ultras Opublikowano 14 Listopada 2007 Opublikowano 14 Listopada 2007 widziałem już wiele ale to zmieniło moje postrzeganie ?wiata
Sympatycy spinka Opublikowano 14 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 14 Listopada 2007 Szef TVN wezwał do siebie swoje walterówki i walterowców na spotkanie i zapowiedział: "Słuchajcie, przez dwa lata atakowali?my rz?d. To już nudne. Od dzi? ..... będziemy atakować opozycję"
Lupak Opublikowano 15 Listopada 2007 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zadanie maturalne z matematyki: Robotnik wykonuje swoj? pracę w 4 dni i 5 godzin. Pijany robotnik t? sam? pracę w 7 dni i 8 godzin. Na budowie pracuje 7 robotników i 1 majster nadzoruj?cy. Majster przychodzi trzeĽwy na budowę co 3 dzień, a do sklepu monopolowego jest 13 minut biegiem. Oblicz zysk sklepu monopolowego, gdy budowany jest dom dwukondygnacyjny? Do pracy przy hodowli zwierz?t zgłasza się pewien facet. Dyrektor hodowli pyta go co potrafi. - Może zainteresuje pana fakt - odpowiada interesant - że rozumiem mowę zwierz?t. - Taa? - pyta zdziwiony dyrektor - to chodzmy do krowek, zobaczymy co pan potrafi. Wchodza do krowek a tu krasula "Muuuu!" - Co ona powiedziała? - Że daje 10 litrów mleka a wy wpisujecie tylko 4. - O kurde! Ale chodĽmy do ?winek. Wchodz? do ?winek a tu "Chron, chron!" - A ta co powiedziała? - Ze daje 5 prosi?t a wy wpisujecie 3. - O ja pier... ChodĽmy jeszcze do baranów. W drodze przez podwórko mijaj? kozę a ta "Meeeee!" - Pan jej nie słucha - szybko mówi dyrektor - to było dawno i byłem wtedy pijany...
pidzam Opublikowano 16 Listopada 2007 Opublikowano 16 Listopada 2007 Przychodzi facet do okulisty: -Panie doktorze,czy to prawda,ze sa takie szkla po uzyciu ktorych swiat wyglada lepiej,ludzie sa fajniejsi,nawet wlasna zona wyglada na mlodsza i piekniejsza? -Tak prosze pana ale...trzeba je czesto napelniac!
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 16 Listopada 2007 Przychodzi 8-letni synek do tatusia i mówi, że chce rowerek. Tatu? na to - nie mogę Ci kupić rowerka bo zaci?glnęli?my duży kredyt na dom a na dodatek mama w zeszłym tygodniu straciła pracę. Następnego dnia tatu? wstaje i widzi, że synek się spakował i chce się wyprowadzać więc go pyta dlaczego? Synek na to - wczoraj wieczorem przechodziłem obok waszej sypialni i słyszałem jak mama powiedziała, że już odlatuje a ty za chwilę powiedziałe?, że też zaraz dojdziesz. Musiałbym być zdrowo stuknięty, żeby zostać tu sam z takim wielkim kredytem i bez rowerka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Listopada 2007 Administrator Opublikowano 16 Listopada 2007 Mistrz po(d)pisu No i na dobranoc jeden niezły killer: Facet podchodzi do dziewczyny siedz?cej przy stoliku w knajpie. - Masz ochotę na chwilę magii ze mn?? Ona zaciekawiona: - Magii? - Tak, idziemy do mnie, wsiadasz na mnie, uprawiamy sex, a potem znikasz.
dacja Opublikowano 16 Listopada 2007 Opublikowano 16 Listopada 2007 widziałem już wiele ale to zmieniło moje postrzeganie ?wiata pięęęękne Ultrasku - rytm spowodował szybsze bicie mojego serca
pidzam Opublikowano 17 Listopada 2007 Opublikowano 17 Listopada 2007 Spotyka sie dwoch kumpli. -Czemu jestes taki smutny? -Eee,mam ciche dni ze stara,wszysko przez przejezyczenie. -??? -Chcialem powiedziec..."Ale masz ladna torbe",a powiedzialem..."ale masz morde" i strasznie sie wkurzyla. -To jest przejezyczenie?Ja to sie przejezyczylem.Przy obiedzie chcialem powiedziec..."kochanie podaj mi sol",a powiedzialem..."TY STARA K..WO S.....OLILAS MI CALE ZYCIE!!!!".
Gość elwood_blues Opublikowano 17 Listopada 2007 Opublikowano 17 Listopada 2007 Do lekarza przychodzi staruszek: - Panie doktorze, mam problem. Oddaję mocz codziennie o 5-ej rano. - Ależ, to doprawdy znakomicie, bior?c pod uwagę Pański wiek. Naprawdę, nie ma się czym przejmować. - Tak, ale problem w tym, że wstaję dopiero o 7-ej.
Gość MichaŁ Opublikowano 17 Listopada 2007 Opublikowano 17 Listopada 2007 Przychodzi Jasiu do szkoły z nowym discmanem na uszach. Pani sie pyta Jasia: - Ile jest 2+2? A Jasiu na to: - Mniej niż zero... Pani mówi: - Jasiu idziemy do dyrektora! A Jasiu: - Jeste? szalona.... Dyrektor się pyta Jasia: - Jasiu jak Ty się zachowujesz? A Jasiu: - Jak statki na niebie... Pani dyrektor goni Jasia po całym pokoju. Na to Jasiu: - Nas nie dogoniat... Pani bije Jasia. A Jasiu: - Uuu... chłopaki, uuu... nie płacz?... Pani dyrektor bije Jasia coraz mocniej. A Jasiu: - Mocniej, mocniej, mocniej... Pani dyrektor wyrzuca Jasia przez okno. Jasio upada i mówi: - Widziałem orła cień... Przychodzi do niego kolega i się pyta: - Jasiu jak było? A Jasiu: - Przeżyj to sam... Jasiu przychodzi do domu. Mama się go pyta: - Jak było w szkole? A Jasiu: - Samo życie, samo życie...
Pleban Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 Wła?nie zasłyszane w telewizorze !happybth Sprzedam duży samochodowy foteli do przewozu dzieci. Biuro Ochrony Rz?du
Gość Dragon Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 Wła?nie zasłyszane w telewizorze !happybth Sprzedam duży samochodowy foteli do przewozu dzieci. Biuro Ochrony Rz?du HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
drogowiec Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 Po jaki? 15 latach małżeństwa, z powodu narastaj?cych nieporozumień, para postanowiła udać się do poradni małżeńskiej. Zaraz po zadaniu pytania przez terapeutę żona rozpoczęła pełen pasji i uniesień bolesny wywód na temat tego, co jej się nie podoba w ich zwi?zku. Cały czas mówiła o braku intymno?ci w ich zwi?zku, odrzuceniu i zaniedbaniu, samotno?ci i pustce, poczuciu bycia niekochan?, ci?głych obowi?zkach domowych, jak sprz?tanie, czy pranie i innych swoich potrzebach nie spełnionych podczas małżeństwa. Wreszcie, po dłuższej chwili, terapeuta nie wytrzymał, wstał z miejsca, obszedł swoje biurko, poprosił kobietę by wstała, po czym obj?ł ja i namiętnie pocałował. Kobieta zamilkła i cicho usiadła. Terapeuta odwrócił się do męża i powiedział: - "I wła?nie tego potrzebuje Pana żona 3 razy w tygodniu..." M?ż pogr?żył się przez chwilę w zadumie a następnie odparł: - Hmm... mogę j? tu podrzucać w poniedziałki i ?rody, ale pi?tek definitywnie odpada bo jeżdżę na ryby!
Klubowicze Profesor Opublikowano 21 Listopada 2007 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2007 Rozmawia dwóch kolegów; - wiesz co - żonę w domu to należy trzymać krótko - zgadza sie - góra 2 - 3 lata
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 22 Listopada 2007 Zespół naukowców badał kameleona. Postawili zwierzę na czerwonym kawałku materiału - w mgnieniu oka kameleon stał się czerwony. Następnie naukowcy postawili kameleona na żółtym kawałku materiału - kameleon stał się żółty. Podobne testy przeprowadzono dla materiałów o różnych kolorach - zielonym, niebieskim, br?zowym. Na koniec eksperymentu naukowcy rozsypali kolorowe konfetti i postawili na nim kameleona. Ku zdziwieniu naukowców kameleon westchn?ł ciężko, odwrócił łeb w ich stronę i powiedział: - WeĽcie wy się, ku..a, odpier......
pidzam Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 -Panie doktorze,zona mnie zdradza,a mi rogi nie rosna!!? -Wie pan z tymi rogami to tylko taka przenosnia. -Aaa to cale szczescie bo juz myslalem .ze mam niedobor wapnia.
ultras Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zróbmy kawał włochom Na włoskiej stronie prestiżowej gazety La Gazzetta dello Sport jest ankieta, którego kraju Włosi boj? się najbardziej na Euro 2008. Rano Polska miała 0,9 % i była na końcu teraz ma ponad 90% i jest na pierwszym miejscu! Głosujcie na Polskę, niech się Włosi zdziwi? ) kliknij i zagłosuj :-)
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 22 Listopada 2007 Zróbmy kawał włochomNa włoskiej stronie prestiżowej gazety La Gazzetta dello Sport jest ankieta, którego kraju Włosi boj? się najbardziej na Euro 2008. Rano Polska miała 0,9 % i była na końcu teraz ma ponad 90% i jest na pierwszym miejscu! Głosujcie na Polskę, niech się Włosi zdziwi? ) kliknij i zagłosuj :-) He he, już prawie 94 % Jak trzeba, to Polacy potrafi? sie zmobilizować
Mamuśka Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 Cała prawda o kobietach link Uwaga, sporo wulgaryzmów!
Gość Driada Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 Polonia - 93,9 %!!!! Che meraviglia!
rafałek Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zróbmy kawał włochomNa włoskiej stronie prestiżowej gazety La Gazzetta dello Sport jest ankieta, którego kraju Włosi boj? się najbardziej na Euro 2008. Rano Polska miała 0,9 % i była na końcu teraz ma ponad 90% i jest na pierwszym miejscu! Głosujcie na Polskę, niech się Włosi zdziwi? ) kliknij i zagłosuj :-) Nooo Wlosi tez niezle potrafia manipulowac sadazami. Zobaczcie teraz na wyniki, niezle zmanipulowane hehe
Gość Dragon Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zróbmy kawał włochomNa włoskiej stronie prestiżowej gazety La Gazzetta dello Sport jest ankieta, którego kraju Włosi boj? się najbardziej na Euro 2008. Rano Polska miała 0,9 % i była na końcu teraz ma ponad 90% i jest na pierwszym miejscu! Głosujcie na Polskę, niech się Włosi zdziwi? ) kliknij i zagłosuj :-) Nooo Wlosi tez niezle potrafia manipulowac sadazami. Zobaczcie teraz na wyniki, niezle zmanipulowane hehe 11,2% ??? O co chodzi z tymi 94%?
Pleban Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 A to ?ciema!!! Już kilka dni temu było ponad 90% dla nas, a teraz taka słaba pozycja
Administrator Artix Opublikowano 22 Listopada 2007 Administrator Opublikowano 22 Listopada 2007 No nie da sie tez dodac glosu z Polski, chcialem dodac glos z innego kompa i innego IP nie da sie zdaje ze ze glosy z Polski zostaly zablokowane
Pleban Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 Chyba masz rację....... makaroniarze wstrętni
Rekomendowane odpowiedzi