwna czapka na twojej głowie? - To kefija, Ahmedzie. Chroni nas przed słońcem pustyni. - A to dziwne ubranie? - To dżelaba. Chroni nas przed gorącym wiatrem pustyni. - A te szmaty na nogach? - One chronią nas przed gorącym piaskiem pustyni... - Tato, a po jaką cholerę ci to wszystko?! Przecież my mieszkamy w Dortmundzie!!!
Klubowicze maroch75 Opublikowano 13 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2016 Piątek 13-go.. Pesymista: Na pewno będę miał pecha.. Optymista: Spoko, nic mi się nie stanie.. Realista: Nareszcie.. Zaczyna się weekend.. Co Optymista widzi na cmentarzu?? - same plusy..
dziadzia Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 18 Maja 2016 Opublikowano 18 Maja 2016 Żona wróciła dziś ze sklepu, ze skrzynką piwa, kartonem wódki, ośmioma butelkami whisky i dwoma bochenkami chleba. Pytam zdziwiony ; - Mamy jakąś imprezę??? - Nie. - Więc po co nam dwa chleby ?
przemo7 Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 – Panie doktorze, wątroba mnie boli… – Pije pan wódkę? – Tak, ale nie pomaga…
dziadzia Opublikowano 21 Maja 2016 Opublikowano 21 Maja 2016 Spięcie na drodze; Wkurzony facet: - Kobieto, robiłaś kiedyś prawo jazdy!? - Więcej razy od Ciebie, debilu ! Złapał murzyn złotą rybkę i ma życzenia; - Chcę być kwiatkiem, - A rybka na to; nie ma czarnych kwiatków, - Murzyn; spełniaj życzenie bo cię usmażę. Zagrzmiało, zaszumiało, murzyn został bez członka. - Coś ty zrobiła! - Czarny bez. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Twoja stara piła leży w piwnicy. Twoja stara piła. Leży w piwnicy. Interpunkcja - Ma znaczenie !
dziadzia Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Rozmawiają dwie blondynki przy samochodzie; - Wiesz zeszło mi powietrze z opony ! - Z całej ? - Nie! Tylko na dole....
Rekomendowane odpowiedzi