Administrator Artix Opublikowano 11 Grudnia 2004 Administrator Opublikowano 11 Grudnia 2004 Dorwalem sie ostatnio do wyszukiwarki nazwisk w Polsce, gdzie dodatkowo podane jest tez wojewodztwo wg starego podzialu, po chwilowej euforii w sprawdzaniu najblizszej rodziny zaczalem wpisywac te najbardziej nie prawdopodobne i o to co znalazlem, choc zaznaczam ze nie mam na celu wysmiewania sie z nazwisk, ale raczej uznaje te nazwiska za nazwiska idealne bo przeciez miec na nazwisko Skuter to nie jest zadna ujma Wiec tak Skuter Katowickie :2 osoby Burgman Suwalskie :2 osoby Suzuki 6 Warszawskie :1, Kaliskie :1, Legnickie :1, Łodzkie :3 Burger 191 Warszawskie :10, Bielskie :2, Bydgoskie:4, Czestochowskie:1, Gdanskie :12, Jeleniogorskie:10, Katowickie:32, Koninskie:2, Krakowskie:8, Krosnienskie:30, Lgnickie:11, Łodzkie:1, Opolskie:11, Piotrkowskie:3, Poznanskie:2, Szczecinskie:3, Tarnobrzeskie:6, Tarnowskie:12, Walbrzyskie :17, Wroclawskie:7, Zielonogorskie:7 Gdybyscie mieli jeszcze jakies pomysly na sympatyczne nazwisko to prosze sie dopisywac. Nazwiska zaczerpnalem ze strony http://www.herby.com.pl/herby/ Pozdrawiam
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 11 Grudnia 2004 Administrator Opublikowano 11 Grudnia 2004 Widzę, że nie tylko ja siędzę do 3- 4 nad ranem przy kompie... A już my?lałem, że to tylko ze mn? co? nie tak... Trzeba tych państwa Burgmanów zapro?cić na zlot
Klubowicze Ravenka Opublikowano 11 Grudnia 2004 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2004 Nie lepiej zrobić u nich? Chyba się uciesza z powiększenia rodzinki
Administrator Artix Opublikowano 11 Grudnia 2004 Autor Administrator Opublikowano 11 Grudnia 2004 Tez tak mysle ze jesli do panstwa Burgman wpadnie masa burgmanow to poczuja sie zdecydowanie lepiej. ps. Mariusz kamien z serca bo ja tez myslalem zeby sie zapisac do AI - anonimowi internauci, trzeba walczyc z nalogami ale jak mam walczyc z cala burgmania Pozdrawiam
ultras Opublikowano 11 Grudnia 2004 Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zatem pora spać Panowie UWAGA INTERNET WCIˇGA!
Klubowicze Ravenka Opublikowano 11 Grudnia 2004 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zatem pora spać Panowie Panie też
Rekomendowane odpowiedzi