dziadzia Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 Mam wielki dylemat obywatela i nowoczesnego patrioty: Nie wiem czy jechać wolno, zgodnie z przepisami czy szybko żeby płacić mandaty, które uratują budżet naszego państwa?
dziadzia Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Znalazłem fajny kubek samo życie hi hi. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Berkut 42 Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 Mam wielki dylemat obywatela i nowoczesnego patrioty: Nie wiem czy jechać wolno, zgodnie z przepisami czy szybko żeby płacić mandaty, które uratują budżet naszego państwa? Ptaki ćwierkają że wybrałeś drugi wariant
stator Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 Znalazłem fajny kubek samo życie hi hi. Dziwne, bo ja mam tak samo. Ciągle słyszę, ze nie ma ludzi nie zastąpionych... A jak idę do szefa po urlop, to nie dostaję, bo nie ma mnie kto zastąpić.....
dziadzia Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 Dziwne, bo ja mam tak samo. Ciągle słyszę, ze nie ma ludzi nie zastąpionych... A jak idę do szefa po urlop, to nie dostaję, bo nie ma mnie kto zastąpić..... [/ A nie mówiłem Stator że samo życie hi hi Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Wędkarz ; Właśnie wróciłem z wędkowania, I co złapałeś? Żonę z kochankiem!!!
dziadzia Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Dzwonię do męża, że na autostradzie w jego BMW zapaliła się taka dziwna czerwona lampka, A on się na mnie wydziera, że to OLEJ. Więc olałam..... ŚLepy, powiedział głuchemu, że widział, jak szczerbaty odgryzł włosy łysemu.
Marek93 Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Motocyklista jadący z dużą prędkością zobaczył przed sobą oposa. Starał się jak mógł, żeby go ominąć, ale przy takiej prędkości nic się nie dało zrobić. Uderzony opos przekoziołkował i upadł na asfalt i jak to opos zaczął udawać martwego. Motocyklista, poruszony wyrzutami sumienia, zatrzymał się i wrócił po osoba. Ponieważ wyglądało na to, że opos żyje, zabrał go z drogi i zawiózł do schroniska. Tam umieszczono go w klatce, włożono do niej trochę pożywienia i wodę w miseczce. Rano opos ocknął się. Popatrzył na wodę, popatrzył na jedzenie, popatrzył na pręty klatki przed sobą i mówi: - Niech to diabli! Zabiłem motocyklistę.
dziadzia Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Mózg jest zadziwiającym organem Zaczyna już funkcjonować sekundę po tym jak obudzisz się rano i działa nieprzerwanie aż do chwili gdy znajdziesz się w pracy....
szczolkin Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 Dong-dong! - Dzień dobry pani. - A to ty Piotrusiu. Co się stało? - Tata mnie przysłał, bo dłubie przy skutetrze i nie może sobie poradzić. - Stary rusz dupę i idź pomóc koledze burgmaniakowi! - Tata jeszcze mówił, żeby pan wziął jakiś specjalny klucz, bo tata nie ma. - A jaki? - Szklana pięćdziesiątka...
dziadzia Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Najlepszym lekarstwem na wszelkie dolegliwości jest zwykła woda..... Dwie krople na szklankę wódki i wszystko przejdzie.
niko02 Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Dong-dong! - Dzień dobry pani. - A to ty Piotrusiu. Co się stało? - Tata mnie przysłał, bo dłubie przy skutetrze i nie może sobie poradzić. - Stary rusz dupę i idź pomóc koledze burgmaniakowi! - Tata jeszcze mówił, żeby pan wziął jakiś specjalny klucz, bo tata nie ma. - A jaki? - Szklana pięćdziesiątka... Dobre Pożyczam na fejsa
dziadzia Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Przed seksem pomagasz rozebrać się drugiej osobie i odwrotnie. Po seksie każde z was ubiera się w pojedynkę. MORAŁ TEJ HISTORII; W życiu nikt Ci nie pomoże, kiedy zostaniesz wyru**any.
dziadzia Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Weterynarz dzwoni do Kowalskiej; - Jest tu u mnie pani mąż z psem i prosi o uśpienie. Zgadza się pani na to? - Oczywiście, psa może pan puścić wolno. Zna drogę do domu.
dziadzia Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Rozmowa w kolejce stojącej przed sklepem. - Czy pan jest ostatni? - Nie, są gorsi ode mnie. - Czy pan stoi na końcu? - Nie, na nogach. - Świnia! - Bardzo mi przyjemnie, Kowalski jestem. - Niech mnie pan w d**ę pocałuje! - Ależ, proszę pani ja tu przyszedłem po cytryny, a nie po pieszczoty. Wiecie co się stało? Obudziło się we mnie dzikie zwierze!!! - Obawiam się że to leniwiec!
dziadzia Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Szef do pracownika; - Miarka się przebrała, zwalniam pana! - Zwalniam? Jestem na prawdę mile zaskoczony szefie, bo zawsze myślałem, że niewolników się sprzedaje!
dziadzia Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Dwóch policjantów zatrzymuje blondynke i pyta; - Jak pani ma na imię? - Ewa - Ile ma pani lat? - 30 - kim pani jest z zawodu? - Eeeeee...... - Czym się pani zajmuje ? - No....można powiedzieć, że chodzę od latarni do latarni. - Stasiu, pisz elektromonter.
dziadzia Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Idzie Grześ przez wieś, niesie worek zioła, worek się rozerwał, cała wieś wesoła.
Rekomendowane odpowiedzi