tomekmajesty Opublikowano 5 Lutego 2020 Opublikowano 5 Lutego 2020 Popłakałem się Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
mario3101 Opublikowano 6 Lutego 2020 Opublikowano 6 Lutego 2020 Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka 1
kerik Opublikowano 10 Lutego 2020 Opublikowano 10 Lutego 2020 UWAGA UWAGA Nadchodzi nowy podatek!!! Jeśli żona leży w łóżku jak kłoda mąż zobowiązany zapłacić podatek od nieruchomości..
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Lutego 2020 Administrator Opublikowano 10 Lutego 2020 Chłopaki i Kononowicz nie płaczą.
Klubowicze Jack Opublikowano 16 Lutego 2020 Klubowicze Opublikowano 16 Lutego 2020 Się zastanawiałem gdzie to wrzucić.... Na poprawę humoru może być. ? https://dobrewiadomosci.net.pl/38387-motocykle-maja-korzystny-wplyw-na-zdrowie-ciala-i-mozgu-mamy-dowod/ Że jazda motocyklem odstresowuje, to amerykańscy naukowcy Ameryki nie odkryli. Ale że zastępuje siłownię...? Ciekawe czym jeździli w tych testach? ?
dr.big Opublikowano 16 Lutego 2020 Opublikowano 16 Lutego 2020 Skuterem nie każdym ? . Ale nakedem i chopperem już bardziej ? . Pamiętam moje jazdy Morphousem z prędkościami ok. 120 km/h i "siłowanie się" z napierającym wiatrem tak, że kiera się prawie wyginała. Przejazd 200 km był na pewno porównywalny z machaniem na ławce samym gryfem od sztangi ? ... Jazda Vespą PX z prędkościami powyżej 70 km/h też nie należy do zbyt "odprężających" ? ...
Szagal Opublikowano 21 Lutego 2020 Opublikowano 21 Lutego 2020 Na dobry początek weekendu polecam się pośmiać. Jak dla mnie gość jest bardzo dobry ?, a jak to w standup'e wystarczy słuchać - nie trzeba oglądać - a i tak można się popłakać ? 1
ik26 Opublikowano 26 Lutego 2020 Opublikowano 26 Lutego 2020 ? 23 minuty temu, Ewik napisał: Dasz radę? Jezus Maria. Czy wszędzie muszą być tylko złe wiadomości . Ale po 31 lutym jest 1 marzec na szczęście.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Lutego 2020 Administrator Opublikowano 27 Lutego 2020 Na czasie. 1
Rekomendowane odpowiedzi