dziadzia Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Wynajmuje małą kapele na imprezy okolicznościowe ( nie drogo )https://m.youtube.com/watch?v=30n4nTxO8PQ&t=3s
dr.big Opublikowano 23 Stycznia 2019 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Ja końcówkę znam inaczej ? : "... aby stwierdzić kto cię bardziej kocha, zamiknj najpierw psa na godzinę w bagażniku samochodu i zobacz jak później zareaguje po wypuszczeniu, a następnie żonę na godzinę i zobacz jaka będzie jej reakcja. Napisałem najpierw psa, bo reakcji żony możesz już nie przeżyć ? ..."
dziadzia Opublikowano 23 Stycznia 2019 Opublikowano 23 Stycznia 2019 W dniu 23.01.2019 o 18:15, dr.big napisał(a): bo reakcji żony możesz już nie przeżyć ? Rozwiń Ha ha ha dokładnie, lepiej było by przeżyć atak stado dzikich os afrykańskich niż atak wypuszczonej żony z bagażnika ???
Użytkownicy Nazir Opublikowano 23 Stycznia 2019 Użytkownicy Opublikowano 23 Stycznia 2019 https://demotywatory.pl/4244828/Gdy-spojrzalem-przez-okno-i
mario3101 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Robak Opublikowano 2 Lutego 2019 Opublikowano 2 Lutego 2019 Rumun, Arab i Niemiec siedzą razem w barze. Rumun po wypiciu swojego piwa wyciągnął pistolet, strzelił w kufel i mówi: - W Rumunii mamy tak tanie szkło, że nie musimy pić dwa razy z tego samego kufla. Arab po wypiciu swojego bezalkoholowego piwa wyciągnął karabin AK-47, rozstrzelał kufel w drobny mak i mówi: - W krajach arabskich mamy tyle piasku, że bez problemu można robić szkło i nie musimy pić dwa razy z tego samego kufla. Niemiec wypił swoje piwo, wyciągnął Glocka, zastrzelił Rumuna i Araba, postawił kufel na barze, zamówił drugie piwo i mówi: - Mamy teraz w Niemczech tylu cudzoziemców, że nie musimy dwa razy pić z tymi samymi.
Rekomendowane odpowiedzi