dziadzia Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zięć do teściowej; - Za rok kupie psa! - Teściowa - po moim trupie ! - No przecież mówię że za rok !
dziadzia Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Facet nie pies, na kości nie poleci. Ale też nie sikorka żeby słoninę dziobać.
brynio Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Rodzinna "Yamacha" A ja głupi myślałem, że rodzina to minimum 3 osoby. Chociaż z drugiej strony...jeśli ktoś planuje jeździć w Azji, Indiach i gdzie tam..
dziadzia Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Przychodzi do domu mąż "pod gazem" Żona - piłeś -nie -piłeś -nie -powiedz Gibraltar! -piłem...
dziadzia Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Normalni ludzie są nudni..... Dobrze jest mieć trochę zrytą banię
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Lipca 2017 Administrator Opublikowano 2 Lipca 2017 "Remake" świeżego hitu
dziadzia Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Mąż wraca wcześnie z pracy i zastaje żonę nagą w wymiętoszonej pościeli. - Co Ci jest, Kochanie? - Źle się czuję, chyba jestem chora.... Mąż chce odwiesić płaszcz do szafy, ale żona wola: - Nie otwieraj szafy, tam straszy! - Ależ Kochanie, nie opowiadaj głupot. Otwiera szafę, a tam ich sąsiad, całkiem nago. Mąż się oburza; - No wiesz co, Włodek, tego się po tobie nie spodziewałem. Żona chora, a ty ją jeszcze straszysz...
dr.big Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Samo życie ... PS. "Nie skrzyp kołami" przetłumaczone na ludzki i po wyjaśnieniach proste: "nie pal gumy"... Zwrot autentycznie zasłyszany.
dziadzia Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 Boże daj mi powód abym wstał jutro do pracy! - Jesteś biedny...
Sysgone Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Ekspres przy SKOKach, to mały miki.Wysłane z mojego Philips V377 przy użyciu Tapatalka
1912michał Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 Adam do Pana Boga: - Panie Boże, dlaczego stworzyłeś Ewę taką śliczną, taką piękną, taką uroczą? Na to Pan: - No, żebyś mógł ja pokochać, Adamie! A dociekliwy Adam: - Dobrze, ale czemu stworzyłeś ją taką głupią??? Żeby i ona mogła ciebie pokochać, palancie - odpowiada Bóg. Amerykańscy archeolodzy odkryli nową piramidę w Egipcie i odkopali tam mumię faraona. Nie mogli jednak ustalić kim był zmarły, bowiem mumia nie była zbyt dobrze zachowana. Zadzwonili więc po pomoc do Rosji. Następnego dnia przybyli z Moskwy oficerowie wywiadu, Sasza i Wania. Poprosili o dwie godziny na rozwiązanie zagadki. Po tym czasie wychodzą do prasy i oświadczają:- Ramzes XVIII!- Jak udało wam się to ustalić?- Jak to jak? Przyznał się!
dziadzia Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 Żona szyje na maszynie, Mąż - trochę wlewo, nie wyjeżdżaj tak, żeby równo było, troszkę zwolnij tą maszyną, nieee teraz troszkę w prawo. - na to żona- do cholery ja szyje na maszynie nie wpieprzaj mi się w robotę. - mąż, a widzisz, tak samo jest jak ja prowadzę.
Rekomendowane odpowiedzi