dziadzia Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Nooo kurczę Sławek jaki skromny hi hi
Marek62 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Sławek potwora to czyma w swojej drewutni, a to między nogami to ........
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2018 23 minuty temu, Marek62 napisał: Sławek potwora to czyma w swojej drewutni, a to między nogami to ........ Tak, tak... Monstrum
dziadzia Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 14 minut temu, SlawoyAMD napisał: Tak, tak... Monstrum Ha ha ha samochwała w kącie stała
zbys.ko Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Ja w tygodniu byłem u rodzinki na wsi i taki niecodzienny widok
dziadzia Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Syn przywiózł ojca do szpitala. Na izbie przyjęć go wypytują; - Kapcie ma? Ma. - Szlafrok ma? Ma. - Pościel ma? Ma. - Materac, koc, poduszka? Ma. Doskonale. A kim jest ten gość w białym kitlu, który stoi obok pana ojca? - Lekarza też własnego przywieźliśmy - a nuż u was nie ma!
Gość Robert JAPAN Opublikowano 16 Stycznia 2018 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Jasiu pyta ojca: - tato, czym się różni p*zda od c*pki? Ojciec nie bardzo wiedział jak wytłumaczyć to synowi,ale po chwili namysłu zabrał go do pokoju w którym spała matka. Podniósł kołdrę i mówi do Jasia: - widzisz, to jest c*pka - a mogę dotknąć? - nie bo się p*zda obudzi
dziadzia Opublikowano 16 Stycznia 2018 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Robert już dawno się tak nie uśmiałem
Siwy Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Czym się różni stosunek przerywany od wyprzedzania Fiatem 126 p ? W zasadzie niczym.. W obu przypadkach facet myśli że zdąży ...
Rekomendowane odpowiedzi