dziadzia Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Albo to fotomontaż albo naprawdę nie wiem z czego ten płot jest zrobiony???
dr.big Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Łatwo widoczne złudzenie optyczne, przed płotem jest murek. a sam płot stoi na nim i jest on oraz trawnik za nim wyżej niż tafla wody .
dziadzia Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 5 minut temu, dr.big napisał: Łatwo widoczne złudzenie optyczne, przed płotem jest murek. a sam płot stoi na nim i jest on oraz trawnik za nim wyżej niż tafla wody . Najwidoczniej bo innego wytłumaczenia nie ma, masz rację
Siwy Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 A ja mam inne pytanie .Które z tych aut trafią na rynek ogłoszeń jako idealne sztuki ?
dziadzia Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 4 minuty temu, Siwy napisał: jako idealne sztuki ? No tylko lekko śmigane
Tomik Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 8 minut temu, Siwy napisał: A ja mam inne pytanie .Które z tych aut trafią na rynek ogłoszeń jako idealne sztuki ? Wszystkie
Rekomendowane odpowiedzi