Szagal Opublikowano 13 Grudnia 2017 Opublikowano 13 Grudnia 2017 To i ja się dorzucę w klimacie świątecznym
dziadzia Opublikowano 15 Grudnia 2017 Opublikowano 15 Grudnia 2017 No dobre, ale to chyba ponury żart, cała prawda o A2
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 16 Grudnia 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Grudnia 2017 14 godzin temu, dziadzia napisał: No dobre, ale to chyba ponury żart, cała prawda o A2 Jaki ponury, jaki ponury. Dolicz do tego przejazd A4 Kraków - Katowice - 60 km za 10,00 zł - to dopiero fajnie wyjdzie
dr.big Opublikowano 16 Grudnia 2017 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Nie wiem jak to liczone, ale mi zawsze wychodzi z Wawy do granicy PL jakoś ok. stówy? No ale jadę w końcu po A2- "Autostradzie Wolności" ... 460 km... PS. A żeby nie było OT, to za ponury żart można uznać tą "Autostradę Wolności" ...
dziadzia Opublikowano 19 Grudnia 2017 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Pytanie do koleżanek z forum jeśli tu zaglądają czy to prawda ???
1912michał Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 1 godzinę temu, dziadzia napisał: No może jeszczę miętowy opłatek ;-)
dziadzia Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 16 minut temu, 1912michał napisał: No może jeszczę miętowy opłatek ;-) No poszedłeś po bandzie ładnie Michał. Bleee
1912michał Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Akurat ten klasyk mi się przypomniał
dziadzia Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Cha, cha, cha, Mariusz samo życie, nic dodać nic ująć!
dziadzia Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Rozmowa kolegów; - tyle się złego naczytałem na temat alkoholu, że postanowiłem z tym na zawsze skończyć! - Z piciem ? - Nie, z czytaniem !
1912michał Opublikowano 1 Stycznia 2018 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Byłem szczęśliwy. Byłem tak bardzo szczęśliwy, jak tylko mógłbym to sobie wyobrazić. Z moją dziewczyną spotykałem się ponad dwa lata i w końcu zdecydowaliśmy się wziąć ślub. Moi rodzice byli naprawdę zachwyceni i pomagali nam we wszystkich przygotowaniach do naszego wspólnego życia, przyjaciele cieszyli się razem ze mną. Moja kobieta- była jak spełnienie moich najśmielszych marzeń. Tylko jedna rzecz nie dawała mi spokoju – dręczyła i spędzała sen z powiek… jej młodsza siostra. Moja przyszła szwagierka miała dwadzieścia lat, ubierała wyzywające obcisłe mini i króciutkie bluzeczki, eksponujące krągłości jej młodego,pięknego ciała. Często kiedy siedziałem na fotelu w salonie, niby przypadkiem schylała się po coś tak, że nawet nie przyglądając się,miałem przyjemny widok na jej majteczki. To nie mógł być przypadek. Nigdy nie zachowywała się tak kiedy w pobliżu był ktoś jeszcze. Któregoś dnia siostrzyczka mojej dziewczyny zadzwoniła do mnie i poprosiła abym po drodze do domu wstąpił do nich rzucić okiem na ślubne zaproszenia. Kiedy przyjechałem była sama w domu. Podeszła do mnie tak blisko, że czułem kuszący zapach jej perfum i wyszeptała, że wprawdzie będę żonaty, ale ona pragnie mnie tak bardzo… i czuje, że nie potrafi tego uczucia pohamować… i nawet nie chce. Powiedziała, że chce kochać się ze mną tylko ten jeden raz, zanim wezmę ślub z jej siostrą i przysięgnę jej miłość i wierność póki śmierć nas nie rozłączy. Byłem w szoku i nie mogłem wykrztusić z siebie nawet jednego słowa. Powiedziała „Idę do góry, do mojej sypialni. Jeśli chcesz, chodź do mnie i weź mnie, nie będę czekać długo” Stałem jak skamieniały i obserwowałem ją jak wchodziła po schodach kusząco poruszając biodrami. Kiedy była już na górze ściągnęła majteczki i rzuciła je w moją stronę. Stałem tak przez chwilę, po czym odwróciłem się i poszedłem do drzwi frontowych. Otworzyłem drzwi i wyszedłem z domu, prosto, w kierunku zaparkowanego przed domem samochodu.Mój przyszły teść stał przed domem – podszedł do mnie i ze łzami w oczach uściskał mówiąc „Jesteśmy tacy szczęśliwi, że przeszedłeś naszą małą próbę. Nie moglibyśmy marzyć o lepszym mężu dla naszej córeczki. Witaj w rodzinie!”Jaki morał z tej historii? Zawsze trzymaj gumki w samochodzie….
wd40 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko policjantom, którzy podczas interwencji bili i szarpali 82-letnią kobietę Oskarżeni nie przyznali się do winy. Grozi im do trzech lat więzienia Zdarzenie miało miejsce ponad dwa lata temu, ale o sprawie głośno zrobiło się dopiero w zeszłe wakacje – Byli policjanci przekroczyli swoje uprawnienia. Lidia S. dwukrotnie uderzyła ręką i szarpała panią Bronisławę, a następnie zastosowała nieadekwatne do zachowania kobiety środki przymusu bezpośredniego w postaci użycia siły fizycznej, obezwładnienia i założenia kajdanek – mówi Onetowi Małgorzata Klaus, rzeczniczka Prokuratury Okręgowej we Wrocławiu. – Piotr L. natomiast szarpał i popychał 82-letnią kobietę oraz także zastosował nieadekwatne do sytuacji środki przymusu bezpośredniego – dodaje rzeczniczka prokuratury. Wiadomo, że oboje nie przyznali się do winy. Twierdzili, że to staruszka była agresywna. Za przekroczenie uprawnień grozi im do trzech lat więzienia. Policyjna interwencja Sprawa wyszła na jaw pod koniec lipca zeszłego roku, gdy "Super Express" opublikował nagranie z zaplecza sklepowego przy ul. Strzegomskiej, gdzie przeprowadzono interwencję wobec 82-letniej kobiety. Zdarzenie miało miejsce 11 grudnia 2015 roku. Gdy staruszka została przyłapana na kradzieży w sklepie, na miejsce wezwano policję. Na nagraniu widać dokładnie, jak policjantka zakłada rękawiczki i zaczyna bić siedzącą na krześle starszą kobietę. Później wysypuje na podłogę całą zawartość torebki 82-latki, z której wypada m.in. skradziony ogórek. Kiedy kobieta próbowała wstać, została ponownie zaatakowana, przyparta do ściany i skuta kajdankami. Już po nagłośnieniu sprawy, okazało się, że kobieta cierpi na demencję starczą i przebywa w zakładzie opiekuńczym. Zaraz po opublikowaniu nagrania ze sklepowego zaplecza rzecznik wrocławskiej policji Paweł Petrykowski podkreślał, że na takie zachowania nie ma miejsca w policji. Wtedy też policjanci Lidia S. i Piotr L. zostali zawieszeni w obowiązkach służbowych. Kilka tygodni później zostali wydaleni ze służby. Źródło: Onet
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Stycznia 2018 Administrator Opublikowano 3 Stycznia 2018 Jest komentarz po ostatnich "zajściach" nad Morskim Okiem
Rekomendowane odpowiedzi