gtw15 Opublikowano 29 Października 2018 Opublikowano 29 Października 2018 Witam Panowie i Panie. Mam prośbę, jeżeli ktoś miałby to moto w okolicy: https://www.olx.pl/oferta/suzuki-burgman-burgman-650-od-starszej-osoby-nie-katowany-CID5-IDvQgdK.html I mógłby zerknąć jak to wygląda i czy warto się fatygowac, byłbym naprawdę wdzięczny i stawiam piwerko jak pojadę po moto. Pozdrawiam
rafal11 Opublikowano 29 Października 2018 Opublikowano 29 Października 2018 Skuter od starszej osoby trzymany u rodziców.... jakos mi sie to nie klei.
gtw15 Opublikowano 29 Października 2018 Autor Opublikowano 29 Października 2018 Ale trzymany u rodziców w Przemyślu... też mi śmierdzi, ale może warto zobaczyć
dziadzia Opublikowano 29 Października 2018 Opublikowano 29 Października 2018 Jak chcesz kupić pewny i sprawdzony sprzęt Burgmana 650 to proponuje udeżyć do Termi_n -a, krajowy nigdy nie brał udziału w żadnym wypadku.
Sympatycy kris02 Opublikowano 30 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 30 Października 2018 11 godzin temu, dziadzia napisał: Jak chcesz kupić pewny i sprawdzony sprzęt Burgmana 650 to proponuje udeżyć do Termi_n -a, krajowy nigdy nie brał udziału w żadnym wypadku. Polecam. Pewny sprzęt.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 30 Października 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 30 Października 2018 47 minut temu, kris02 napisał: Polecam. Pewny sprzęt. Może i pewny, ale z tego co pamiętam cena też adekwatna do stanu 2 lub nawet 2,5 razy wyższa od tego w ogłoszeniu. Na mój "chłopski rozum" jak by kolega gtw15 dysponował większym budżetem na zakup skutera to szukał by ogłoszeń z młodszymi rocznikami. 13 godzin temu, gtw15 napisał: Ale trzymany u rodziców w Przemyślu... też mi śmierdzi, ale może warto zobaczyć A co w tym dziwnego ? Teraz ludzie długo żyją Po za tym nie w Przemyślu, tylko w okolicach Przemyśla - pewnie w domu rodzinnym. Też jeszcze do nie dawna tak miałem. Moim zdaniem tylko oględziny. Masz trochę pecha . Ostatnie dwie soboty z rzędu jeździłem na zlecenia do Przemyśla, ale na razie się nie wybieram. Jak coś się zmieni - dam znać.
Marek62 Opublikowano 30 Października 2018 Opublikowano 30 Października 2018 Nie ma podgrzewanej kanapy i manetek , ciekawe jak jest z ABSem na błotniku jest napis , czy tylko napis
Rekomendowane odpowiedzi