Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maroch75 Opublikowano 16 Lipca 2019 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 Lipca 2019 3
dziadzia Opublikowano 28 Lipca 2019 Opublikowano 28 Lipca 2019 Starszy ojciec właściciel dużego przedsiębiorstwa masarskiego pomyślał że w końcu musi przekazać synowi całą firmę, wziął syna do zakładu i pokazuje mu; - zobacz synu tu jest taka maszyna, z tej strony wkłada się całego osła a z drugiej wychodzi gotowe salami, zrozumiałeś??? - syn - No wiesz ojciec nie bardzo rozumiem... - ojciec - czego głąbie nie rozumiesz! - ojciec - synu posłuchaj jeszcze raz ; tu wkładasz całego osła a z drugiej strony wychodzi gotowe salami, rozumiesz ??? - syn - No wiesz ojciec, nie bardzo rozumiem... ojciec już mocno zdenerwowany( delikatnie mówiąc) - nagle syn pyta ojca, ojciec, a ja mam takie pytanie, czy mamy taką maszynę gdzie wkłada się salami a później wychodzi osioł ??? - ojciec - oczywiście synu, to jest twoja matka !!!
mario3101 Opublikowano 28 Lipca 2019 Opublikowano 28 Lipca 2019 UwagaWysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka 1
mario3101 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Panda Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Najlepsze są krótkie ? Jak nazywa się miasto w którym żegna się ryż ? Paryż. Jak się nazywa impreza siatkarzy ? Przyjęcie. Jeśli dzwoni budzik, nie wstawaj. Oddzwonisz później. W czym stoją piłkarze na autostradzie ? W korkach.
mario3101 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
mario3101 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
stefanekmac Opublikowano 26 Września 2019 Opublikowano 26 Września 2019 Wiatr we włosach przy 100 i kaski na głowach przy 25. Wszyscy chcemy dożyć 100 ? Tylko po co ? 1
mario3101 Opublikowano 8 Października 2019 Opublikowano 8 Października 2019 Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
mario3101 Opublikowano 12 Października 2019 Opublikowano 12 Października 2019 Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
BURISMAN Opublikowano 14 Października 2019 Opublikowano 14 Października 2019 Chłopak z dziewczyną wybrali się na dyskotekę. Jadąc w nocy przez las dziewczyna musiała skorzystać z toalety, nie było wyjścia musiała to zrobić w lesie. Chłopak zatrzymał na poboczu samochód, dziewczyna poszła do lasu. Po chwili usłyszał przeraźliwy krzyk dziewczyny. Wystraszony chłopak pobiegł na pomoc, niestety nie odnalazł jej w zaroślach. Nie czekając pojechał do najbliższego miasta powiadomić Policję, zawiadomiono Pogotowie. Ekipa ratownicza ruszyła na poszukiwania. Po pewnym czasie z lasu wyszedł lekarz, sanitariusze na noszach nieśli dziewczynę, lekarz podszedł do chłopaka i powiedział, przykro mi, Twoja dziewczyna ma 18 ran kłutych, chłopak zaczął rozpaczliwie płakać, lekarz widząc jego smutek, powiedział - spokojnie wszystko będzie dobrze, usiadła na Jeża. 1
mario3101 Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka 1
BURISMAN Opublikowano 20 Października 2019 Opublikowano 20 Października 2019 Podczas spowiedzi, ksiądz mówi do mężczyzny. Synu dopuściłeś się wielu grzechów, musisz naprawić swoje życie, musisz wyrzec się szatana !!!. Mężczyzna odpowiada - proszę księdza nie mogę wypełnić pokuty, nie mogę tego zrobić..............., mam z nią dwoje dzieci. 1
mario3101 Opublikowano 25 Października 2019 Opublikowano 25 Października 2019 Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi