Rzelu Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Ilu forumowiczów potrzeba, żeby zmienić żarówke? 1 aby zmienić żarówkę i napisać że żarówka została zmieniona 14 którzy podzielą się podobnymi doświadczeniami przy zmienianiu żarówki i napiszą o tym jak inaczej można było to zrobić 7 którzy ostrzegą o niebezpieczeństwach grożących przy zmianie żarówki 1 którzy przeniesie temat do działu „Oświetlenie” 2 którzy zaczną się kłócić i przeniosą to do działu „Elektryka” 7 którzy wytkną błędy gramatyczne/ortograficzne w postach na temat wymiany żarówki 5 którzy pojadą tym co wytykali błędy 3 którzy poprawią te błędy 6 którzy będą się kłócić czy pisze się „żarówka” czy „rzarówka” i 6 którzy powiedzą im że są głupi 2 profesjonalnych elektryków którzy poinformują wszystkich że mówi się „lampa” 15 wszechwiedzących którzy twierdzą że siedzieli w tym temacie i mówi się „żarówka” 19 którzy napiszą że to forum nie jest o żarówkach i powinno się to przenieść do forum o żarówkach 11 którzy obronią temat mówiąc że wszyscy uzywają żarówek więc temat pasuje 36 którzy będą debatować która metoda zmieniania żarówek jest lepsza, gdzie kupić żarówki, jakiej marki i które są wadliwe 7 którzy podeślą linki gdzie można zobaczyć różne przykłady żarówek 4 którzy napiszą że te linki nie działają i podeślą nowe 13 którzy zacytują kilkanaście postów pod cytatami pisząc: „Ja też” /„Zgadzam się” 5 którzy napiszą że odchodzą z forum bo nie mogą dłużej znieść kontrowersji wokół żarówek 4 którzy napiszą że „BYŁO!” 13 którzy napiszą żeby „szukać” zanim napisze się kolejne pytania o żarówki 1 który zrobi mały hijack i zapyta się jak wymienić klakson 1 który odpowie na oryginalny post po pół roku i zacznie temat od nowa.
dr.big Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 21 godzin temu, Krzychu13 napisał: - Jasiu! Wstawaj. - Nie chcę. - Jasiu musisz iść do szkoły. - Kiedy ja nie lubię szkoły. Dzieci się ze mnie śmieją. - Jasiu musisz iść. Jesteś dyrektorem. Skiiinnnneeeer !
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Września 2017 Administrator Opublikowano 15 Września 2017 Tani tuning być dobry tuning
dziadzia Opublikowano 15 Września 2017 Opublikowano 15 Września 2017 Seryjny morderca ciągnie kobietę do lasu w celu wiadomym. Kobieta krzyczy przerażona: - Ale ponuro i ciemno w tym lesie. Bardzo się boję!!! Na to morderca: - Nooo, a ja co mam powiedzieć? Będę wracał sam...
dziadzia Opublikowano 17 Września 2017 Opublikowano 17 Września 2017 Plan na poniedziałek; - Wstać - przeżyć - iść spać
dziadzia Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 Moi rodzice są już 20 lat po ślubie, a tata nadal nosi w portfelu zdjęcie mamy. Powiedziałam że to urocze. Wiecie co mi odpowiedział? " Zawsze kiedy mam jakiś problem, z którym sobie nie mogę poradzić twoja matka mnie inspiruje. Przy każdej życiowej trudności patrzę na to zdjęcie i powtarzam, że skoro przetrwałem 20 lat z tą psychopatką, to przetrwam wszystko "
Gość Robert JAPAN Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 https://www.rybnik.com.pl/wiadomosci,wypadek-na-granicy-rybnika-i-radlina-kierowca-osobowki-wymusil-pierwszenstwo-na-motocykliscie,wia5-3266-34709.html sorry nie ten dział proszę o przeniesienie polatane
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 21 Września 2017 Klubowicze Opublikowano 21 Września 2017 Taka fajna gierka...
dziadzia Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 Zdenerwowany mąż do żony podczas zakupów: - Sukienka, płaszcz, torebka, perfumy... Kobieto! Do czego Ty chcesz mnie doprowadzić?! - Do stoiska z butami.
dziadzia Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Matematyka jest prosta!!! Jeśli mąż ma 50zł.a żona ma 20zł. To znaczy że Ona ma 70zł.
dziadzia Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 Mój portfel jest jak cebula, ilekroć go otwieram chce mi się płakać.
dziadzia Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Siedzą dwaj kolesie przy piwie. Po trzeciej kolejce jeden zauważa; - Coś masz stary nietęgą minę... - Aż w mordę... Wczoraj wieczorem wróciłem do chaty, a koszula cała w szmince... - Żonka Ci pewnie żyć nie daje? - A żebyś wiedział - marudzi wciąż „ kup mi taką szminkę, kup....”
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 6 Października 2017 Użytkownicy Opublikowano 6 Października 2017 Halo. Dzień dobry. Ja dzwonię w sprawie garażu. Dzień dobry. To źle Pan trafił, tu baza rakietowa. Nie. To wy źle trafiliście.........
Valdek_Tychy Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 Nieco zawiany facet wraca do domu przechodząc obok kościoła.Wypite piwo robi swoje i bardzo mu się chce. Wyjmuje interes i zaczyna sikać pod ścianą kościoła. W pewnym momencie podchodzi do niego zakonnica i pyta: mogę wziąć do dłoni jedno pana jądro? facet pomyślał, że zakonnica jeszcze tego nie miała w ręku więc się zgodził. a ona pyta ponownie mogę wziąc do drugiej dłoni pana drugie jądro ? facet się zgadza. Zakonnica trzymając oba jądra w dłoniach zaczyna tłuc jedno o drugie i w takt mówiąć: nie si ka my pod ko ś cio łem
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 10 Października 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Października 2017 Przed ślubem: Ona - Ciał Janek. On - No nareszcie, już tak długo czekam. Ona - Może chcesz żebym poszła? On - Nie! Co Ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna! Ona - Kochasz mnie? On - Oczywiście, o każdej porze dnia i nocy. Ona - Czy mnie kiedyś zdradziłeś? On - Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz? Ona - Chcesz mnie pocałować? On - Tak, za każdym razem i przy każdej okazji. Ona - Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył? On - Zwariowałaś? Przecież wiesz jaki jestem. Ona - Czy mogę Ci zaufać? On - Tak. Ona - Kochanie. Dziesięć lat po ślubie: Czytajcie od dołu...
Rzelu Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 Przyszłość należy do samochodów elektrycznych
Jaropero Opublikowano 23 Października 2017 Opublikowano 23 Października 2017 Wprawdzie iskrzy nie w tą stronę, ale....
dziadzia Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 Żona Mańka pojechała w delegacje. Maniek śle SMS-a; Gdzie są sztućce? Przychodzi odpowiedź;- Nocuj w domu!!! Maniek ni cholery nie zrozumiał. Następnego dnia znowu pisze; GDIE SZTUĆCE !!! Znowu odpowiedź: — Nocuj w domu!!! Znowu nic nie skapował. W końcu żona wraca, Maniek rozjuszony wita ją w progu; — GDZIE SZTUĆCE ?! - Pod prześcieradłem !!!
Rekomendowane odpowiedzi