Klubowicze grzybek Opublikowano 1 Listopada 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2018 Jeszcze utrzymująca się przepiękna pogoda pozwoliła na małe latanko wokół komina. Fordon - Skłudzewo i powrót. To już z pewnością ostatki. Był też klimat i czas na małą czarną i co nieco. A po drugiej stronie Wisły jest Solec Kujawski. Żeby jeszcze tylko szybko zbudowali ten wyczekiwany prom.
Trybus Opublikowano 1 Listopada 2018 Opublikowano 1 Listopada 2018 Ładna wycieczka. A na prom już podobna są zaawansowane plany. Też czekam....
antek771 Opublikowano 1 Listopada 2018 Opublikowano 1 Listopada 2018 Fajne kulanko i super foty. Dzisiaj też puknąłem 100 km na komarku. Śliczne kolory jesienne
Marek62 Opublikowano 1 Listopada 2018 Opublikowano 1 Listopada 2018 Dzisiaj mała polatanka i poszukiwanie grzybków , efekt poszukiwań marny , ale radości wiele
Klubowicze grzybek Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Listopada 2018 Piotrze, nie poznaję twojej maszyny. Czyżbyś zmienił japończyka na niebieskie śmigła? A szkoda, że nie dałeś mi cynku, może gdzieś znowu razem by się udało bujnąć. Pozdrawiam Napisz coś więcej o BM-ce i silniczku boxerze. pochwal się.
antek771 Opublikowano 2 Listopada 2018 Opublikowano 2 Listopada 2018 Jakoś tak wyszło,że od dobrego znajomego kupiłem BMW R1150RT. Dał się przejechać i tak zostało. Praca Boxera i jazda fenomenalna.Do tego wzorowy stan i pełne potwierdzenie niedużego przebiegu mnie przekonały.Miał być burek 650 ,ale BMW to ta sama waga i ma też regulowaną elektrycznie szybę.Odbierał nową BMW GTL z salonu i zaraził mnie śmigłem. W półtora miesiąca zrobiłem 2tys.km i banan na twarzy.Honda została w Inowrocławiu u kolegi.Jeszcze będzie czas i polatamy razem Krzysiu.
dywelj Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 Będzie pan zadowolony . Bez porównania do 650 . Serwis tylko u Docenta Tryszczyn
antek771 Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 44 minuty temu, dywelj napisał: Będzie pan zadowolony . Bez porównania do 650 . Serwis tylko u Docenta Tryszczyn Z Docentem już rozmawiałem o serwisie i czekam na wolny termin.
Klubowicze grzybek Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2018 No to Piotrze serdecznie gratuluję i zaraz więcej poczytam o twojej maszynie. Życzę samej satysfakcji i oczywiście bezusterkowości
Astonpiotr Opublikowano 27 Listopada 2018 Opublikowano 27 Listopada 2018 Grzybek, pierwsze foto petarda!!! Było dac je do kalendarza!
Klubowicze grzybek Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Listopada 2018 To przez moją skromność
Rekomendowane odpowiedzi