Rzelu Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 Głuchoniemy chciał kupić prezerwatywy. Udał się w tym celu do apteki, ale w żaden sposób nie umiał się porozumieć z aptekarzem, bo ten nie znał języka migowego. Na wystawie tez nie było żadnych opakowań z kondomami. Staje wiec przy okienku, wyjmuje interes, kładzie na ladzie, a obok niego kładzie 10 zł. Aptekarz przygląda się chwile, po czym wyciąga swojego penisa na ladę i również kładzie 10 zł. Po chwili chowa swoje przyrodzenie i zabiera całą kasę. Głuchoniemy wpada w szał, zaczyna wymachiwać rekami, poruszać ustami, itp, na co aptekarz: Jak nie umiesz przegrywać to po co się zakładasz? Znacie? To posłuchajcie:
dziadzia Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Tępi ludzie są jak tępe noże... krzywdy nie zrobią, ale za to jak irytują...
Rzelu Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 - Ojciec, to prawda, że w niektórych krajach Afryki facet nie zna swojej żony do momentu aż się z nią ożeni?- Tak się dzieje w każdym kraju, synu...
dziadzia Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ptr7WSfE1wg
dziadzia Opublikowano 11 Maja 2017 Opublikowano 11 Maja 2017 Nooo to te rodeo było by bardzo ekstremalne hi hi
Krzychu32 Opublikowano 11 Maja 2017 Opublikowano 11 Maja 2017 O to właśnie chodzi jest to pozycja tylko dla twardzieli hehe
PJS Opublikowano 12 Maja 2017 Opublikowano 12 Maja 2017 Obawiam się, że była by to jedna z nielicznych corrid gdzie zwycięzcą byłby byk
dziadzia Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 Tak sobie przypomniałem i może jeszcze ktoś nie słyszał chociaż wątpię.
Szagal Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 ja nie słyszałem, ale w sumie nie ciekawe. Ktoś denerwował starszą panią. Ja polecam - choć pewnie większość zna - tego gościa. Polot i bystrość umysłu do pozazdroszczenia - wbrew pierwszemu wrażeniu. Przekaz myśli
spike Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 Współczuje tym których to bawiWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 15 Maja 2017 Opublikowano 15 Maja 2017 14 godzin temu, spike napisał: Współczuje tym których to bawi A ja wpółczuje tym których to nie bawi i tak możemy piłeczkę odbijać do woli, jednych bawi innych nie.
dziadzia Opublikowano 26 Maja 2017 Opublikowano 26 Maja 2017 Wkrótce nadejdą lepsze dni. Nazywają się - SOBOTA i NIDZIELA
BURISMAN Opublikowano 30 Maja 2017 Opublikowano 30 Maja 2017 Pewna Pani miała 10-ciu synów i nadała wszystkim jedno imię - Brajan. Sąsiadka podczas wizyty bardzo się tym faktem zdziwiła, i zadała pytanie. Jak Pani ich wszystkich woła by np. przyszli na obiad. Normalnie wołam - "Brajan obiad" i przychodzą wszyscy, jest to bardzo wygodne. A jak Pani chce by przyszedł jeden, ale ten właściwy, konkretny jeden z synów. Wtedy wołam po Nazwisku.
dziadzia Opublikowano 31 Maja 2017 Opublikowano 31 Maja 2017 Trzech pijanych kolesi wsiadło w nocy do taksówki. Taksówkarz obczaił, że są na bani, więc włączył silnik i po minucie wyłączył mówiąc; - Panowie dojechaliśmy. Pierwszy zapłacił, drugi podziękował, a trzeci strzelił mu liścia. Taksówkarz już w panice, że koleś zorientował się jaki numer im wywinął, gdy typ wybełkotał; - Następnym razem wolniej ! O mało nas nie pozabijałeś !
dziadzia Opublikowano 4 Czerwca 2017 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Wracam z pogrzebu i kupiłem sobie Tymbarka, a tam napis; Będziesz następny ....
dziadzia Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Jeśli twoja kobieta ma zły dzień, to uwierz mi, twój też będzie ch.jowy!!!
kurs Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Co to jest, łasi się do obcych na swojego warczy? Żona.
Rekomendowane odpowiedzi