Rzelu Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 takie coś Ten kolega był na Burgmanii w 2013 roku.
Lucjan73 Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Coś mi się zdaje że poszedł "grubo" w dalszy tiuning. Tu wersja 2013 takie coś
Sysgone Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Jeszcze trochę i zrobi mu się z tego Smart
Sympatycy pawel883 Opublikowano 26 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 26 Września 2015 http://www.facebook.com/sylwia.malinowska.7374/videos/1679325048976887/
stator Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Jam jest motocykl twój, który cię wywiódł z codziennej szarości, z puszek niewoli. I. Nie będziesz miał innych pojazdów przede mną. II. Nie będziesz odwijał manety na daremno. III. Pamietaj abyś dzień serwisu swięcił IV. Czcij jakość benzyny i oleju. V. Nie katuj na zimno. VI. Nie kombinuj części własnoręcznie. VII. Nie demontuj części z innych sprzętów na podmianę. VIII. Nie mów fałszywego swiadectwa przeciw mechanikowi memu. IX. Nie pożądaj motocykla bliźniego. X. Ani żadnego plecaka, który jego jest.
dziadzia Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Klubowicze pgizi Opublikowano 30 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2015 Doszły do mnie słuchy, że bonus do filmiku z Mierzei 2015 bardzo się niektórym podobał więc pozwalam sobie wrzucić występ Flymana na bis. Musiałem go trochę "wypikać"
PJS Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Znałem wcześniej ale w wersja Flaymana bije inne na głowę
dziadzia Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Jasiu czy mam zadzwonić do twojej mamy ? - Pyta nauczycielka. A czy moja mama dzwoni do Pani i żali się że nie radzi sobie w pracy ???
Berkut 42 Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Nauczycielka pierwszej klasy miała kłopot z jednym z uczniów. Był bardzo rozkojarzony. Zapytała: - Co z tobą chłopcze? Chłopiec odpowiedział: - Jestem zbyt mądry dla pierwszej klasy. Moja siostra jest w trzeciej, a ja jestem od niej mądrzejszy. Tego już było za dużo. Zabrała chłopca do dyrektora szkoły i naświetliła sytuację. Dyrektor pomyślał i powiedział do chłopca: - Przeprowadzę test. Jeżeli nie będziesz w stanie udzielić odpowiedzi na któreś pytanie to wrócisz z powrotem do pierwszej klasy i będziesz się zachowywał spokojnie. Chłopiec się zgodził. - Ile będzie 3 x 3? - 9 - Ile będzie 6 x 6? - 36 I tak było z każdym pytaniem, na które zdaniem dyrektora uczeń klasy trzeciej powinien znać odpowiedź. Więc dyrektor zwrócił się do nauczycielki i powiedział: - Myślę, że chłopiec może przejść do trzeciej klasy. Jednak nauczycielka powiedziała: - Ja też mam swoje pytania. Co ma krowa w ilości 4, a ja tylko 2? Chłopczyk pomyślał i odpowiedział: - Nogi. - A co masz w swoich spodniach, czego nie ma w moich? - Kieszenie. - Co robi mężczyzna - stojąc, kobieta - siedząc, a pies - na trzech łapach? W tym momencie oczy dyrektora zrobiły się okrągłe, lecz zanim zdążył cokolwiek powiedzieć, chłopak odpowiedział: - Podaje rękę. - Jakie słowo w języku angielskim zaczyna się na F a kończy się na K i oznacza zagrzanie i zdenerwowanie? - Firetruck (wóz strażacki). - To mają wszyscy mężczyźni, jedni dłuższe, inni krótsze. Po ślubie udzielają to swojej żonie? - Nazwisko. - Który narząd nie ma kości, ma mięśnie i naczynia krwionośne. Czasami bywa twardy, pulsuje i odpowiada za miłość? - Serce. Dyrektor odsapnął z ulgą i rzekł do nauczycielki: - Wyślij go k...a do Harvardu! Na ostatnie 6 pytań sam odpowiedziałem nieprawidłowo.
dziadzia Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Tomik Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 http://www.facebook.com/Vahe.Berberian/videos/10152193501605941/
Berkut 42 Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Zimowy wieczór. W domku siedzą babcia i dziadek. Babcia mówi: - Oj, dziadku, przynieś z kredensu butelkę koniaczku, to się napijemy. Jednak w butelce nie było ani kropelki. No, to dziadek poszedł do piwnicy. Szukał długo, aż znalazł zakurzoną butelkę z napisem KONJAK. Wraca do pokoju... Dziadek i babcia piją po kieliszku, po dwa... Ani się obejrzeli, poszła cała butelka. I nagle przyszła im straszna ochota na sex. Kochali się przez całą noc na wszystkie sposoby. Nad ranem szczęśliwa babcia mówi: - Oj, dziadku, to chyba po tym koniaczku tak nas wzięło. Sprawdź, jaka to marka... Na to dziadek czyta: "KOŃ JAK NIE MOŻE 2 KROPLE NA WIADRO WODY"
dziadzia Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi