dziadzia Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Hi hi, moim zdaniem chyba odpowiedź „C”
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 15 Kwietnia 2018 W zasadzie nie wiem, czy to jest śmieszne, czy tragiczne...
dr.big Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 No a czego oczekiwać do niektórych homo sapiens ?
dziadzia Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 W dniu 15.04.2018 o 13:31, SlawoyAMD napisał(a): W zasadzie nie wiem, czy to jest śmieszne, czy tragiczne.. Rozwiń Buachahaha, najlepsza była ta babka co odpowiedziała że mamy w szkołach cyfry Polskie
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Administrator Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Mnie to nie śmieszy. Pozostaje mieć nadzieję, że te filmy są z ustawek, bo jeśli real to...
dziadzia Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 W dniu 15.04.2018 o 17:18, MariuszBurgi napisał(a): Mnie to nie śmieszy. Pozostaje mieć nadzieję, że te filmy są z ustawek, bo jeśli real to... Rozwiń Mariusz tylko nie wpadnij w jakąś traumę takie życie, ludziska zobaczą kamerę i gościa z mikrofonem to czasami zapominają jak się nazywają, a pytania po nagonce na islam, to dostają małpiego rozumu, wszystko co arabskie to zło, szare komórki zostawiają w domu na wieszaku hi hi tak samo z tymi pytaniami o homo sapiens, normalnie tak śmieszne że aż „żenua”
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Tak na poprawę humoru...
Rekomendowane odpowiedzi