Sysgone Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 2,3,1 pomimo tego, że 3 jest na drodze z pierwszeństwem przejazdu i obaj z 2-ką mają zielone światło. Ale ja w takich sytuacjach, na wszelki wypadek spodziewam się niespodziewanego.
dziadzia Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 37 minut temu, MariuszBurgi napisał: 2, 3, 1 Ściągnołem to z innego portalu, nie wyobrażacie sobie jakie były odpowiedzi hi hi, normalnie strach po drogach jeździć jakie ludziska odpowiedzi dawali.
MISIEK Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 Odpowiedż prawidłowa brzmi: 2, 3. (kolejność między nimi ostatecznie wyjaśnia zasada prawej ręki) A "1" stoi tak długo jak będziecie to wyświetlać na ekranie... Czyli aż do wyczerpania baterii.!
Gość Robert JAPAN Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 Problemem takich testów jest to że człowiek ma okazję się zastanowić dłużej i wtedy dochodzą do głowy różne pomysły. Gdyby ktoś jechał fizycznie nr 2 to by sie nie zastanawiał, tak samo z numerem 3 wie że ma ustąpić pierwszeństwa przejazdu. Ale jak widać wystarczy podać to w innej formie i dużo ludzi się gubi. Dlatego takie testy powinne być przedstawione w widoku FPP, coś na kształt street view
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Marca 2018 Administrator Opublikowano 21 Marca 2018 Cały myk polega na hierarchi i na tym dużo ludzi się łapie: sygnalizator świetlny jest nadrzędny (jak nie ma kierującego ruchem Policjanta) do znaków pionowych. A tak w ogóle to przepisy sobie a realia co innego... Pierwszeństwo ma zawsze pojazd nr 4 (motocykl) A co, że go nie ma? Bez znaczenia - moto pojawi się znienacka i zawsze trzeba brać na to poprawkę Jak w tym dowcipie: Egzamin na prawo jazdy. Egzaminator zadaje kursantowi pytanie: - Ma pan skrzyżowanie równorzędne. Tu jest pan w samochodzie osobowym, tutaj tramwaj a tu karetka na sygnale. Kto przejedzie pierwszy? - Motocyklista - odpowiada pytany. - Panie, co pan wygadujesz?! Toż przecież mówię, jest pan, tramwaj i karetka. Skąd wziął się motocyklista? - A ch....j ich wie skąd oni się biorą...
Sysgone Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 Gorzej, że często u nas pierwszeństwo ma większy. I wtedy to my, jako motocykliści, cierpimy na tym najbardziej.
dziadzia Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 1 godzinę temu, MariuszBurgi napisał: Cały myk polega na hierarchi i na tym dużo ludzi się łapie: sygnalizator świetlny jest nadrzędny (jak nie ma kierującego ruchem Policjanta) do znaków pionowych. Dokładnie ! święta racja
dziadzia Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 Godzinę temu, Tom38sl@o2.pl napisał: VID-20180325-WA0000.mp4 Cóś nie bangla bo ni nie widać.
dziadzia Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 57 minut temu, Tom38sl@o2.pl napisał: Musisz pobrać i otwiera hihihi Wyświetla mi takie cóś.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2018 Nie ma opcji. Nic nie widać Tom Zaloguj się z innego urządzenia i sam sprawdź.
Tom38sl@o2.pl Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 https://youtu.be/qYBiQ_gvA8k To może teraz zobaczycie Kultowy żart Michała Bajora
Tatko Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Jeszcze pamiętam MAZURY to dopiero była siekiera.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 27 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Marca 2018 9 godzin temu, dziadzia napisał: kto jakie kopcił??? Żadnych nie "kopciłem" ale większość pamiętam ( przez chwilę miałem kiosk "Ruchu"), a z tych co palili Sporty i Popularne to chyba nikogo nie ma już w śród żyjących
dziadzia Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Godzinę temu, EndriuBis napisał: a z tych co palili Sporty i Popularne to chyba nikogo nie ma już w śród żyjących no chyba masz racje, może jednostki jeszcze żyją bo to było baaardzo dawno he he, ja pamiętam jak swojemu dziadkowi latałem do kiosku ruchu po 5szt sport, bo wtedy było można na sztuki kupować.
Klubowicze DaniL Opublikowano 27 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2018 Ja zaczynałem od Radomskich, były Caro, Carmeny, Stołeczne, ale kilka razy zdarzyło się zapalić i popularesy, a nie jestem przecie taki stary (no i jeszcze żyję ). W nowych czasach zakończyłem na Marlborakach (5,5 roku temu), bo trzeba pamiętać, że:
1912michał Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Papierosy to paskudztwo próbowałem niedawno ponownie odstawić po pięciu dniach bez dymka zaczęło mną tak telepać jak narkomanen. Teraz podejście nr dwa. Wracając do dowcipów:
dziadzia Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 7 godzin temu, dr.big napisał: .... Kiedyś u mnie mówiono „ kto pali Caro umiera zaro” hi hi
Rekomendowane odpowiedzi