Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 21 Grudnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 21 Grudnia 2018 23 minuty temu, dziadzia napisał: eee u mnie w domu to tak nie działa kotka (bo to ona) może przewrócić nawet 4 choinki i tak nikt jej złego słowa nie powie, a ja za stłuczoną jedna bańkę będę miał przechlapane
dziadzia Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 11 minut temu, EndriuBis napisał: a ja za stłuczoną jedna bańkę będę miał przechlapane Oj Andrzejku, to że tak spytam, to na którym miejscu jesteś w domku w tym łańcuchu pokarmowym ?
mario3101 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
dr.big Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Aż tak źle po powrocie, jak to przedstawia twórca mema nie bywało ? . Bez przesady? .
Valdek_Tychy Opublikowano 10 Stycznia 2019 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Dnia 9.01.2019 o 12:50, dr.big napisał: Aż tak źle po powrocie, jak to przedstawia twórca mema nie bywało ? . Bez przesady? . W związku z tym memem przypomniał mi się dowcip: Jasio po rozdaniu świadectw szkolnych stoi na korytarzu i wzdycha raz po razie, w końcu nabrał solidnie powietrza w płuca,machnął ręką i mówi - jeszcze tylko wpierdol w domu i WAKACJE.
Robak Opublikowano 11 Stycznia 2019 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Pewne małżeństwo postanowiło zająć się przemytem zwierząt. Tuż przed kontrolą graniczną mąż mówi do żony: "Zrobimy tak, ja włożę węża pod kapelusz, a ty w stanik włożysz żółwie, a skunksa w majtki." Żona na to: "Skunksa w majtki? Oszalałeś! A co z zapachem?" Mąż: "Cóż, jak zdechnie, to trudno.
dziadzia Opublikowano 12 Stycznia 2019 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Piotrze, dla mnie „wiewiórka” i „trójka niezapomnianych hokeistów” to hicior ???
Robak Opublikowano 15 Stycznia 2019 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Syn wrócił do domu z samymi dwójami na świadectwie. Ponieważ ojciec przez cały rok suszył mu głowę o oceny i czepiał się nauki, syn bał się jak diabli pokazać świadectwo. Ojciec jednak, zamiast rzucać gromy i lać paskiem, zaprosił syna na fotel. Syn usiadł niepewnie. Ojciec wyjął papierosy: - Zapal synu... - Tata, no co ty, ja nie palę... - Pal, synu! Zapalili. Po chwili ojciec otworzył barek i wyjął szkocką. - Napij się, synu... - Tata, daj spokój, ja nie pije... - Pij, jak ojciec daje! Napili się. Ojciec wyjął zza tapczanu Playboya. - Masz, oglądaj... - No nie, tata, nie wygłupiaj się... - Oglądaj!!! Siedzą, popijają, czas płynie leniwie. Syn już całkiem się wyluzował, sięgnął sam po papieroska, lekko szumi mu w głowie. Przerzuca kartki Playboya, zaciąga się z widoczną przyjemnością i wreszcie rzuca od niechcenia znad kolejnej rozkładówki: - Kurna... tata... i kto to wszystko dupczy? No kto to wszystko dupczy??? - Prymusi, synu, prymusi...
mario3101 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
dziadzia Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Dramatyczna sytuacja w USA! Kumpel mowil, ze snieg pada od dwoch tygodni, temperatura ok. -16, wiatru do 120 km/h.Sa odizolowani od swiata, a jego tesciowa caly czas patrzy przez kuchenne okno. Jesli wciagu kilku dni nic sie nie zmieni, to bedzie ja musial wpuscic do srodka.
bobby Opublikowano 19 Stycznia 2019 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Ostatnio modne jest mówienie o przepraszaniu np w polityce
Rekomendowane odpowiedzi