dr.big Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Oglądałem już parę lat temu 🙂 . Policja chyba po prostu prezentuje i zwraca uwagę, jak zbyt duże spożycie alkoholu wpływa niekorzystnie na jazdę jednośladem w tym przypadku 😉 . Inaczej ciężko to wyjaśnić 😉 . Don't drink and drive.
dziadzia Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 7 godzin temu, dr.big napisał: Oglądałem już parę lat temu 🙂 . Policja chyba po prostu prezentuje i zwraca uwagę, jak zbyt duże spożycie alkoholu wpływa niekorzystnie na jazdę jednośladem w tym przypadku 😉 . Inaczej ciężko to wyjaśnić 😉 . Don't drink and drive. 🤣🤣🤣👍👍👍 Rozj...ałeś system
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Niemal identyczny "tabloid" jest u Marka w Bieszczadzkiej Przystani Motocyklowej... I u niego naprawdę nie ma "zmiłuj się" 1
dziadzia Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Sławku kiepsko widać a bryle mom na nosie 🤪
Marek62 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Oj po prostu wsiadaj na bzyka i goń do przystani do Marka , przeczytasz , albo wleziesz i pezekonasz się na własne skórze 🤪
tomekmajesty Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
czemil Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Koleżanka zamieściła na FB, a ja ukradłem... Za plecami każdego silnego mężczyzny stoi kobieta..... stoi i pier.. li. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
Administrator Bomber Opublikowano 15 Września 2020 Administrator Opublikowano 15 Września 2020 Jasio przychodzi do taty i mówi:- Tato, tato kup mi łuk.- No niestety Jasiu, nie mam teraz pieniędzy, ale jak znajdę czas to ci samodzielnie zrobię.Tata przychodzi po 3 dniach do Jasia i pokazuje mu wypasiony łuk i strzały.Jasio zadowolony wziął od razu i pobiegł na podwórze postrzelać do kur. Nie mógł jednak napiąć cięciwy i wraca do taty.- Tato, ten łuk jest zepsuty!- Zaraz ci pokażę, jak się z takiego łuku strzela.Ojciec wziął łuk i strzałę, napiął cięciwę i strzelił. Strzała poleciała w kierunku sąsiada.Nagle słychać jęk.- Jasiu, sprawdź co się stało!Jasio pobiegł... Wraca za 15 minut.- Tato, mam dobrą i złą wiadomość!- Zacznij od dobrej.- Dobra jest taka, że przestrzeliłeś wacka sąsiadowi!- To wspaniale! A jaka jest ta zła wiadomość?- I dwa policzki mamusi...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Listopada 2020 Administrator Opublikowano 2 Listopada 2020 1
Krzychu13 Opublikowano 5 Listopada 2020 Opublikowano 5 Listopada 2020 Test dla tych co covida mają w tej części😁,statystyka pójdzie w górę. 2
stefanekmac Opublikowano 20 Listopada 2020 Opublikowano 20 Listopada 2020 https://forum.subaru.pl/uploads/monthly_2020_11/IMG_1839.MP4.eb2dd5f1d0bc8c023463b1cea90fe1d8.MP4
Rekomendowane odpowiedzi