Klubowicze Roni Opublikowano 14 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 14 Marca 2008 to chyba był plecaczek , ale i tak by mu nie pomógł.
Klubowicze Roni Opublikowano 15 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 15 Marca 2008 cisza przeogromna na w?tku , a ja do tych co lubi? kawały bez sensu kto wie czym się różni goł?b od zwłaszczy ?..... ano goł?b siada przy oknie , a zwłaszcza przy parapecie . !starwars
Sympatycy orzech Opublikowano 17 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 17 Marca 2008 Instrukcja obsługi żony Informacja ogólna: Żona - osoba przeważnie płci żeńskiej, mieszkaj?ca razem z mężem i według pewnych Ľródeł notoryczne utrudniaj?ca mu życie. Cechy charakterystyczne: * częste działania chaotyczno - histeryczne * łzawe reakcje maj?ce charakter obronny b?dĽ napastliwy * niemoc seksualna na widok męża Czę?ć steruj?ca: W główce typowej żony znajdujemy: * generator bólu głowy * impulsywne kupowanie * zmysł odnajdywania twoich pieniędzy * daty i rocznice * centrum kontroli przebiegu akcji w serialach brazylijskich * centrum kontroli plotek * GADANIE GADANIE GADANIE * o?rodek oceniania potrzeb do możliwo?ci * czyszczenie toalety * " a nie mówiłam " * ?wiecidełka, diamenty, biżuteria Dodatkowe wyposażenie: Podczas nabycia żony, w komplecie otrzymujemy te?ciow?. Dla bezpieczeństwa i spokoju radzimy te?ciow? umie?cić osobno, najlepiej jak najdalej od domu ( sugerujemy inne miasto, a nawet drugi koniec Polski ). Użycie: Żonę można używać różnorodnie i zależy to od naszej wyobraĽni ( np. w niektórych plemionach afrykańskich żony wykorzystywano w polowaniach - do wywabiania krokodyli z wody ) Panuje fałszywe przekonanie, że można używać żonę jako tani? siłę robocz? : w domu, ogrodzie i na polu. Badania wykazały, że taka siła kosztuje nas fortunę, zdrowie a nierzadko i życie. Technika bezpieczeństwa: Je?li spotka nas nieuzasadniona czuło?ć i pieszczotliwo?ć ze strony żony, należy mieć się na baczno?ci. |wiadczy to o tym, że żona pragnie nas wykorzystać lub, co gorsza ma co? do ukrycia. Wykorzysta męża nie tak jakby tego chciał, ale do uzupełnienia swojej garderoby, biżuterii, itp.. W przypadku histerii żony, należy się oddalić na bezpieczn? odległo?ć ( nie próbować naprawiać - jest to niebezpieczne. Po upływie doby żona ulega samo-naprawie i możemy wrócić do domu. Opakowanie: Powłoka żony nie mówi nam nic o jej zawarto?ci i umiejętno?ciach, a nawet może wprowadzać w bł?d. Niestety zawarto?ć poznajemy dopiero po nabyciu i nie możemy nic na to poradzić. Atrakcyjna powłoka może jednak bardzo cieszyć. Zużycie: Zużycie następuje natychmiast po zawarciu zwi?zku i prowadzi do zaskakuj?cej metamorfozy: NARZECZONA - ŻONA pachnie jak kwiatuszek - parzy jak pokrzywa ćwierka jak wróbelek - kracze jak wrona urocza żabka - wstrętna ropucha kusi - nie musi obiecuje - maltretuje budzi poż?danie - budzi do roboty niezwykle poci?ga - pieni?dze wyci?ga robi oczko - podbija ?lepia pokazuje z?bki - szczerzy kły daje buzi - wali po pysku czarodziejka - czarownica skarb - skarbonka Sewris: Nie umiemy podpowiedzieć, gdzie i jak naprawić żonę. Nie polecamy także korzystania z usług fachowców takich jak : listonosz, hydraulik lub kominiarz. Niestety, wymiana żony nie gwarantuje, że uzyskamy lepszy model. Z powyższ? instrukcj? powinien zapoznać się każdy kawaler lub żonaty, aby mógł rozważyć, czy posiadanie żony ( ewentualne nabycie ) jest mu rzeczywi?cie niezbędne do szczę?cia.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Marca 2008 Administrator Opublikowano 18 Marca 2008 W biurze kobieta odbiera telefon. - Hallo? - Witam, tu bank Dominet - Do czego?
Sympatycy orzech Opublikowano 18 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 18 Marca 2008 Blondynka kupiła sobie sportowy wózek. Już na pierwszej przejażdżce zajechała drogę wielkiej ciężarówce. Pisk opon, dym spod kół, i naczepa znalazła się w rowie. Blondynka zd?żyła szczę?liwie wyhamować. Z kabinki tira wygramolił się mocno wkurzony szofer. Wyci?gn?ł z kieszeni kawałek kredy i narysował kółko na asfalcie. Następnie wyci?gn?ł blondynkę z samochodu, postawił w tym kółku i krzyczy: -Stój tu pokrako i nie ruszaj się st?d! Blondynka stanęła posłusznie, a facet zabrał się za demolkę jej nowego auta. Wyrwał drzwi, przednie fotele wyrzucił do rowu. Ogł?da się za siebie, a blondynka nic. Stoi i się u?miecha. -Czekaj no jędzo - pomy?lał facet wyci?gaj?c wielki nóż. Spruł dokładnie tapicerkę, podziurawił opony, ogl?da się za siebie. Blondynka nic, tylko się ?mieje. -Zaraz cię jeszcze bardziej rozbawię! Facet poleciał po kanister, oblał samochód i podpalił. Wraca do blondynki, a ta wci?ż stoi, tylko buĽka jej się ?mieje. -Hihi... haha... -No i co w tym takiego ?miesznego? -A, bo jak pan nie patrzył, to ja wyskakiwałam z tego kółka. Wraca Jasio ze szkoły. Ojciec, dresiarz, postanowił zagaić intelektualnie do syna: -no i co tam Jasiu w szkole? -nie dobrze tato, 5 pałek dostałem. -no Jasiu, będzie wpierdziel. -wiem tato, mam już adresy nauczycieli. Tylko za ten dowcip nie bijcie... Lech Kaczyński odwiedza gospodarstwo rolne. Gdy znalazł się w chlewie po?ród stada ?wiń. Fotoreporterzy natychmiast strzelaj? fotki. Na to Kaczyński: - Tylko żeby mi tam nie było jakiego? głupiego podpisu pod zdjęciem, typu "Kaczka i ?winie", albo co? takiego. - Ależ sk?d panie prezydencie. Wszystko będzie cacy. Nazajutrz ukazuje się gazeta ze zdjęciem Kaczyńskiego w?ród ?wiń i podpis - "Lech Kaczyński - (trzeci od lewej)".
dr.big Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 Gdzies przeczytane... Czy Polacy lubia PO? NIE, ale jeszcze bardziej nie lubia PiS ...
Sympatycy orzech Opublikowano 18 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 18 Marca 2008 Przychodzi królik do apteki - 200 prezerwatyw poproszę Pani magister wydaje towar i mówi - E... ale przepraszam, ale mamy tylko 199 sztuk .. Królik się zmarszczył. Spojrzał na pani? magister z wyrzutem i mówi - No dobra ... biorę ... ale uprzedzam, że z lekka mi Pani spier...liła wieczór
Sympatycy szorstki Opublikowano 18 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 18 Marca 2008 A wiecie dlaczego Donaldu tusku wstaje tak wcze?nie rano ? Żeby się mógł dłużej opier...ć. pzdr BTW: Orzechu, ten dowcip ze ?winiami, funkcjonuje od czasów Leszka Millera (on też miał "słab? prasę")
Klubowicze Roni Opublikowano 18 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2008 dobra ci?g dalszy - politycznie czy wiecie gdzie najbardziej całuj? nelly rokitę ? w ..... PISIE . O JASIU jasiu strasznie broił na lekcji w szkole , w ten sposób że to pociagn?ł kogo? za włosy to komus dał w zęby, ale pewnego razu podczas gdy jaka? dziewczynka odpowiadała przy tablicy nadmuchał torebkę po cukrze i strzelił z niej . dziewczynka się zatrwożyła i wpadła w histerię , a pani nie wytrzymała i do jasia mówi żeby jutro przyszedł do szkoły z ojcem .nazajutrz maszeruja we dwóch do pani , a ta od drzwi krzyczy i opitala starego . ten się pyta co takiego jasiu zrobił ? pani mówi że wczoraj strzelił z torebki po cukrze tak gło?no że jedna dziewczynka dostała ataku histerii . ojciec pokiwał głowa i lekko się u?miechaj?c mówi - pani to jeszcze nic , dwa dni temu jak pier....łem koze za stodoł? i jasiu strzelił z worka po cemencie to mi tylko różki w rękach zostały.
Gość MICHAŁ CHEMIK Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 W piaskownicy. Osiedle nowobogackich. Dzieci bawi? się w piaskownicy, wykopuj?c dziurę telefonami komórkowymi. Nagle jedno z nich trafia na kamień i jego komórka łamie się. Dzieci w ?miech. - No i co się ?miejecie?! Jutro tatu? kupi mi nowy, lepszy! płacze nieszczęsny malec. - Ale dzisiaj, jak ostatni wie?niak, będziesz piasek kopać łopatk?!
Klubowicze Roni Opublikowano 18 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2008 może uda mi się u?pić uwagę moderatorów , zerknijcie na to a w szczególno?ci na miejcse pierwsze , ja się prawie spompowałem ze ?miechu. !YES http://pl.youtube.com/watch?v=5xyn-9cn0nE ciekawe ale zupełnie nie pasowało do pierwotnego tematu, tam s? fotki własne, ten temat jest odpowiedni Artix
Radio Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 Było sobie Małżeństwo, pewnego dnia żona o?wiadczyła że wybiera się na damski wieczór, zapakowała się do rodzinnego Volvo i pojechała. On spokojnie obejrzał mecz w telewizji, wypił parę piw i poszedł spać. Małżonka wróciła do domu o ?wicie i to z lekka nawalona, wiec z samego rana m?ż zerwał się z łóżka i poleciał obejrzeć, czy może Volvo gdzie? nie stuknięte. No cóż, auto okazało się nieuszkodzone, ale i tak potem wzięli rozwód. Chcesz wiedzieć dlaczego? Oto odpowiedĽ !w00t !happybth
maciejbilu Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 Umiera papież. U wrót raju ?w. Piotr go pyta: - Kto? ty? - Ja? biskup Rzymu. - Biskup Rzymu? Nie kojarzę. - No, namiestnik Pański na Ziemi. - To Bóg ma namiestnika? Nic mi o tym nie wiadomo. - Jestem głow? ko?cioła katolickiego! - A co to takiego? - .... - Dobra. Czekaj tu, idę spytać szefa. (tup, tup, tup) - Panie Boże, masz chwilkę? Jest tu taki jeden, mówi, że jest papieżem, Twoim namiestnikiem na Ziemi, głow? czego? tam.. - Nie kojarzę. Ale moment... Jezusie, może ty co? o tym wiesz? - Nie, tato, nie kojarzę. Ale pójdę z nim pogadać. Po chwili wraca Jezus zwijaj?c się ze ?miechu i mówi: - Pamiętacie to kółko rybackie, które zakładałem 2000 lat temu? - No, i? - Oni do tej pory działaj?! Dwóch przyjaciół wraca póĽnym wieczorem z pokera. Jeden skarży się drugiemu. - Wiesz, nigdy nie mogę oszukać żony. Gaszę silnik samochodu i wtaczam go do garażu, zdejmuję buty, skradam się na piętro, przebieram się w łazience. Ale ona zawsze się budzi wydziera na mnie, że tak póĽno wracam. - Masz zł? technikę. Ja wjeżdżam na pełnym gazie do garażu, trzaskam drzwiami, tupię nogami, wpadam do pokoju, klepię j? w tyłek i mówię: - "Co powiesz na numerek?". Zawsze udaje, że ?pi... Pozdrowka Maciek
slaw Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 Na poprawienie humoru z rana: |pi?cy kierowcy tirów
Marynarz Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 Panowie, uszczę?liwienie kobiety jest bardzo proste !happybth , podaję zasady... A. Należy tylko być: 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawc? 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11. mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprz?taczk? 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatr? 25. psychoterapeut?. B. Ważne też s? inne cechy. Należy być: 1. sympatycznym 2. wysportowanym ale 3. inteligentnym ale 4. silnym 5. kulturalnym ale 6. twardym ale 7. łagodnym 8. czułym ale 9. zdecydowanym ale 10. romantycznym ale 11. męskim 12. dowcipnym i 13. wesołym ale 14. poważnym i 15. dystyngowanym 16. odważnym ale 17. misiem ale 18. energicznym 19. zapobiegawczym 20. kreatywnym 21. pomysłowym 22. zdolnym ale 23. skromnym i 24. wyrozumiałym 25. eleganckim ale 26. stanowczym 27. ciepłym ale 28. zimnym ale 29. namiętnym 30. tolerancyjnym ale 31. zasadniczym i 32. honorowym i 33. szlachetnym ale 34. praktycznym i 35. pragmatycznym 36. praworz?dnym ale 37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli 38. zdesperowanym [z miło?ci] ale 39. opanowanym 40. szarmanckim ale 41. stałym i 42. wiernym 43. uważnym ale 44. rozmarzonym ale 45. ambitnym 46. godnym zaufania i 47. szacunku 48. gotowym do po?więceń i, przede wszystkim, 49. wypłacalnym. C. Jednocze?nie musi mężczyzna uważać na to, aby: a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany dobrze rozumiał się ze swoj? rodzin?, nie po?więcał jej jednak więcej czasu niż danej kobiecie c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie była i co robiła d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić j? na rękach przez błoto po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę. D. Ważne jest aby nie zapominać jej: 1. urodzin 2. imienin 3. daty ?lubu 4. daty pierwszego pocałunku 5. okresu 6. wizyty u stomatologa 7. rocznic 8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci. Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie gwarantuje pełnego sukcesu. Kobieta mogłaby się bowiem czuć zmęczona obecno?ci? w jej życiu idealnego mężczyzny oraz poczuć się zdominowan? przez niego i uciec z pierwszym lepszym menelem z gitar?, którego napotka. A teraz druga strona medalu. Uszczę?liwić mężczyznę jest zadaniem daleko trudniejszym, ponieważ mężczyzna potrzebuje: 1. seksu i 2. jedzenia Większo?ć kobiet jest oczywi?cie tak wygórowanymi męskimi potrzebami mocno przeci?żona. Zaspokojenie tych potrzeb przerasta siły naszych pań. Wniosek : Harmonijne współżycie można łatwo osi?gn?ć, pod warunkiem, że mężczyĽni wreszcie zrozumiej?, iż musz? nieco ograniczyć swoje zapędy i pohamować swoj? roszczeniow? postawę! PS. a to jako CIEKAWOSTKA !scooter
Sympatycy orzech Opublikowano 25 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2008 12 sierpnia Przeprowadzili?my się do naszego nowego domu w Bieszczadach. Boże jak tu pięknie! Drzewa wokół wygl?daj? tak majestatycznie. Wprost nie mogę się doczekać, kiedy pokryj? się ?niegiem. 14 paĽdziernika Bieszczady s? najpiękniejszym miejscem na ziemi! Wszystkie li?cie zmieniły kolory - tonacje pomarańczowe i czerwone. Pojechałem na przejażdżkę po okolicy i zobaczyłem kilka jeleni. Jakie wspaniałe! Jestem pewien, że to najpiękniejsze zwierzęta na ziemi. Tutaj jest jak w raju. Boże, jak mi się tu podoba! 11 listopada Wkrótce zaczyna się sezon polowań. Nie mogę sobie wyobrazić, jak kto? może chcieć zabić co? tak wspaniałego, jak jeleń! Mam nadzieję, że wreszcie spadnie ?nieg. 2 grudnia Ostatniej nocy wreszcie spadł ?nieg. Obudziłem się i wszystko było przykryte biał? kołdra. Widok jak z pocztówki bożonarodzeniowej! Wyszli?my na zewn?trz, odgarnęli?my ?nieg ze schodów i od?nieżyli?my drogę dojazdow?. Zrobili?my sobie ?wietn? bitwę ?nieżn? (wygrałem), a potem przyjechał pług ?nieżny, zasypał to co od?nieżyli?my i znowu musieli?my od?nieżyć drogę dojazdow?. Kocham Bieszczady! 12 grudnia Zeszłej nocy znowu spadł ?nieg. Jest pięknie! Pług ?nieżny znowu powtórzył dowcip z drog? dojazdow?. Po prostu kocham to miejsce. 19 grudnia Kolejny ?nieg spadł zeszłej nocy. Ze względu na nieprzejezdn? drogę dojazdow? nie dojechałem do pracy. Jestem kompletnie wykończony od?nieżaniem. Pieprz..y pług ?nieżny. 22 grudnia Zeszłej nocy napadało jeszcze więcej tych białych gówien. Całe dłonie mam w pęcherzach od łopaty. Jestem przekonany, że pług ?nieżny czeka tuz za rogiem, dopóki nie od?nieżę drogi dojazdowej. Sk....syn! 25 grudnia Wesołych Pierdolonych |wi?t! Jeszcze więcej gównianego ?niegu. Jak kiedy? wpadnie mi w ręce ten sk....syn od pługu ?nieżnego... przysięgam - zabiję!! Nie rozumiem, dlaczego nie posypi? drogi sol?, żeby rozpu?ciła to gówno. 27 grudnia Znowu to białe ku..stwo spadło w nocy. Przez trzy dni nie wytkn?łem nosa, z wyj?tkiem od?nieżania drogi dojazdowej za każdym razem, kiedy przejechał pług. Nigdzie nie mogę dojechać. Samochód jest pogrzebany pod gór? białego gówna. Meteorolog znowu zapowiadał dwadzie?cia pięć centymetrów tej nocy. Możecie sobie wyobrazić, ile to oznacza łopat pełnych ?niegu? 28 grudnia Meteorolog się mylił! Tym razem napadało osiemdziesi?t pięć centymetrów tego białego ku..stwa. Teraz to nie odtaje nawet do lata! Pług ?nieżny ugrz?zł w zaspie a ten ch.j przyszedł pożyczyć ode mnie łopatę! Powiedziałem mu, że sze?ć już połamałem kiedy odgarniałem to gówno z mojej drogi dojazdowej, a potem ostatni? rozpier.....m o jego zakuty łeb. 4 stycznia Wreszcie wydostałem się z domu. Pojechałem do sklepu kupić co? do jedzenia i kiedy wracałem, pod samochód wpadł mi pier...ny jeleń i całkiem go rozje..ł. Narobił szkód na trzy tysi?ce. Powinni powystrzelać te skur..syńskie jelenie. Że też my?liwi nie rozwalili wszystkich w sezonie! 3 maja Zawiozłem samochód do warsztatu w mie?cie. Nie uwierzycie, jak zardzewiał od tej jeb...j soli, któr? posypuj? drogi... 18 maja Przeprowadziłem się z powrotem do miasta. Nie mogę sobie wyobrazić, jak kto? kto ma odrobinę zdrowego rozs?dku może zamieszkać na jakim? zadupiu w Bieszczadach???
Administrator Artix Opublikowano 25 Marca 2008 Administrator Opublikowano 25 Marca 2008 UJEBA** MISIA PSZCZOŁA. "OCH TY KUR**!" - MISIU WOŁA. "ZA TE MĘKI, ZA TE BÓLE, ROZPIER**** WSZYSTKIE ULE!" Analiza. Jest to wiersz w formie fraszki. Traktuje on o cholerycznym misiu, który domy?leć się można, szukał pożywienia w pszczelim ulu. Dosadno?ć, z jak? mis wyzwał pszczołę od prostytutki, szczerze ukazuje jego ból i smutek. Obietnica zemsty jest wyrażona dobitnie i groĽnie. Każe nam przypuszczać, że niechybnie zostanie spełniona, mimo że jest niewspółmierna do uczynku, jaki popełniła pszczoła. |mierć wielu tysięcy pszczół jest nie podlegaj?cym dyskusji mordem, który kontrastuje z czynem pszczoły. Wiersz ukazuje władzę silniejszego, któremu nie warto wchodzić w drogę. Trudno pogodzić się z przesłaniem tego wiersza, jednakże ukazuje ono nam trudna prawdę o tym, że często siła i przemoc zwycięża nad rozs?dkiem.
Gość Dragon Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Proszę nie ogl?dać w czasie jedzenie... grozi zadławieniem... "Click"
Sympatycy orzech Opublikowano 27 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2008 Międzynarodowy wy?cig kolarski. Peleton wła?nie zbliża się do ostatniego odcinka wy?cigu. Lecz nagle... Co to?! Kto?, nie wiadomo dlaczego rozlał na tor beczkę oleju, teraz na zakręcie czeka na kolarzy duża ?liska plama... Ależ się będzie działo! Wpadaj? pierwsi zawodnicy. Oto wła?nie reprezentant Rosji z gromkim okrzykiem i gracj? rzuconej cegły pędzi na spotkanie Matuszki Ziemi. Zaraz po nim Niemiec atakuje kierownicę roweru, bierze szturmem, przelatuje nad ni? i po krótkiej powietrznej walce solidnie grzmoci o ziemię. Sekundy póĽniej Anglik ze stoickim spokojem, flegmatycznie zsuwa się z roweru i zajmuje pozycję horyzontaln? pod kołami swego bicykla. Następnie Francuz, jak na prawdziwego kochanka przystało, chwilę balansuje wyprostowany po czym pada brzuchem na wyczekuj?c? go tęsknie ulicę. Włoch zd?żył tylko krzykn?ć "Mamma mia!" i już leży rozpłaszczony na asfalcie jak dobra pizza na patelni. Amerykanin chwilę walczył próbuj?c utrzymać się na siodełku wierzgaj?cego roweru, jednak podobnie jak poprzednicy zostaje zmieciony z rumaka niczym kowboj na rodeo. Wszyscy daj? pokaz prawdziwie sportowej determinacji, walki i fantazji, tylko Polak, wjeżdżaj?c zreszt? jako jeden z ostatnich, wzi?ł i zwyczajnie się wyje...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Marca 2008 Administrator Opublikowano 29 Marca 2008 !walkm
pidzam Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Pewien mezczyzna zrobil sobie badania na HIV.Wynik niestety dodatni. Ogladajac wyniki zaklal pod nosem: ''K...wa juz nawet wlasnym dzieci? nie mozna ufac!!"
miszczu Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Mam nadzieję, że się nie powtarzam. Wiecie dlaczego burgmaniacy wstaj? codziennie o 4 rano? Żeby dłużej nic nie robić
Marynarz Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Military skuter.... "Blondynki" na 2oo......
Klubowicze Roni Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2008 dzisiejszy nius ze ?wiata w iraku amerykanie zbombardowali wioskę na własn? pro?bę mieszkańców .
Rekomendowane odpowiedzi