Bulba Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Ostatnio mielismy niezla polewke w robocie z tego :)))) http://www.youtube.com/watch?v=nEEj56JhodA
dziadzia Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 23 godziny temu, Bulba napisał: Ostatnio mielismy niezla polewke w robocie z tego :)))) Szczerze Ci powie nie wiem czy się śmiać czy płakać ze mamy takie społeczeństwo!!! Ale masz 100% racji.
dr.big Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 Wczoraj, usłyszane w trakcie mojej dłuższej rozmowy z szefem firmy, wypowiedziane przez niego chyba niezbyt świadomie : ".... Paaaanie, ja oszukuję uczciwie ..." .
dziadzia Opublikowano 5 Lutego 2018 Opublikowano 5 Lutego 2018 He he dobre dobre, podobno ta fota to hit internetu
Lucjan73 Opublikowano 5 Lutego 2018 Opublikowano 5 Lutego 2018 No ale jak widaćpo rejestracji to prezent od bezdomnego niemca
BURISMAN Opublikowano 5 Lutego 2018 Opublikowano 5 Lutego 2018 4 godziny temu, Lucjan73 napisał: No ale jak widaćpo rejestracji to prezent od bezdomnego niemca Może oni też mają swojego Ojca Dyrektora
Lucjan73 Opublikowano 5 Lutego 2018 Opublikowano 5 Lutego 2018 Raczej bogatych bezdomnych milionerów - filantropów
Gość Robert JAPAN Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 Przychodzi 65-latek do seksuologa: - Panie doktorze, strasznie kiepsko u mnie z tymi sprawami, a mam dopiero 60 lat. Mój sąsiad ma ponad 80 i mówi, że bzyka codziennie po 2 razy. Doktor: - Proszę otworzyć usta, proszę powiedzieć: "Aaaaaaa". - Aaaaaa... - Struny głosowe w porządku. Może pan mówić to samo.
Gość Robert JAPAN Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 Przijechŏł gorol na kole do szynku. Pod sklepym stŏli Ślōnzŏki i pili biyr. Pytajōm sie go:- Co? Na kole?A gorol:- Nie. Na oranżadę.I wlŏz do szynku. Ślōnzŏki gŏdajōm:- Taki miglanc? To spuszczymy mu luft z kōłek.I tak zrobiyli. Wyłazi gorol ze szynku, ôglondo swoje koło a Ślōnzŏki do nigo:- Co? Pana?A gorol:- Nie. Szwagra. na mszę wpada napruty koleś, wychodzi przed ołtarz i krzyczy: -zapraszam wszystkich po mszy do mnie na imprezę! w kościele cisza, nagle wychyla się ksiądz z konfesjonału, a pijak do niego: -Ty, Zorro, jak się wysrasz to też wpadnij!
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 9 Lutego 2018 Użytkownicy Opublikowano 9 Lutego 2018 PozdrawiamRadek
Rekomendowane odpowiedzi