Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Października 2018 Administrator Opublikowano 26 Października 2018 Jak zapewne niektórzy z Was pamiętają, nasz człowiek Jarek - Sidney Polak (Burgmana 650 ma cały czas ), po wielu latach wydał właśnie nową, trzecią płytę solową zatytułowaną "3". W najbliższą niedzielę o godzinie 19:00 w pubie Lolek odbędzie się koncert promujący ową płytę. Tym samym Jarek chce przypomnieć o sobie ponieważ po płycie Cyfrowy Świat lekko zaginął w akcji. Podczas naszej dzisiejszej rozmowy usłyszałem, że: Sidney Polak serdecznie zaprasza ludzi z Burgmanii na swój niedzielny koncert do Lolka! Jak będzie nas dużo to jako bonus poleci kawałek z poprzedniej płyty #Skuter ze specjalną dedykacją dla Klubu Burgmania Suche info - KLIK Cała nowa płyta jest już dostępna na Spotify. Jest na niej m.in jeden kawałek z dedykacją dla motocyklistów ( #Korek) oraz utwór promujący #Twarzą w Twarz (z drobną promocją naszego Klubu ). Zapraszam w imieniu Jarka oraz swoim. Będzie to też doskonała okazja do spotkania dla naszej grupy. Do zobaczenia
Klubowicze arturas Opublikowano 26 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2018 No qrcze zastanawiam się co by nie umilić sobie wieczoru Zapewne będzie extra.
Klubowicze Piootr Opublikowano 26 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2018 No może i ja podjadę. Nowa płytka bardzo fajowa, jak to mówi młodzież - sztos
Klubowicze pgizi Opublikowano 26 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2018 Obiecać nie mogę ale postaram się być. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Administrator xmarcinx Opublikowano 26 Października 2018 Administrator Opublikowano 26 Października 2018 Właśnie słucham płyty. Słowa piosenki "Korek" bardzo fajne.
Sympatycy kris02 Opublikowano 26 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 26 Października 2018 Fajna muza.
Klubowicze Ewik Opublikowano 26 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2018 Wrzonio się wybiera, ja niestety do poniedziałku poza Warszawą. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
czemil Opublikowano 26 Października 2018 Opublikowano 26 Października 2018 Wyjeżdżam w niedzielę ze Szczecina o 16.00 do Wawy, więc pewnie nie zdążę...........
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Października 2018 Autor Administrator Opublikowano 26 Października 2018 Emil, może wyjedź wcześniej? Wizytacja z odległego regionu - to byłoby coś
czemil Opublikowano 27 Października 2018 Opublikowano 27 Października 2018 Niestety, to wyjazd typowo służbowy. Godzina ustalona odgórnie i nie jadę prywatnym autem. Szukałem i znalazłem. W 0,44s Sydney ma koszulkę Burgamnii..........no prawie geniusz jestem....LwG
Klubowicze arturas Opublikowano 28 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2018 Warszawo, widzimy się?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Października 2018 Autor Administrator Opublikowano 28 Października 2018 My już na miejscu. Jest stolik dla Burgmanii. Czekamy na Was w trakcie prób
Klubowicze arturas Opublikowano 28 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2018 Joł!
Klubowicze Piootr Opublikowano 28 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2018 Dzieje się, fajowy koncert
Administrator xmarcinx Opublikowano 28 Października 2018 Administrator Opublikowano 28 Października 2018 Kto mógł być a nie był, niech żałuje.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 28 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2018 Ja żałuję, ale niestety nie mogłem.
Klubowicze Piootr Opublikowano 28 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2018 Oczywiście na bis i specjalne życzenie był Skuter.
Administrator xmarcinx Opublikowano 28 Października 2018 Administrator Opublikowano 28 Października 2018
Rekomendowane odpowiedzi