Bulba Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 - Panie Prezesie, jestem molestowana! Nowak wciąż mi powtarza że moje włosy pięknie pachną... - No, to chyba nic znów takiego złego? - Panie Prezesie, źle się z tym czuję, Nowak jest karłem...
Bulba Opublikowano 18 Listopada 2016 Opublikowano 18 Listopada 2016 Pierwsza kobieta na księżycu: - Houston, mamy problem! - Co? - Nic, nie ważne. - Co się stało? - Nic... - No mów. - Nie.
dziadzia Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Żona do męża; kochanie dzisiaj nasza rocznica ślubu! Jak ją uczcimy? Mąż - Minutą ciszy....
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Listopada 2016 Administrator Opublikowano 19 Listopada 2016 Dlaczego zwolniłem swoją sekretarkę? Dwa tygodnie temu były moje urodziny, ale jakby tego nikt nie zauważył. Miałem nadzieję, że rano przy śniadaniu żona złoży mi życzenia. Może nawet będzie miała jakiś prezent. Nie powiedziała nawet "cześć kochanie", nie mówiąc już o życzeniach. Pomyślałem, że chociaż dzieci będą pamiętały - ale zjadły śniadanie, nie odzywając się ani słowem. Kiedy jechałem do pracy czułem się samotny i niedowartościowany. Jak tylko wszedłem do biura, sekretarka złożyła mi życzenia urodzinowe i od razu poczułem się dużo lepiej. Ktoś pamiętał. Pracowałem do drugiej. Około drugiej sekretarka weszła i powiedziała: - Dzisiaj jest taki piękny dzień, w dodatku są pana urodziny, może zjemy gdzieś razem obiad? Zgodziłem się - bo była to najmilsza rzecz, jaką od rana usłyszałem. Poszliśmy do cudownej restauracji, zjedliśmy obiad w przyjemnej atmosferze i wypiliśmy po lampce wina. W drodze powrotnej do biura sekretarka powiedziała: - Dzisiaj jest taki piękny dzień - czy musimy wracać do biura? - Właściwie to nie - stwierdziłem. - No to chodźmy do mnie - zaproponowała. U niej wypiliśmy jeszcze po lampce koniaku, porozmawialiśmy chwilę, a ona zaproponowała: - Czy nie będziesz miał nic przeciwko temu, jeśli pójdę do sypialni przebrać się w coś wygodniejszego? - Jasne - zgodziłem się bez wahania. Poszła do sypialni, a po kilku minutach wyszła, niosąc tort urodzinowy, razem z moją żoną, dziećmi i teściową. Wszyscy śpiewali "sto lat" a ja, cholera, siedziałem na kanapie w samych skarpetkach.
dziadzia Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Rozmawiają dwie blondynki; - Wiesz, dostałam hemoroidy. - Tak? A gdzie? - W dupie! - Dobra ! Jak kupie coś fajnego, to też Ci tak powiem!
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 20 Listopada 2016 Użytkownicy Opublikowano 20 Listopada 2016 Dzisiaj poprawiło mi to humor z rana
dziadzia Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Ile musisz wypić by mieć ze trzy promile? Trzy promile? To ja bym musiał ze dwa dni nie pić
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 23 Listopada 2016 Użytkownicy Opublikowano 23 Listopada 2016 Nowy polski odmiennik.
dziadzia Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 Z miłością jest jak z pierdzeniem. Jeżeli próbujesz na siłę, gówno z tego wyjdzie....
dziadzia Opublikowano 25 Listopada 2016 Opublikowano 25 Listopada 2016 Wpada facet do apteki ; proszę o tabletki przeciw bulowe! sprzedawca; niestety nie ma. to proszę stoperan! chociaż się z bulu nie ze.ram .....
dziadzia Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Jakie jest najgorsze połączeniedwóch chorób??? Alzheimer i sraczka... -Biegniesz... Ale dokąd ???
Klubowicze Marzena Opublikowano 2 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia 2016 Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
dziadzia Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 3 godziny temu, Bulba napisał: Bulba zaje.iste chcę taką choinkę!
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 3 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ta pani po prostu zapomniała założyć spodnie Na zimę, trochę plażowych klimatów...
Rekomendowane odpowiedzi