Użytkownicy sławek1 Opublikowano 16 Listopada 2024 Użytkownicy Opublikowano 16 Listopada 2024 Żona prosiła mnie, żebym jej przyniósł szminkę. Przez pomyłkę podałem jej klej w sztyfcie. Chyba ciągle jest obrażona, bo nadal się nie odzywa. 🤣😂
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 17 Listopada 2024 Użytkownicy Opublikowano 17 Listopada 2024 Dlaczego niewidomy nie skacze na bungee ? -Bo mu się pies zesrał ze strachu 🤣😂🤣
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 21 Listopada 2024 Użytkownicy Opublikowano 21 Listopada 2024 Zaciskam pasa i zęby.Żeby uskładać na nowy sprzęt.I tak już qrwa oszczędzam, że papier toaletowy używam najpierw do wysmarkania się, potem do dupy. Póki co , dopiero dwa razy pomyliłem kolejność 🤣😂🤔
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 22 Listopada 2024 Użytkownicy Opublikowano 22 Listopada 2024 Masz już chłopie 40 lat, czy ty wiesz że picie skraca życie o polowe ? -Dlatego właśnie pije, bo gdybym nie pił, miał bym teraz 80 lat 🤣😂🤣
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 27 Listopada 2024 Użytkownicy Opublikowano 27 Listopada 2024 Policjant zatrzymuje motocyklistę - „ Panie kierowco, czy zna pan powód tej kontroli ? „ Kierowca - „ Tak - dziura budżetowa „ 🤣😂🤣 1
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 28 Listopada 2024 Użytkownicy Opublikowano 28 Listopada 2024 I tak można 🤣😂🤣
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 29 Listopada 2024 Użytkownicy Opublikowano 29 Listopada 2024 Na motocykl wsiada dwóch mocno podpitych gości. Moto rusza jak z przysłowiowego kopyta z miejsca. Ostra jazda trwa ponad kwadrans. Biorą zakręt ostrym ślizgiem. - Te jak jedziesz ?! - krzyczy jeden z pijanych. - Ja ? odpowiada z przerażeniem drugi - myślałem, że to ty cały czas prowadzisz . 🤣😂🤣
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 29 Listopada 2024 Użytkownicy Opublikowano 29 Listopada 2024 A to takie dzisiejsze zdarzenie z Rzeszowa . Kierowca chciał ominąć chyba korki i wybrał skrócik 🤣😂🤣
Użytkownicy Nazir Opublikowano 29 Listopada 2024 Użytkownicy Opublikowano 29 Listopada 2024 Zdecydowanie ... za wolno jechał🤭
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 30 Listopada 2024 Użytkownicy Opublikowano 30 Listopada 2024 Czy tak mają wszystkie „KIEROWNICZKI” 🤣😂
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 2 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 2 Grudnia 2024 - Hej i jak Twoja bezsenność ? - Byłem u lekarza . - I coś poradził ? - No tak, walnąć jedną pięćdziesiątkę przed snem. - I co ? Pomaga ? - Pewnie wczoraj kładłem się osiem razy . 🤣😂🤣
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 4 Grudnia 2024 -A o viagrze słyszałeś ? -Nie a do czego to? -No to po to , żebyś mógł dwa / trzy razy w ciągu nocy pobaraszkować z kobitą. - A czyli to uspokajające jest ?🤣
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 5 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 5 Grudnia 2024 Kochany Mikołaju ! Piszę do Ciebie już trzeci list, bo dwa poprzednie podarła mama i kazała mi szukać pracy . Adaś - lat 40 🤣😂🤣 1
Rekomendowane odpowiedzi