Ananakofana Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 nie tak dawno w Genewie, można? można!
Tom38sl@o2.pl Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 VID-20180328-WA0008.mp4 Także najlepszego Dnia 27.03.2018 o 13:44, 1912michał napisał: Papierosy to paskudztwo próbowałem niedawno ponownie odstawić po pięciu dniach bez dymka zaczęło mną tak telepać jak narkomanen. Teraz podejście nr dwa. Wracając do dowcipów: Dnia 27.03.2018 o 13:44, 1912michał napisał: Papierosy to paskudztwo próbowałem niedawno ponownie odstawić po pięciu dniach bez dymka zaczęło mną tak telepać jak narkomanen. Teraz podejście nr dwa. Wracając do dowcipów: 1912Michal weź se desmoxan pomaga.
Sympatycy Robsson Opublikowano 29 Marca 2018 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2018 Dnia 27.03.2018 o 10:20, DaniL napisał: Ten obrazek mnie natchnął Pokłóciły się okrutnie części ciała. No, bo kto tu rządzi?- Toż jasne jest, że ja - burknął mózg - to ja tu myślę i wszystko kontroluję.- Bzdura! - zaprotestowały ręce - my tu robimy najwięcej - zarabiamy na wasze utrzymanie.- Ech - westchnęły nogi - to nasza rola rządzić, to my decydujemy, jaki kierunek obrać i dążyć w słusznym kierunku.- My - odparły oczy - myśmy szefami - my wszystko widzimy i naprawdę nic nam nie umyka.- Bzdura - odparł żołądek - to ja tu rządzę, wytwarzam wam wszystkim energię, ciężko pracuję i trawię. Beze mnie zginiecie...- JA BĘDĘ SZEFEM - nagle odezwała się milcząca dotąd dupa - I JUŻ. Śmiech ogólny, że całe ciało się nie może pozbierać.- DOBRA - odpowiedziała dupa - jak tak, to STRAJK.I przestała robić cokolwiek. Minęło kilka godzin. Mózg dostał gorączki. Ręce opadły. Nogi zgięły się w kolanach Oczy wyszły na wierzch. Żołądek wzdęło i spuchł z wysiłku. Szybko zawarto porozumienie. Szefem została... dupa.I tak to już jest drodzy moi:Szefem może zostać tylko ten, co gówno robi
dziadzia Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Ha ha ha zaje.iste!!!! Coś w tym jest.
Tom38sl@o2.pl Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Dnia 27.03.2018 o 08:07, EndriuBis napisał: Żadnych nie "kopciłem" ale większość pamiętam ( przez chwilę miałem kiosk "Ruchu"), a z tych co palili Sporty i Popularne to chyba nikogo nie ma już w śród żyjących Ja palilem popularne i zyje hihihi
Klubowicze ArtCho Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Nie śledzę całego wątku, więc być może już było. Ale że zbliża się okres koszenia traw, dla wszystkich posiadaczy trawników z pozdrowieniami
Rekomendowane odpowiedzi