Robak Opublikowano 20 Maja 2019 Opublikowano 20 Maja 2019 Podjeżdża facet porszakiem pod cpn, a w samochodzie siedzi piękna blondynka i struś. Przychodzi facet z obsługi i mówi: wszystko rozumie, ale co ten struś tam robi? Na to kierowca: byłem na rybach i złowiłem złotą rybkę, a ona na to: jak mnie wypuścisz to spełnię twoje 3 życzenia. No to ja do niej 1 życzenie- chce mieć porsze. Bach stoi. 2 życzenie- chcę mieć super blondynkę. Bach jest. No i 3 życzenie: chcę mieć dużego zdrowego ptaka. No to ona mi strusia dała.
dziadzia Opublikowano 20 Maja 2019 Opublikowano 20 Maja 2019 Valdek już tyle razy go słyszałem, ale co go słucham to boki zrywam, ?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 24 Maja 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 24 Maja 2019 Przychodzi mały Jasiu ze zdechłą żabą na smyczy do burdelu i od progu krzyczy: - Poproszę dziewczynkę z HIV-em. Burdelmama szybko odpowiada, że u nich są tylko zdrowe dziewczyny, ale Jasiu koniecznie domaga się takiej z HIV-em. Burdelmama nieco skonsternowana szepcze: - Może coś da się załatwić, ale powiedz dlaczego chcesz akurat chorą? Na co Jasiu z miejsca odpowiada: - Jeżeli ją przelecę to będę miał HIV-a. W domu, gdy rodziców nie ma, pilnuje mnie opiekunka, która mnie molestuje, więc ona też się zarazi. Jak tata wraca do domu, a mamy jeszcze nie ma, to lubi czasem przelecieć opiekunkę, więc on też będzie chory. Oczywiście, rodzice baraszkują ze sobą, więc mama też się zarazi. A jak tata wychodzi do pracy i mama zostaje sama to przyjeżdża śmieciarz, z którym mama zdradza tatę... I właśnie o tego chu*a mi chodzi, bo mi ku*wa żabę rozjechał! ? 2
dziadzia Opublikowano 2 Czerwca 2019 Opublikowano 2 Czerwca 2019 No to tak dla rozluźnienia po złocie kochani. Są tylko dwa powody do zmartwień; albo jesteś zdrów, albo jesteś chory. Jeśli jesteś zdrów, to nie ma się o co martwić. a jeśli jesteś chory, to są dwa powody do zmartwień; albo wyzdrowiejesz, albo umrzesz. Jeśli wyzdrowiejesz, to nie ma się o co martwić, a jeśli umrzesz, to są dwa powody do zmartwień; albo pójdziesz do nieba, albo trafisz do piekła. Jeśli pójdziesz do nieba, to nie ma się co martwić. A jeśli trafisz do piekła, to będziesz tak zajęty witaniem się ze znajomymi, że nie będziesz miał czasu, żeby się martwić... Więc po cholerę się martwić ??? 2
Robak Opublikowano 15 Czerwca 2019 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Idzie dziecko 7 letnie z ojcem a przed nimi idzie dwóch policjantów z psem. Nagle chłopiec podchodzi do pieska i zagląda mu pod brzuch. Policjant zdziwiony pyta: - Co się tak przyglądasz temu pieskowi? - A bo tatuś powiedział, że idzie piesek z dwoma chu...
tomekstw Opublikowano 26 Czerwca 2019 Opublikowano 26 Czerwca 2019 https://www.rbb24.de/panorama/beitrag/2019/06/polizei-stoppt-nackten-rollerfahrer-in-brandenburg.html
Rekomendowane odpowiedzi