Gość Robert JAPAN Opublikowano 15 Lutego 2018 Opublikowano 15 Lutego 2018 Na ławeczce pod sklepem siedzi sobie dwóch dżentelmenów relaksują się tanimi trunkami, spokój przerywa im przypadkowy pies który akurat zaczął czyścić swoje krocze tak jak to psy robią. -Wiesz co Heniu, tak patrzę na tego psa jak on to robi, i mu zazdroszczę, też bym tak chciał lizać jajca. -Śmiało Jarek próbuj, chociaż jak ja ostatnio próbowałem to mnie pogryzł i uciekał przez parę dni na mój widok.
BURISMAN Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 W gabinecie u lekarza pacjent dowiaduje się, że ma raka i zostało mu 3 miesiące życia. Po krótkiej chwili zadumy i strachu w oczach, pacjent mówi do lekarza - czy po mojej śmierci mógłby Pan napisać że umarłem na AIDS. Lekarz zdziwiony pyta pacjenta - dlaczego chce Pan abym napisał, ze umarł Pan na AIDS ?. Pacjent odpowiada - bo tak sobie myślę, że jak Pan napiszę że na AIDS, to żaden kupel nie ruszy mojej żony po śmierci, a Ci co ją mieli wcześniej będą mieli za swoje .
Gość Robert JAPAN Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 Baba i chłop jadą furmanką po autostradzie. Nagle wyprzedza ich motocyklista bez głowy. Chłop trochę się zdziwił, lecz nie zareagował. Za chwilę wyprzedził ich drugi motocyklista, także bez głowy. Po kilku następnych podobnych przypadkach zdziwienie chłopa sięgnęło zenitu i z wielkim trudem zaczął się zastanawiać zaistniałą sytuacją. Wreszcie klepie się w czoło i woła do baby: - Ej, stara! Rzuć no tam tę kosę gdzieś wyżej.
Klubowicze DaniL Opublikowano 21 Lutego 2018 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2018 Najnowszy trend w modzie motocyklowej
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Lutego 2018 Administrator Opublikowano 21 Lutego 2018 Też już wyczekujecie tych letnich grill party ze znajomymi?
Gość Robert JAPAN Opublikowano 23 Lutego 2018 Opublikowano 23 Lutego 2018 Leci supermen przez miasto patrzy a na dachu domu cała nago opala się wonderwoman, w takiej zachęcającej pozycji z rozkraczonymi nóżkami. Supermen niewiele myśląc, z prędkością pocisku zrobił nura między te nóżki. -Co to było?! - spytała wonderwoman. -Nie wiem, ale strasznie boli mnie dupa - odparł invisibleman.
Gość Robert JAPAN Opublikowano 25 Lutego 2018 Opublikowano 25 Lutego 2018 Jedzie kierowca ciężarówki i widzi zielonego ludzika. Pyta się ludzika: - czemu stoisz na ulicy? - jestem bardzo głodny i jestem pedałem. Dał mu kanapkę i pojechał dalej. Spotyka czerwonego ludzika. Pyta się ludzika: - czemu stoisz na ulicy? - chce mi się pić i jestem pedałem Dał mu picie i pojechał dalej. Widzi niebieskiego ludzika. Wkurzony wysiada i pyta: - a ty pedale czego chcesz? - prawo jazdy i dowód rejestracyjny
Gość Robert JAPAN Opublikowano 27 Lutego 2018 Opublikowano 27 Lutego 2018 Świeżo osądzony więzień drze się zza krat: - Jestem niewinny! Niewinny! Na to z sąsiedniej celi: - No, to juz niedługo, kwiatuszku - jutro bierzemy prysznic...
Gość Robert JAPAN Opublikowano 28 Lutego 2018 Opublikowano 28 Lutego 2018 Czym się różni brzydka dziewczyna od motorynki? - Niczym. I na tym i na tym się dobrze jeździ, dopóki kumple nie zobaczą.
Rekomendowane odpowiedzi