dr.big Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 41 minut temu, Robert JAPAN napisał: Powiedziałbym, że to mocno prawdopodobne ...
BURISMAN Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Pani pyta dzieci w szkole - co robią ich ojcowie. Dzieci na wyrywki odpowiadają: mój tatuś jest strażakiem, mój policjantem, mój kucharzem, mój stolarzem itd, tylko mały Jasio siedzi cicho w kącie. Pani pyta: a co robi twój tatuś Jasiu? Jasiu odpowiada - Mój? Mój tato tańczy w klubie dla pedałów na rurze, a jak klienci dobrze mu płacą to jeździ z nimi do hotelu i wa....ą go w tyłek... Pani w szoku , wezwała Jasia na przerwie do siebie i pyta - czy to Jasiu prawda ? , czy możemy Twojemu ojcu jakoś pomóc... Jasiu opowiada: Proszę Pani tak naprawdę to mój ojciec gra w piłkę nożną w reprezentacji Polski ale wstyd się przyznać... Radzieccy naukowcy odkryli u człowieka nerw bezpośrednio łączący oko z du...ą. w trakcie eksperymentu: - ukłuli pacjenta igłą w du...ę i w jego oku pojawiła się łza. - tą samą igłą ukłuli go w oko i pacjent się zesr...ł.
BURISMAN Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Rok 1497. Płynie statek piracki straszliwego kapitana Rudobrodego. Na horyzoncie pojawia się statek towarowy - Majtek z bocianiego gniazda woła: - Kapitanie statek towarowy na horyzoncie! - Dobra jest! Podajcie moją czerwoną koszulę !!! Kapitan założył koszulę, dokonali abordażu, straszliwej rzezi i statek był ich. Płyną dalej. Na horyzoncie pojawia się drugi statek towarowy - Majtek z bocianiego gniazda woła: - Kapitanie statek towarowy na horyzoncie! - Dobra jest! Podajcie moją czerwoną koszulę !!! Znów założył koszulę, dokonali abordażu, straszliwej rzezi i statek był ich. Po kilku takich "akcjach", jeden z marynarzy pyta: - Kapitanie! Dlaczego na "akcje" zawsze zakłada Pan czerwoną koszulę? - Bo jak napadamy na statek, to mogą mnie przecież ranić, a na czerwonej koszuli nie widać plam krwi, a gdy nie widać, że kapitan jest ranny, to duch załogi nie upada i wszyscy walczą jak lwy!!! W tym momencie na horyzoncie pojawiają się statki wojenne - Majtek z bocianiego gniazda woła: - Kapitanie 12 brytyjskich statków wojennych !!! - Dobra jest!!! Podajcie moje brązowe spodnie. Ojciec postanowił zakończyć karierę i oddać biznes synowi. Zawołał go i powiada - Przekazuję ci dorobek mojego życia, dostajesz super wyposażoną fabrykę wraz z wykwalifikowaną załogą. Dostajesz najnowszą maszynę na którą wydałem masę pieniędzy, jest to maszyna która łapie barana, dzieli i obrabia mięso, a na koniec wypuszcza gotową parówkę... - Tato, a jest taka maszyna która umie to zrobić w drugą stronę ?.... Tak synu - twoja matka, odpowiedział zrezygnowany ojciec.
Bulba Opublikowano 11 Lipca 2018 Opublikowano 11 Lipca 2018 Francuz i Anglik siedzą w barze, Anglik mówi: -dzisiaj gramy z Chorwacją, na co Francuz odpowiada: -cóż za przypadek, my gramy z nimi w niedzielę.
dziadzia Opublikowano 11 Lipca 2018 Opublikowano 11 Lipca 2018 2 minuty temu, Bulba napisał: Francuz i Anglik siedzą w barze, Anglik mówi: -dzisiaj gramy z Chorwacją, na co Francuz odpowiada: -cóż za przypadek, my gramy z nimi w niedzielę. Dobre dobre!!!
Gość Robert JAPAN Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 - Idzie pijak ulicą i co chwila się śmieje, to znowu macha ręką. Podchodzi do niego jakiś gość i pyta: - Z czego pan się tak śmieje? - Opowiadam sobie kawały. - To dlaczego macha pan ręką? - Bo niektóre już znam.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 15 Lipca 2018 Sympatycy Opublikowano 15 Lipca 2018 Dwa rekiny płyną na polowanie , jeden stary drugi młody. Stary ma uczyć młodego , więc mu tłumaczy jak to się robi : - Podpływasz do gościa przy plaży i robisz koło niego trzy rundki z płetwą grzbietową nad wodą , potem atak . Młody jak to młody się pyta : - A po co te trzy rundki , nie można od razu atakować ? Stary na to : - A co chcesz go jeść z gównem .
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 19 Lipca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Lipca 2018 Dnia 18.07.2018 o 10:50, dziadzia napisał: Kurcze, patrze i patrze i co ...... ? Ja to chyba jestem normalny facet. przecież ta sukienka jest żółta ! jaka zielona ?
Klubowicze Ewik Opublikowano 19 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2018 24 minuty temu, EndriuBis napisał: Kurcze, patrze i patrze i co ...... ? Ja to chyba jestem normalny facet. Endriu, według tej teorii to niekoniecznie
dziadzia Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 13 minut temu, Ewik napisał: Endriu, według tej teorii to niekoniecznie I to jest trafna odpowiedź hi hi
Rekomendowane odpowiedzi