Użytkownicy sławek1 Opublikowano 1 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 1 Października 2024 Przychodzi facet do lekarza i mówi ; - panie doktorze już od dwóch tygodni nie mogę się załatwić . lekarz po przeprowadzeniu z pacjentem wywiadu ,prosi go aby rozebrał się i na kozetce wypiął tyłek . Pacjent to czyni . Lekarz wtedy bierze deskę i z całej siły wali pacjenta w dupsko . Ten natychmiast biegnie do toalety , po czym wraca ogromnie dziękując lekarzowi i prosi o zalecenia na przyszłość. - Lekarz zwraca się do szczęśliwego pacjenta . Aby uniknąć na przyszły raz dolegliwości musi pan przestać podcierać się workiem po cemencie 🤣😂🤣
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 4 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 4 Października 2024 https://www.facebook.com/share/r/j6GztBjuyhgaHbt1/?mibextid=UalRPS
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 14 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 14 Października 2024 Rozmawia dziadek z wnuczką ; -ty wnuczka zaprosiła byś mnie na Twoje wesele ? - wnuczka myśli i odpowiada , a Ty mnie nie zaprosiłeś ? - na to dziadek , przecież jak ja robiłem wesele to Ty nie żyłaś ! - na to wnuczka , No to jak ja będę robić wesele to Ty też nie będziesz …….. 🤣🤣🤣
Użytkownicy Vince Opublikowano 18 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 18 Października 2024 Taką dostałem propozycję w sprawie sprzedaży mojej bawarki.Hmmm, a może by to wszystko jebnąć i wyjechać na Mazury?
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 18 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 18 Października 2024 8 godzin temu, Vince napisał(a): Taką dostałem propozycję w sprawie sprzedaży mojej bawarki. Hmmm, a może by to wszystko jebnąć i wyjechać na Mazury? 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂 Będzie jak znalazł na „Suwałki Burgmania Blues „ 🛵 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano 19 Października 2024 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2024 Byłem dzisiaj na wymianie opon w aucie i popatrzyłem na opony które sobie leżały u mechanika i sam się do siebie zacząłem śmiać 🤭 jak sobie przypomniałem moje pierwsze spotkanie z wami na spocie 🤣
Rekomendowane odpowiedzi