Berkut 42 Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Dobra kompozycja z życia wzięta pozdrawiam
dziadzia Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 28 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2015 https://www.youtube.com/embed/4rooQCVttVs
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 28 Października 2015 Użytkownicy Opublikowano 28 Października 2015
Klubowicze DaniL Opublikowano 29 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2015 Puka ktoś do drzwi. Podchodzi Typ pod drzwi i pyta: - Kto tam? Zza drzwi słyszy odpowiedz: - ABW! Kolo zdziwiony mówi: - Nie wierzę po czym słyszy: - My właśnie w tej sprawie
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 29 Października 2015 Użytkownicy Opublikowano 29 Października 2015 Witek zmienił motor???
Marcin79 Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Jeden z komentujących poniższe zdjęcia na profilu ścigacz pl chyba dostał bana na naszym forum bo bardzo źle się o nas wypowiada https://www.facebook...156122373340363
dziadzia Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 1 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 1 Listopada 2015 Miszcz https://www.facebook.com/stagefreaks/videos/vb.201789499889746/863975723671117/?type=2&theater
Sympatycy Robsson Opublikowano 3 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2015 Zapowiada się bardzo dlugometrażowy film.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 3 Listopada 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Listopada 2015 Zapowiada się bardzo dlugometrażowy film. No i potwierdzają się wyniki głosowania w poszczególnych województwach. Ale spoko chłopaki, jak Was Jarek z Antkiem zamkną na jakiś czas , jako koledzy z Burgmani macie u nas zapewnione paczki
dziadzia Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Zapowiada się bardzo dlugometrażowy film. Zajefajne już dawno się tak nie uśmiałem SUPER !!!
dziadzia Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Wiecie dlaczego pan młody wnosi pannę młodą do domu? A widzieliście żeby sprzęt AGD chodził !!! Przychodzi kobieta do aptekarza i mówi; Trutkę poproszę! A po co Pani trutka? Chcę otruć męża ! Nawet gdyby Panią zdradzał nie mogę pozwolić aby go Pani otruła. Wtedy kobieta pokazuje zdjęcie jej męża jak sypia z żoną aptekarza. Widząc to, aptekarz mówi; Ooo, widzę że ma Pani nawet receptę!!!
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2015 Imigrant z Somalii przyjeżdża do Wielkiej Brytanii. Na ulicy zatrzymuje pierwszą napotkaną osobę chwyta ją za rękę i mówi: - Dziękuję za wpuszczenie mnie do tego kraju, za mieszkanie, pieniądze na jedzenie, opiekę medyczną, darmową szkołę i zwolnienie z podatków. - To pomyłka - odpowiada przechodzień. - Ja jestem Afgańczykiem. Somalijczyk idzie więc do kolejnej osoby: - Dziękuję, że stworzyliście taki piękny kraj! - To nie ja, ja jestem z Iraku - słyszy odpowiedź. Wreszcie widzi matkę z dzieckiem: - Czy pani jest Brytyjką? - pyta. - Nie, pochodzę z Indii. - To gdzie się podziali wszyscy Brytyjczycy? Kobieta zerka na zegarek i mówi: - Pewnie są w pracy ----------------------------------------------------------------- Mały Arab - nielegalny emigrant pyta mamy: -Mama, co to jest socjalizm i rasizm? -Widzisz synku, jak przyjechaliśmy do Europy, dostaliśmy mieszkanie, co miesiąc dostajemy pieniądze, a do tego nie musimy pracować, bo na to pracują głupi Europejczycy- podatnicy. To jest właśnie socjalizm. -Mamo, a ci Europejczycy-podatnicy nie denerwują się za to że pracują "na nas"? -Denerwują się synku, i to jest właśnie rasizm....
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Listopada 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Listopada 2015 Imigrant z Somalii przyjeżdża do Wielkiej Brytanii. Na ulicy zatrzymuje pierwszą napotkaną osobę chwyta ją za rękę i mówi: - Dziękuję za wpuszczenie mnie do tego kraju, za mieszkanie, pieniądze na jedzenie, opiekę medyczną, darmową szkołę i zwolnienie z podatków. ..................... ..................... Kobieta zerka na zegarek i mówi: - Pewnie są w pracy ----------------------------------------------------------------- Mały Arab - nielegalny emigrant pyta mamy: -Mama, co to jest socjalizm i rasizm? -Widzisz synku, jak przyjechaliśmy do Europy, dostaliśmy mieszkanie, co miesiąc dostajemy pieniądze, a do tego nie musimy pracować, bo na to pracują głupi Europejczycy- podatnicy. To jest właśnie socjalizm. -Mamo, a ci Europejczycy-podatnicy nie denerwują się za to że pracują "na nas"? -Denerwują się synku, i to jest właśnie rasizm.... Pierwsza klasa, zastanawiam się tylko czy śmiać się czy płakać Arab zbłądził w Rzymie w okolice placu Św. Piotra. Usłyszał kazanie papieża: - Tylko eksplozja dobra może odmienić świat - zaapelował papież. - Eksplozja? Dobra! - rozpromienił się Arab.
dziadzia Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Wpada facet do apteki i krzyczy; Ludzie przepuśćcie mnie bez kolejki ! Tam leży kobieta i czeka! Ludzie poruszeni przepuścili gościa bez kolejki Facet podbiega do okienka i wola; Prezerwatywę proszę !!!
Sympatycy Anton Opublikowano 6 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2015 Gdy mieszkałem jeszcze w Tychach na blokach (wieżowiec 10-cio piętrowy), małżonka sąsiada, w czasie ekstazy okazywała to głośnymi okrzykami, typu - „teraz dobrze!, jest OK!, ach!, super! itp.” Ponieważ rano musiałem wcześnie wstawać do pracy, byłem tym wrzaskiem zadowolonej sąsiadki budzony w czasie mego snu! Nawet nie przez zazdrość, nie, ale z normalnych, ludzkich, socjalnych powodów – poprosiłem sąsiada, by zakazał swej żonie tego typu zachowanie. Przecież ja muszę być wypoczęty przed pracą. Moja prośba została spełniona. Dobrych miałem sąsiadów . W czasie następnych "zabaw" sąsiadów kobieta zachowywała się na tyle cichutko, że mnie jej „ekstazonalne zadowolenie” już nie budziło i mógłbym wyspany wstawać rano i iść wypoczęty do pracy, GDYBY nie mój (ciekawski) sąsiad! Po numerku wrzeszczy przez ścianę: Anton – „teraz jest OK”? albo: Anton - „teraz dobrze”? lub: „Anton - było super”? itp.. Z grzeczności, odpowiadałem mu (wrzeszczałem z powrotem) - „Tak, teraz jest OK!”, „teraz dobrze!”, „było super!” i tym podobne odpowiedzi przez cienką ścianę blokowca. Po paru takich dniach/wieczorach, przy najbliższym naszym spotkaniu, poprosiłem go: - Ty Józek, prosił bym Cię jednak, by Twoja małżonka wróciła do swych poprzednich nawyków okazywania swego zadowolenia, bo wszyscy inni nasi sąsiedzi myślą, że ty mnie dymasz!
Rekomendowane odpowiedzi