Użytkownicy tommac Opublikowano 22 Grudnia 2020 Użytkownicy Opublikowano 22 Grudnia 2020 Przychodzi bezrobotny robotnik na budowę, idzie do majstra, a ten pyta: - Co może Pan robić? - Mogę kopać- odpowiada bezrobotny. - A co jeszcze może Pan robić? - Mogę nie kopać.
Administrator Artix Opublikowano 26 Grudnia 2020 Administrator Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zima nie zima ale Suzuki musi być zaatakowane do pełna Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MariuszBurgi Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Facet do dziewczyny na pierwszej randce, pokazuje zdjęcie swojego maxi skutera. Dziewczyna na to: myślisz, że mi zaimponujesz? Nie, ale chcę żebyś wiedziała, jaki zajebisty sprzęt czeka na mnie, a mimo wszystko znalazłem czas dla Ciebie... 5
Klubowicze Jack Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Ogłoszenia z FB. Poszukiwany nowszy model... 😂
Rekomendowane odpowiedzi