MarcinoV Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Śnieżka, Herkules i Quasimodo (Dzwonnik z Notre Dame) chcieli sprawdzić, czy to, co o nich mówią jest prawdą, tzn. Śnieżka najpiękniejsza, Herkules najsilniejszy, a Quasimodo najbrzydszy. Postanowili zapytać o to zwierciadełka. Pierwsza od zwierciadełka wychodzi Śnieżka i się cieszy: - Hurra, jestem najpiękniejsza! Potem kolej na Herkulesa: - Hurra, jestem najsilniejszy! Na końcu wychodzi Quasimodo i mówi: - Ku..wa! Kto to jest ten Cugowski?
michal_1975 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Błękitna linie TP. SA, działa na tej samej zasadzie, co sklep opisany w dowcipie poniżej. Szedł facet ulica i zobaczył nowy sklep. My?li sobie - zajrzę. Wita go miły, u?miechnięty sprzedawca: - Dzień. dobry, w czym możemy panu pomóc, co chciałby pan kupić? Facet się zastanowił i mówi : - Rękawiczki. - To pro?że podej?ć do tamtego działu. Facet idzie do wskazanego działu i mówi: - Potrzebuje rękawiczki. - Zimowe czy letnie? - Zimowe. - To pro?że przej?ć do następnego działu. Facet poszedł: - Dzień. dobry, potrzebuje zimowe rękawiczki. - Skórzane czy nie? - Skórzane. - To pro?że przej?ć do następnego działu. Facet podenerwowany podchodzi do wskazanego stoiska : - Chce kupić zimowe skórzane rękawiczki. - Z klamerka czy bez? - Z klamerka. - Proszę podej?ć do następnego stoiska. Facet już wkurzony, ale idzie nic nie mówi?c : - Potrzebuje rękawiczki, zimowe, skórzane, z klamerka. - Klamerka na zatrzask czy rzepy? - Na rzepy. - Zapraszam do działu naprzeciwko. Facet nie wytrzymuje i wrzeszczy: - Pro?że przestać się nade mn? znęcać, dajcie mi rękawiczki i pójdę sobie! - Proszę pana, proszę nabrać cierpliwo?ci, chcemy panu sprzedać dokładnie takie rękawiczki, jakich pan potrzebuje. Facet idzie dalej: - Proszę o rękawiczki zimowe, skórzane, z klamerka na rzepy. - A jaki kolor? Aż tu nagle otwieraj? się drzwi do sklepu, wchodzi facet z sedesem ?wieżo wyrwanym z podłogi, od którego odstaj? kawałki glazury, niesie go na wyci?gniętych rękach, podchodzi do lady i krzyczy: - Taki mam k**** sedes, a taka glazurę!!! Dupę już wam wczoraj pokazałem, wiec sprzedajcie mi już wreszcie jaki? papier toaletowy! normalnie siedze i placze z tego kawalu:)))))zadko sie zdarza zeby kawal mnie tak rozmieszyl:))) Pozdro:))
Sympatycy zdun13m Opublikowano 14 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 14 Listopada 2011 Ja też się położyłem. !OKK Przychodzi facet do fryzjera. Dzień dobry chciałem się ogolić. Na to szef. Ja jestem zajęty, ale uczeń może pana ogolić. Ok to po proszę, odpowiada klient. Uczeń zdenerwowany zabiera się za golenie, ale coś się potknął i zaciął klienta. Zobaczył to szef i na ucznia wrzeszczy wyzywa go wreszcie bierze zamach ręką, chce dać w pysk uczniowi ale ten robi unik i w twarz dostaje klient. Bardzo pana przepraszam to się nie powtórzy proszę mi wybaczyć. Gol dalej mówi szef do ucznia. Młody roztrzęsiony goli pana ale nagle bach z drugiej strony zaciął gościa. Oczywiście szef zauważa to i sytuacja się powtarza. Krzyk,wyzwiska na ucznia zamach,uczeń się schyla w łeb dostaje klient. Bardzo pana przepraszam, to się nie powtórzy, proszę mi wybaczyć, następne golenie gratis,za to oczywiście pan nie płaci. Gol dalej mówi szef do ucznia. Uczeń rozdygotany ostrożnie goli pana,ale nagle potknął się o nogę od fotela i obciął klientowi ucho. Zapadła cisza. Nagle klient mówi do ucznia: Kopnij pan te ucho pod stół, bo jak szef zobaczy to mnie za...je.
Sympatycy orzech Opublikowano 15 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 15 Listopada 2011 Na ruchliwym skrzyżowaniu stoi młoda, ładna policjantka i reguluje ruch uliczny. Nagle stwierdza.......że zaczyna sie u niej okres, niestety jej służba będzie trwała jeszcze 5 godzin, a ona nie ma przy sobie nic co by jej w tej sytuacji mogło pomóc. W tej rozpaczliwej dla siebie sytuacji, łapie za radiotelefon i łączy sie z oficerem dyżurnym w komendzie . Przez radio zgłasza sie kolega Józek. - Józek, możesz cos dla mnie zrobić? - Dla Ciebie ......wszystko! - ochoczo odpowiada Józek. - Słuchaj, ja stoję tu na skrzyżowaniu, moja służba kończy się dopiero za 5 godzin a ja dostałam okres i nie mam nic przy sobie. Możesz sobie to wyobrazić? Czy mógłbyś mi jak najszybciej przywieść moje tampony? Znajdziesz je w moim biurku, w prawej, górnej szufladzie, ok? Ale, Józek proszę cie bardzo, pooośpiesz sie! Ona reguluje dalej ruch....mija godzina, mija druga. Dopiero po 3 godzinach podjeżdża radiowóz na sygnale, hamuje z piskiem opon, wychodzi z niego uśmiechnięty Józek, z daleka juz wymachuje zadowolony pudelkiem z tamponami. - Józek, ty jesteś dupa okropna! Prosiłam Cię przecież żebyś się pośpieszył! Gdzie byłeś tak długo? - Jak by Ci to powiedzieć? - mówi lekko zdeprymowany Józek. - Jak przez radio podałaś ze masz okres.... to najpierw przyleciał ucieszony Kazik z kartonem szampana, potem uradowany Tomek postawił skrzynkę piwa, a szczęśliwy Franek zafundował parę butelek dobrego wina i ......muszę Ci uczciwie powiedzieć, mnie też spadł kamień z serca!
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 16 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 16 Listopada 2011 Prawdziwy mążczyzna rozróżnia tylko 3 kolory: -fajny -pedalski -chu..wy
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 16 Listopada 2011 Raczej gęste tłumaczenie się dorosłych: Jak mamy być grzeczni, skoro jak byliśmy mali, to oglądaliśmy Tarzana, który chodził półnago. Kopciuszek wracał o 12.00 w nocy. Pinokio kłamał. Alladyn był złodziejem. Batman jeździł 320kmh. Królewna Śnieżka mieszkała z 7 chłopakami. Papaj palił fajki i miał pełno tatuaży. Pacman biegał po ciemnej sali i jadł kolorowe pigułki od których dostawał energii. Bolek i Lolek oraz Tola, żyli w trójkącie. Żwirek i Muchomorek byli parą. A Pan Kleks czytał poradniki Młodego Zielarza, Kaczor Donald chodził bez majtek, a Smerfetka była tylko jedna na wioskę ??!
GrzechoCnik Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Pan Kleks otaczał się małymi chłopaczkami i wymyślali różne dziwne zabawy
Administrator Artix Opublikowano 16 Listopada 2011 Administrator Opublikowano 16 Listopada 2011 Co dla motocyklistów oznaczają znaki drogowe ?
tomjag Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Dwóch Talibów jedzie samochodem. Nagle jeden odzywa się do drugiego, który kieruje: -Wiesz co? Wysadź mnie przed ambasadą.
Ghandi Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Rada, jakiej udzielono starszemu Panu, który wszedł do fitness centrum i zapytał trenera: na której maszynie mam ćwiczyć, żeby młoda dziewczyna zwróciła na mnie uwagę? Trener spojrzał na niego, zmierzył go z góry na dół i powiedział: - chyba najlepiej jak Pan spróbuje... na bankomacie!
GrzechoCnik Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Hankaaaa !!! Coooo !!! Pudełkoooo !!!
MarcinoV Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Rozmowa żony z mężem. - Piszą, że woda podrożała.. - O!. Wreszcie i abstynentom się do tyłka dobrali. i -Co robi mała dziewczynka na huśtawce w Iraku?... -Drażni amerykańskiego snajpera
Administrator Artix Opublikowano 24 Listopada 2011 Administrator Opublikowano 24 Listopada 2011 Siódma rano, żona serwuje urzędnikowi zestaw: śniadanie i gazetka. Konsumują śniadanie, on czyta gazetkę, nikt się nie odzywa. Trzy godziny później on nadal siedzi za stołem, czyta gazetkę, to się zdrzemie, to się zbudzi, smętnie spojrzy za okno... W końcu żona pyta: - Kochanie, a ty dzisiaj nie musisz iść do biura? Urzędnik zrywa się jak oparzony: - Rany Boskie, myślałem, że już tam od dawna jestem... Urząd to nie burdel, nie każdy klient wychodzi zadowolony. Petent to nie ch...j może stać cały tydzień... Urzędnik do interesanta: - Codziennie panu mówię, żeby pan przyszedł jutro, a pan zawsze przychodzi dzisiaj. - Szefie, przyszedł e-mail do pana! - Niech wejdzie - Czy rozpatrzyliście już moje podanie? Urzędnik przez godzinę szuka podania petenta i wreszcie wzruszając ramionami stwierdza: - Pańskiego podania nie ma. A kiedy pan je składał? - No, może jakieś pięć lat temu. - No, to mów pan tak od razu. Pani Stasiu! Niech mi pani poda teczkę "bardzo pilne"... - Co to może być, trzeci dzień nie chce mi się robić?! - Pewnie środa. Co w życiu urzędników się kończy, a co zaczyna pierwszego dnia wiosny? - Kończy się zimowy sen, a zaczyna wiosenne zmęczenie. Co to jest: trzech w jednym biurze i tylko jeden pracuje? - Dwóch urzędników i wentylator.
Marynarz Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Poczułem się jakbyś opisywał swoją pracę a z innej beczki : Po jakiś 15 latach małżeństwa, z powodu narastających nieporozumień, para postanowiła udać się do poradni małżeńskiej. Zaraz po zadaniu pytania przez terapeutę żona rozpoczęła pełen pasji i uniesień bolesny wywód na temat tego, co jej się nie podoba w ich związku. Cały czas mówiła o braku intymności w ich związku, odrzuceniu i zaniedbaniu, samotności i pustce, poczuciu bycia niekochaną, ciągłych obowiązkach domowych, jak sprzątanie, czy pranie i innych swoich potrzebach nie spełnionych podczas małżeństwa. Wreszcie, po dłuższej chwili, terapeuta nie wytrzymał, wstał z miejsca, obszedł swoje biurko, poprosił kobietę by wstała, po czym objął ja i namiętnie pocałował. Kobieta zamilkła i cicho usiadła. Terapeuta odwrócił się do męża i powiedział: - "I właśnie tego potrzebuje Pana żona 3 razy w tygodniu..." Mąż pogrążył się przez chwilę w zadumie a następnie odparł: - Hmm... mogę ją tu podrzucać w poniedziałki i środy, ale piątek definitywnie odpada bo jeżdżę na ryby!
gutek janus Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Z więzienia ucieka więzień, który siedział tam przez 15 lat. Włamuje się do domu, szuka pieniędzy i broni, ale tylko znajduje młodą parę w łóżku. Rozkazuje facetowi wyjść z łóżka i przywiązuje go do krzesła. Podczas przywiązywania dziewczyny do łóżka, całuje ją w szyję, wstaje i idzie do łazienki. Kiedy tam siedzi, mąż mówi do żony: - Słuchaj, ten facet to uciekinier z więzienia, spójrz na jego ubranie. Pewnie spędził mnóstwo czasu w pierdlu i nie widział kobiety przez lata. Widziałem, jak całował cię w szyję. Jeśli będzie chciał seksu, nie opieraj się, nie narzekaj, rób, co ci każe, po prostu spraw mu przyjemność. Ten facet musi być niebezpieczny, jeśli się zezłości, zabije nas. Bądź silna, kotku. Kocham cię. Na to jego żona: - Nie całował mnie w szyję, tylko szeptał mi do ucha. Powiedział, że jest gejem i że jesteś śliczny. Spytał, czy mamy jakąś wazelinę w łazience. Bądź silny, kochanie, też cię kocham. �r-
Arkadiusz Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Przychodzi facet do sklepu mięsnego i pyta sprzedawczynię, -Dzień Dobry, czy jest mielone ? -Mielim, proszę Pana - odpowiada sprzedawca, - Hmm, to ja poczekam, - Mielim wczorej, proszę Pana!!!
Klubowicze Domel Opublikowano 26 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2011 !OKK !OKK dobre, bardzo dobre
MarcinoV Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Uwaga na oszustki!!! Nie wiem, czy robicie też zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chcę was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej i komuś innemu. Oszustki działają następująco: Dwie ładne dziewczyny koło 20 przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył? Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by ich lepiej podrzucić do następnego marketu. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy się zaczną nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i ... jest miło i przyjemnie. W tym czasie druga kradnie wasz portfel. - Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też ...jutro też tam jade.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 29 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Listopada 2011 JAK PIJĄ... Lekarz pije na zdrowie Matematyk na potęgę Grabarz na umór Ornitolog na sępa Bankowiec na kredyt Polarnik na zimno Pediatra Po maluchu Aptekarz Po kropelce Filozof Po namyśle Krawiec Po naparstku Syndyk do upadłego Fryzjer do lustra Nurek do DNA Anestezjolog do utraty tchu Kuba do Jakuba Jakub do Michała Perfekcjonista raz a dobrze Kamerzysta aż mu się film urwie Tenisista setami Kolarz w kółko Higienistka tylko czystą Gastryk żołądkową gorzką Lunatyk księżycówkę Bliźniak brudzia Nocny stróż w ciemno Ichtiolog pod śledzika Pilot jak leci Mechanik z gwinta Hydraulik z grubej rury Medyk sądowy zalewa się w trupa Wędkarz zalewa robaka Woźnica wali końską dawkę Stolarz wali klina Żołnierz strzela lufę Sprzedawca paliw wali w gaz Stręczyciel (być może) upija się w cztery dupy Rolnik nawala się jak stodoła.
Sympatycy orzech Opublikowano 6 Grudnia 2011 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2011 GRAFFITI - MĄDROŚCI NA POLSKICH MURACH - Uśmiechnij się! Jutro możesz nie mieć zębów. - Bezdomni do domu! - Białowieska się puszcza... - Bóg też zaczynał od zera. - Chciałem dobrze . (Adolf Hitler) - Dawka większa niż życie. - Diabeł nie śpi ... z byle kim. - Jaki Staś, taka Nel. - Jak Bóg Kubie - tak Castro Bogu. - Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj! - LSD - to tylko dwie kalorie. - Nie trać głowy! (Napis na gilotynie) - Popieramy głodujących w Etiopii! - Prochy bierzesz, w proch się obrócisz. - Serce nie sadysta; kiedyś przestanie bić. - Sikając z wiatrem, idziesz na łatwiznę. - Tydzień na działce. (Audycja dla narkomanów) - Wódka lepsza od chleba (bo gryźć nie trzeba). - Wykształcenie nie piwo, nie musi być pełne.
Patryk92 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Poniżej wzór, jak mogą wyglądać przykładowe referencje: Pan ………………. zatrudniony był w firmie ………….. na stanowisku ………………………………. od …………………………….. do………………… W/w zapierdalał z taczką w te i wewte, że nie miał nawet czasu jej załadować. Dzięki niewyobrażalnej kreatywności i umiejętności pracy z ludźmi na ostatnim wyjeździe integracyjnym zbałamucił prawie wszystkie przedstawicielki płci pięknej. Zdolności organizacyjne Pana …………. okazały się bezcenne, jak w ośrodku zabrakło alkoholu. Swoje niebywałe zdolności negocjacyjne pokazał, gdy na miejscu pojawiła się straż pożarna i policja. Z poważaniem
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 16 Grudnia 2011 Klubowicze Opublikowano 16 Grudnia 2011 Dlaczego pod koniec pieniędzy jest jeszcze tak dużo miesiąca? !placz1
Sympatycy zdun13m Opublikowano 16 Grudnia 2011 Sympatycy Opublikowano 16 Grudnia 2011 A wiecie że w wigilję puszczą w TV Kewin sam w domu?
Rekomendowane odpowiedzi