dziadzia Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Mówi wnuczek do dziadka ; Kiedyś to mieliście źle. Nie było internetu, komórek, czatu, ani gadu-gadu.... jak ty w ogóle babcie poznałeś ? - No jak niebyło ? Wszystko było - odpowiada dziadek. - Ale jak to ? - No przecież, babcia mieszkała w internacie, Jak wracała ze szkoły to stałem na czatach, Wychodziłem i z babcią gadu - gadu, a jakby nie komórka to i ciebie i twojego ojca by nie było ! Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
jaro_4setka Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Z życia wzięte... Sytuacja, która wydarzyła się w autobusie linii numer 32 w Gliwicach. Autobus, pełen tłok ludzi (godzina 16, każdy wraca z roboty), jednym z pasażerów zajmujących miejsce siedzące jest czarnoskóry mężczyzna, wiek nieznany. Autobus staje na przystanku, wsiada kobieta w ciąży (zaawansowanej) z zakupami i jakaś babcia (i inne osoby). Murzyn widząc kobietę w ciąży wstaje i mówi do niej: "Proszę sobie usiąść" i grzecznie się odsuwa, podaje dłoń żeby się go złapała - autobus już rusza. Babcia widząc zwalniane miejsce, odpycha kobietę brzemienną i pędem wskakuje na krzesełko, zajmuje je i siedzi w niebo wzięta. Czarnoskóry powiedział jej ładnie: "przepraszam, ale ustąpiłem miejsca tej kobiecie, bo jest w ciąży i wygląda na zmęczoną, chyba niestanie się pani nic, jeśli postoi pani trochę a da usiąść tej pani." Na co babcia odpowiada: "Nie wiem z jakiego plemienia pan jest, ale tutaj,w tym cywilizowanym kraju ustępuje się miejsca starym, schorowanym kobietom, a nie młodym, zdrowym." No niestety miała pecha, bo czarny najwidoczniej się mocno zirytował przytykiem rasistowskim więc ładnie i dosadnie odpowiedział starszej pani: "Nie wiem, z jakiej wioski pani jest, ale w mojej to takie stare i zgryźliwe pizdy zjada się na kolację". - cały autobus pękał ze śmiechu
dziadzia Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Poniedziałek rano. Pracownik dzwoni do szefa; -Przepraszam szefie ale nie przyjdę dziś do pracy jestem chory. - Coś poważnego ? - pyta szef. - Sam nie wiem, coś z oczami . -Ale co? Zapalenie spojówek, rogówka się odkleiła ? - Nie, szefie, nic z tych rzeczy. Ja się po prostu dzisiaj w robocie nie widzę .... Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
PJS Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Znam podobny ale z dotyczy innej choroby "Pracownik dzwoni do szefa informując go, że cierpi na jaskrę analną. Szef pyta a co to za ustrojstwo? Pracownik na to: Szefie nie widzę w dniu dzisiejszym możliwości przytargania swojej dupy do roboty" Pozdrawiam
dziadzia Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 Jeśli ktoś z was ma troszkę odłożonej gotówki to proponuje zainwestować w alkohol!!! Wiecie dlaczego ? Bo ma największe oprocentowanie!!!
dziadzia Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 pieprzone papierosy, Tylko śmierdze, Tracę pieniądze, Psuje własne zdrowie, Wkurzyłem się; MUSZĘ ZAPALIĆ !!!
Sympatycy Robsson Opublikowano 11 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 11 Lipca 2015 A gdyby ktoś pilnie potrzebował obieraka do kukurydzy (a sezon tuż tuż) ...
dziadzia Opublikowano 11 Lipca 2015 Opublikowano 11 Lipca 2015 Wnuczek do Babci; Widziałaś Babciu moje tabletki ? były oznaczone LSD Babcia odpowiada; pieprzyć twoje tabletki, a widziałeś tego smoka w łazience !!!
Administrator Bomber Opublikowano 15 Lipca 2015 Administrator Opublikowano 15 Lipca 2015 Armia amerykańska postanowiła zmniejszyć liczbę etatów oficerskich. Żeby wyjść z twarzą i zachęcić oficerów do rezygnowania z wojaczki przyjęła zasadę naliczenia odpraw: każdy oficer podaje jak należy zmierzyć jego ciało, a daną długość mnoży się razy tysiąc. Uzyskana wielkość to wysokość odprawy. Przed komisją staje major Brown. Każe zmierzyć się od dużego palca u nogi do czubka głowy. Wychodzi z tego 180 cm. Brown odchodzi ze 180 tysiącami dolarów. Kolejny wchodzi pułkownik Johnes. Ten jest przebiegły: staje na palcach podnosi do góry ramiona i tak każe się zmierzyć. Wychodzi z 250 tysiącami dolarów. Przychodzi kolej na generała Colta. - Panie generale, jak Pana generała wymierzyć? - pyta szef komisji. - Zmierzcie mnie synu od czubka ptaka do jaj - decyduje Colt. - Panie generale, z całym szacunkiem dla Pana decyzji, ale to nie będzie duża odprawa - krztusi się szef komisji. - Zmierzcie mnie tak jak mówię - nalega generał. - Panie generale nie wątpię w siłę Pana lędźwi, ale to nie jest dobry pomysł - poci się szef komisji. - Mierzcie jak mówię! To rozkaz!!! - wrzeszczy generał. Szef komisji poddaje się. Generał Colt obciąga portki. Szef komisji przykłada linijkę... - Panie generale, ale gdzie są Pana jaja??? - W Wietnamie synu!
Szagal Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 W przedziale pociągu jedzie Polak, Rusek, Francuz, matka z córką. Po pewnym czasie pociąg wjeżdża w tunel. W ciemności słychać cmok i trzask. Oto co myślą sobie osoby w przedziale: Matka: Ale mam porządną córkę, któryś ją pocałował, a ona go w pysk... Córka: Ale mam głupia matkę, frajer ją pocałował, a ona go w pysk... Francuz: ale mi się udało, pocałowałem ją, a w pysk dostał kto inny... Rusek: Co jest??? Najpierw mnie całują, a potem biją... Polak: Wy się tam całujcie, a ja Ruskiemu i tak przyp...ę!!!
dziadzia Opublikowano 16 Lipca 2015 Opublikowano 16 Lipca 2015 Wszyscy szukają swojej drógiej połówki A MOJA JUŻ SIĘ CHŁODZI W LODÓWCE !!! Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
tarzan Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 -Babciu,widziałaś moje tabletki?Były oznaczone LSD -Pie...yć tabletki,widziałeś k... smoka w kuchni????!
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 22 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Lipca 2015 Kolego ale to było 5 postów wyżej. O tu
dziadzia Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Najczęstsza wada postawy u żonatych mężczyzn to; DUPA na boku !
dziadzia Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Pisze syn do mamy; kochana mamusiu urodził nam się synek, moja żona nie miała pokarmu więc wynajęliśmy mamkę, a że mamka była Murzynką to synek od jej pokarmu zrobił się czarnoskóry. - Odpisuje mama do syna; Drogi synku ja jak ciebie urodziłam też nie miałam pokarmu i byłeś karmiony mlekiem od krowy, i widzę że dopiero teraz wyrosły ci rogi !
dziadzia Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Policjant przyjeżdża po służbie do domu, otwiera drzwi i pierwsza wita go papuga w klatce i mówi do niego rrrogacz, rrrogacz, pyta się żony o co tu chodzi co się z tą papugą dzieje, i tak któryś z kolei dzień z żędu papuga do niego rrrogacz i rrrogacz więc zaczyna coś podejżewać że żona go zdradza, więc postanawia podczas służby wpaść do domu i sprawdzić żonę, podjechali wraz z kolegą pod jego dom i postanawia wejść do środka ale kolega mówi aby zostawił broń bo może w złości jeszcze gościa zastrzelić, więc zostawia wszystko i idzie do domu, okazuje się że żona go zdradza, jest wściekły biega po całym mieszkaniu i szuka czegoś aby gościowi przyłożyć i nic nie może znaleź, na to odzywa się papuga i wola ROGAMI GO, ROGAMI !!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi