dziadzia Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Panowie mam pytanie. - Jak mogę przelać pieniądze, które są w mojej głowie na moje konto bankowe ???
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 17 Września 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 17 Września 2018 W dniu 16.09.2018 o 11:54, dziadzia napisał(a): - Jak mogę przelać pieniądze, które są w mojej głowie na moje konto bankowe ??? Rozwiń Na to ci nie odpowiem, ale zapytaj żony lub córki to Ci powiedzą jak wydać pieniądze, których nie mają to dość podobne
dziadzia Opublikowano 17 Września 2018 Opublikowano 17 Września 2018 W dniu 17.09.2018 o 08:35, EndriuBis napisał(a): Na to ci nie odpowiem, ale zapytaj żony lub córki to Ci powiedzą jak wydać pieniądze, których nie mają to dość podobne Rozwiń No Andrzeju masz racje, coś w tym jest hi hi
JER2Y Opublikowano 1 Października 2018 Opublikowano 1 Października 2018 Bunt maszyn zacznie się niewinnie
dziadzia Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 Wiecie jaki jest szczyt szczytów ? Kupić bilet do kina na "Kler" i położyć go w niedzielę na tacę.
1912michał Opublikowano 11 Października 2018 Opublikowano 11 Października 2018 Mój kolega zamknął się w garażu i przez kilka dni rozbierał swój nowo kupiony skuter na części.Nie wytrzymałem i się pytam :- Po co to robisz ?- Poprzedni właściciel powiedział mi, ze włożył w niego 5 tysięcy!!
Rekomendowane odpowiedzi