jac555 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 https://youtu.be/zjkv4RXBKL8 jak kogoś coś boli polecam
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 18 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2015 Na tej stronie 9 postów wyżej BYŁOOOOOOO
jac555 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Alvaro Soler - El Mismo Sol parody. Kabaret Malina JEBNĄŁ MI AMOR (parodia) Coś na poprawienie nastroju
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2015 Trzy koleżanki w kawiarni. Jedna do drugiej mowi: - wiesz, moj Zenek ma zawsze cieple jądra... - taaak ? Co ty powiesz, bo mój Kazek też ma zawsze cieple jądra... Trzecia koleżanka tylko się przysluchiwała bez komentowania sprawy... Następnego dnia znów koleżanki spotykają się w kawiarni. O dziwo, trzecia, która wczoraj nic nie komentowala, teraz zdejmując słoneczne okulary odsłania nieźle podbite oko... - o boooże, co się stalo ? - a no nic takiego; tylko wczoraj przed zasnięciem chciałam sprawdzić jak jest u mojego Tadka z tymi ciepłymi jądrami, no i ujęłam go tam mowiąc "ooo, dziwne, że twoje jądra są takie zimne - bo Zenek i Kazek mają ciepłe
dziadzia Opublikowano 22 Grudnia 2015 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Cała prawda o ŚWIĘTACH ! 22 grudnia, nie wyjadają przecież to na święta! 26 grudnia, No jedz to, bo się zmarnuje !
dziadzia Opublikowano 25 Grudnia 2015 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Mrozu nima śniegu nima Gdzie ta pierdolo.na zima Sanki kuźwa zardzewiały Narty też się rozj.bały Tylko deszczyk pada z nieba Więc się dzisiaj nachlać trzeba
dziadzia Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Jedzie chłopak z dziewczyną samochodem, Chłopak kieruje, dziewczyna jedzie z tylu Chłopak się odwraca Ona; Patrz na drogę! Patrz przed siebie, idioto !!! Na miłość boską patrz, gdzie jedziesz !!! On; nie wytrzymuje: Zamknij ryj kretynko, przecież cofam !!!
dziadzia Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 To jest niesprawiedliwe, że poniedziałek jest tak daleko od piątku, A piątek tak blisko poniedziałku.
dziadzia Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Żona mówi do męża; Ale Ty jesteś pierdoła; Jesteś taka pierdoła że większego na świecie nie ma, Wszystko za co byś się nie wziął zaraz chrzanisz, Gdybyś wystartował w konkursie na największego pierdolę, zają byś drugie miejsce!!! Dlaczego drugie ??? Bo taka jesteś pierdoła......
dziadzia Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Wraca mąż z pracy; Co na obiad? Nic Ale wczoraj też nic nie było..... Zrobiłam na dwa dni. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Kochanie, ty tylko żłopiesz to piwsko, nawet ze mną nie porozmawiasz, A o czym? O mnie, o moich potrzebach, jakie kwiaty lubię, jaki kolor...... A jaki kolor lubisz? Róż... To RÓŻ dupę po piwo !!! Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Jezman Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dla koneserów wyposażenie obowiązkowe na zlot skuterów
dziadzia Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Mężczyzna; istota tak krucha, Że przeziębia się nawet żując gumę Winterfresh
GadekW Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Mąż wraca wieczorem do domu i mówi do żony: -kochanie kupiłem ci Pylarginę Na to żona: - ale mnie wcale głowa nie boli Mąż: - mam cie!!!
dziadzia Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Wiecie dlaczego bajki kończą się ślubem??? Bo po ślubie kończy się bajka !!!! Optymiści uczą się języka angielskiego, Pesymiści - chińskiego, A realiści - obsługi kałacha.... Kłamstwo potrafi obiec pół świata, zanim prawda włoży buty....
stator Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Myślałem, że uda mi się nie dzielić swoją refleksją odnośnie rodzinnych zakupów. Niestety, muszę jednoznacznie stwierdzić i ogłosić: Nie będę już nigdy więcej, jeździł ze swoją żoną na zakupy do supermarketu. Przykro mi, ale to już koniec! Nawet nie wiecie, jakmi serce krwawi, jak patrzę, jak ona te ciężkie toboły dżwiga z samochodu....
Rekomendowane odpowiedzi