BURISMAN Opublikowano 10 Czerwca 2018 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Pijany facet sika pod ścianą dużego domu w środku miasta. Obok przechodzi zgorszona pani i patrząc się na niego mówi: - Ale bydle! Na to on: - Niech się pani nie boi, mocno go trzymam. ===========================================
BURISMAN Opublikowano 10 Czerwca 2018 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Po długiej upojnej nocy on zauważył na jej stoliku przy nocnej lampie zdjęcie faceta. Zaczął się niepokoić. - Czy to jest twój mąż? - nerwowo zapytał. - Nie głuptasie - odpowiedziała przytulając się do niego. - Czy to twój chłopak? - kontynuował. - Nie, coś ty - odpowiedziała. - Czy to twój ojciec lub brat? - pytał. - Nie, nie, nie - odpowiedziała delikatnie gryząc go w ucho. - A więc kto to jest? - nalegał. - To ja przed zabiegiem chirurgicznym. =================================================== Dzwoni gość do pracy: - Szefie nie mogę dziś przyjść do roboty... jestem tak skacowany, że i tak nie będę mógł pracować, więc chyba wezmę zwolnienie lekarskie. Szef na to: - No co ty, na kaca jest super sposób. Ja zawsze jak mam kaca to proszę moją żonę żeby zrobiła mi laskę i potem czuję się doskonale. Powinieneś to wypróbować. - Hmm… OK spróbuję. Po godzinie pracownik przychodzi na swoje stanowisko w pełni sił. Szef podchodzi i zagaduje: - I co, jak działa mój sposób ? - Doskonale, .... a w ogóle to fajną ma szef chałupę.:D
ŁukaszWP Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 jaka jest idealna kobieta? taka do 200 zł
BURISMAN Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Wańka pojechał do miasta na zakupy, wstąpił do burdelu. Wybrał jedną z dziewczyn i poszedł z nią do pokoju. Po zakończeniu usługi Wania płaci, dając panience suty napiwek. Dziewczyna widząc w portfelu Wańki większą gotówkę naciąga go na jeszcze jedną usługę. Wania się zgadza. Po wszystkim zabiera jej wcześniej dane pieniądze. - Co robisz? Zostaw to moje pieniądze, dlaczego mi je zabierasz ??? - Jak Wania chciał, to Wania płacił. - Drugi raz Ty chciałaś, to Ty płacisz ! ================================================================= Nauczycielka prezentuje dzieciom obrazki zwierząt i pyta, jak te zwierzęta się nazywają. - To jest kot - mówi Małgosia. - Bardzo dobrze Małgosiu. A to? - To jest piesek - odpowiada Krzyś. - Świetnie Krzysiu. A to? - pyta nauczycielka Jasia, prezentując zdjęcie misia. Jasio milczy. Nauczycielka postanawia podpowiedzieć Jasiowi: - mamusia tak czasem nazywa tatusia. - a to już wiem - to jest proszę pani Nienasycony Buhaj ? ======================================================== 2 stycznia 2018 r. W akademickiej stołówce rozmawia trzech studentów. Pierwszy mówi - chłopaki Sylwestra spędziłem na "Kanarach", mówię wam, super laseczki, kąpiel w morzu, drinki z parasolkami, cudo. Drugi student - a ja byłem w Alpach, narty, dziewczyny zarumienione od mrozu, grzane wino do łóżka, coś wspaniałego. A co ty robiłeś ? - pytają trzeciego Ja siedziałem razem z wami w pokoju, tylko nie paliłem tego gówna.
dziadzia Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 BURISMAN wszystkie ok. Ale ostatni kawał rozłożył mnie na łopatki - SUPER!!!
BURISMAN Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Anglik, Francuz i Polak dyskutują o swoich kobietach. Anglik mówi: -Moja kobieta jest jak Londyn.... wilgotna i tajemnicza... Francuz: -Moja - jak Paryż... pachnąca i romantyczna Polak: -A moja jak Skierniewice..... dziura... po prostu dziura....
dziadzia Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 2 minuty temu, BURISMAN napisał: A moja jak Skierniewice..... dziura... po prostu dziura. Oj pojedziesz do Skierniewic to bęcki murowane hi hi Ale kawał stary ale jary
Siwy Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 W Chinach urodziło się dziecko o wadze 10 600 gramów . Lekarze twierdzą , że bobas będzie chodził wcześniej niż mamusia...
BURISMAN Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Dzwonię do żony i mówię, - wszystko straciłem, mój biznes padł, jestem spłukany. Przyjeżdżam do domu, a jej już nie ma, spakowała swoje rzeczy i się wyniosła. No i dobrze. Po co mi baba bez poczucia humoru ? ======================================== W chinach urodziło się dziecko 72 cm i 8,5 kg. Lekarze mówią, że bobas będzie wcześniej chodził niż mamusia.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 16 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 16 Czerwca 2018 Dwóch nawalonych leją pod murem i namierzyl ich policjant. Co to ma być, w tej chwili skończyć i schować . Po chwili jeden do drugiego, ty ale go zrobiłem w konia, bo schowalem ale nie skończyłem. Wnuczek chwali się dziadkowi jaki dostał prezent na urodziny a dostał skarbonke w kształcie świnki. Dziadek na to, widzisz wnuczku to jest pierwsza szpara w twoim życiu która będzie ci kradla pieniądze.
Rekomendowane odpowiedzi