ComoDo Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września 10 godzin temu, sławek1 napisał(a): To są cygańskie mokasyny .
Rączy Emeryt Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Zadałem pytanie na Burgmanii i dostałem kilka konkretnych odpowiedzi :)
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 7 Października Użytkownicy+ Opublikowano 7 Października @Rączy Emeryt już tak nie płacz 😂 w jednym wątku Co odpowiedziałem 🤪
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 16 Października Użytkownicy Opublikowano 16 Października I jak myślicie to już pora na wymianę🤔 Czy czekać aż druty powyłażą i jak znalazł będzie na zimę 😂🤣😂
tomekstw Opublikowano 16 Października Opublikowano 16 Października Na stronie z której skopiowałeś zdjęcie masz odpowiedź. Nie prowokuj tu kłótni. :)
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 16 Października Użytkownicy Opublikowano 16 Października 4 godziny temu, tomekstw napisał(a): Na stronie z której skopiowałeś zdjęcie masz odpowiedź. Nie prowokuj tu kłótni. :) Oj tam oj tam , nie czepiaj się Tomku taż to dział Kawały, dowcipy i wrzutki .
falco Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada Koszyk z wyprzedażą + budyń gratis... Ponoć niedługo będzie (kolejny) "awans" do koszyka - wszystko za piątaka!
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Grudnia Klubowicze Opublikowano 3 Grudnia Bo tego nie przeżyłeś. Potem się człowiek uodparnia. Mnie bawi bo to prawda
tomekstw Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia Bo tego nie przeżyłeś. Potem się człowiek uodparnia. Mnie bawi bo to prawdaWiem ze to jest prawda jak jiz sie tego doawiadczy. Ale chyba nie w tej kolejności, że by poznać fajnych ludzi
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 3 Grudnia Użytkownicy Opublikowano 3 Grudnia A jacy wszyscy mili i troskliwi 😀 Lepiej się z tego śmiać jak przeżywać . I tego się trzymajmy 🛵🛵🛵
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Grudnia Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 10 godzin temu, tomekstw napisał(a): Ale chyba nie w tej kolejności, że by poznać fajnych ludzi Ale to jest "efekt uboczny" 😉 Osobiście poznałem świetnych rehabilitantów (jako ludzi i zawodowców ) , kilka pielęgniarek😍 , oraz parę osób "z łóżka obok" z którymi do dzisiaj mam kontakt. Tej ostatniej z listy nie ale to pewnie dlatego że jestem Ateistą 🤣 1
Rekomendowane odpowiedzi