Użytkownicy sławek1 Opublikowano 7 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 7 Grudnia 2024 Syn wraca do domu i widzi na podjeździe kompletnie rozbite nowe auto ojca. - Tato co się stało ? - Widzisz synku, tak właśnie jeździ mama . - A co z nią ? Jest ranna ? - Jeszcze nie, bo zamknęła się w łazience. 🤣😂🤣
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 8 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 8 Grudnia 2024 -Halo dzwonię w sprawie garażu. - Przepraszam pana bardzo , ale jest to baza rakietowa . Źle pan trafił . - Nie , kur*a, to wy żeście źle trafili ! 🤣😂🤣
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 10 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 10 Grudnia 2024 -Od czasu kiedy mama nas zostawiła, nie mam z wami łatwo. Wszystko spadło na moją głowę. - Jezu tato, przecież poszła tylko do Lidla ! - Nieważne synek - ból jest ból 🤣😂🤣
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 11 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 11 Grudnia 2024 Dorastająca wnuczka wybiera się na imprezę . - I jak wyglądam babciu ? - Ślicznie, ale chyba zapomniałaś włożyć majteczki? - A czy babcia, jak idzie na koncert do filharmonii to wkłada watę do uszu ? 🤣😂🤣
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 12 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 12 Grudnia 2024 - Już nie mogę się doczekać Sylwestra , przypomnij mi Julianie gdzie go spędzimy ? W San Marino, San Sebastian czy w San Francisco ? - w San-domierzu moja duszko w San-domierzu . 🤣
Krzynio66 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Opublikowano 20 Grudnia 2024 kolega mowi do kumpla franek idz na ksiedza .nie bedziesz mial zony ale bab ile chcesz
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 29 Grudnia 2024 Na drzwiach kościoła , proboszcz przyczepił kartkę z napisem ; - Nieregularna frekwencja na niedzielnych nabożeństwach, jest takim samym grzechem jak cudzołóstwo. Na drugi dzień pojawił się dopisek ; - Próbowałem obydwu, zapewniam, że różnica jest kolosalna ! 🤣😂🤣 1
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 30 Grudnia 2024 Na następne święta kupuję więcej wina i dobrych trunków. Bo zauważyłem , że alkohol w odróżnieniu od jedzenia się nie marnuje 🤣😂🤣
Użytkownicy Vince Opublikowano 30 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 30 Grudnia 2024 Co mają wspólnego dostawca pizzy i ginekolog?Obaj mogą powąchać, ale nie mogą spróbować...
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 1 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 1 Stycznia Śniadanie na kacu jest jak przeszczep ; - albo sie przyjemnie, - albo organizm odrzuci 😂🤣😂
Kazekkazek Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia https://www.facebook.com/share/r/1BNdpVS91p/
Rekomendowane odpowiedzi