Klubowicze arturo-bb Opublikowano 8 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2018 Pogodę zapowiadają zacną wiec planuję wyjazd w okolice Zakopanego (ale omijam Zakopane) Celem jest jazda i podziwianie pięknych widoków jesieni w górach.Ma być do +20C i co jeszcze ważniejsze słonecznie. Trasa to ok 180km z BB do Karczmy Widokowej na obiad (knajpa sprawdzona , już tam jedliśmy a widok zarąbisty )a potem ok 120 km powrotu do BB. Start planuję na 10 ( do dogadania) ze Stacji LOTOS Jeśli ktoś miałby ochotę , to zapraszam.
Klubowicze ziga Opublikowano 8 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2018 A czy można zobaczyć mapkę trasy
mario3101 Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 zrzuciłem na FB Artuo-bb post
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 8 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Października 2018 48 minut temu, ziga napisał: A czy można zobaczyć mapkę trasy Trasa jak zawsze niech zostanie niespodzianką. Ale "szutrów" nie przewiduję Ma być "lajtowo" i bez napinki. Szybkie przeloty dopiero w przyszłym sezonie
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 8 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 8 Października 2018 Chętnie, ale akurat jestem na Mierzei u Siemika. Ale 21-10 też ma być piękny.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 8 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Października 2018 Niedzielę 21 też chętnie spędzę w siodle. To może coś zaproponujesz ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2018 Artur a o której przewidujesz powrót? Bo tak na 18.00 musiałabym wrócić? Ech no i jeszcze nie ogarnęłam tej opony
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Października 2018 To z oponą Ruuuuuchyyyyyyy A co do czasu to mamy samej jazdy ok 300km . To daje od 5 do 6 godz. samej jazdy.(jak narzucę za duże tempo to mnie ludzie ) Do tego obiad ( w zależności ile będzie osób 1-2 godz. ) Sumując max 8 godz. od wyjazdu do powrotu do BB. Można by ewentualnie wyjechać o godz. wcześniej tj. o 9 i wtedy jest większy zapas czasu.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2018 4 minuty temu, arturo-bb napisał: To z oponą Ruuuuuchyyyyyyy tiaaaa ... żeby to było takie łatwe nie ma co zmieniać planu, jeszcze nie wiem czy uda mi się wyrwać z domu w niedzielę , najwyżej sama wcześniej odskoczę żeby być o czasie z powrotem
Klubowicze AREQ Opublikowano 10 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2018 siema jeżeli pogoda dopisze tak jak mówicie to wstępnie sie pisze ale ostatecznie dam znać w sobote bo u mnie z pracą to tak jak u Kenobiego pozdro
Klubowicze kenobi Opublikowano 10 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2018 1 godzinę temu, AREQ napisał: bo u mnie z pracą to tak jak u Kenobiego ...taaaa.... najlepiej na mistrza zwalić.......no ale ktoś musi porządku w galaktyce pilnować.......
Klubowicze karton Opublikowano 11 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2018 chcieli my się zapisać na tajną liste ale co to za trasa KRÓLU bez ofrołdu .jak o 10 wyjazd to jedziem
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Października 2018 3 minuty temu, karton napisał: ale co to za trasa KRÓLU bez ofrołdu Nie prowokuj.
Wiiz Opublikowano 14 Października 2018 Opublikowano 14 Października 2018 Pojechaliście czy przełożone?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Października 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Października 2018 Dziękuję wszystkim za wspólne świrowanie. Pogoda super, trasy nie najgorsze towarzystwo wyborne , żarcie zjadliwe. Czego chcieć więcej? Do następnego.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2018 do domu dojechałam o 19.00, masakra na drogach wszyscy ruszyli w góry w tą piękną niedzielę dziękuję Królu Arturze za tą piękną niedzielną wycieczkę było superowo i dziękuję Wszystkim uczestnikom, było bardzo fajnie
Klubowicze ziga Opublikowano 14 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2018 Dzięki za wycieczkę królu Arturze w domu o 20.10. Ale z powrotem trudne warunki jazdy
Sympatycy PawełJW Opublikowano 14 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 14 Października 2018 Z takim oto wynikiem (631.1km) o 20.45 zameldowałem się w domku. Dzieki Artur za organizację i poranną kawkę. Wszystkim dziękuję za super spędzony czas, mam nadzieję że nie przeraziła was moja moc 125cc bo jak widzieliście sami nie raz pokazałem koledze z BMW gdzie raki zimują . Pierwsze foto dla Marcina (dobijaj w garażu ). Dzięki Kasia i Marek za powrócił. Do zobaczenia. Wysłane z mojego UMI_SUPER przy użyciu Tapatalka
Jaki 40 Opublikowano 14 Października 2018 Opublikowano 14 Października 2018 Ja również dziękuję wszystkim za wspaniałe kulanie Arturowi za organizację. Paweł żeby nie Artur to nikt by Ciebie nie dogonił jednak On Cię ograniczał Jak ja się cieszę że nie musiałem zostać na ZMYWAKU
Sympatycy PawełJW Opublikowano 14 Października 2018 Sympatycy Opublikowano 14 Października 2018 6 minut temu, Jaki 40 napisał: nikt by Ciebie nie dogonił
Użytkownicy Chop Opublikowano 14 Października 2018 Użytkownicy Opublikowano 14 Października 2018 Takich niedziel to by się chciało więcej, dzięki wszystkim.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Października 2018 Administrator Opublikowano 14 Października 2018 2 godziny temu, Joasia70 napisał: do domu dojechałam o 19.00, masakra na drogach wszyscy ruszyli w góry w tą piękną niedzielę Leciałem dziś z Popradu SK... przez Stará Ľubovňe -> Piwniczną Zdrój... itd... i takiej ilości moto w tych rejonach to nawet w wakacje nie widziałem Fakt, że pogoda zachęcała dziś wyjątkowo Fajnie, że polataliście. Pozdro Ekipo
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2018 i kilka zdjęć Droga na Łysą Polanę 9 godzin temu, MariuszBurgi napisał: Leciałem dziś z Popradu SK... przez Stará Ľubovňe -> Piwniczną Zdrój... itd... i takiej ilości moto w tych rejonach to nawet w wakacje nie widziałem Fakt, że pogoda zachęcała dziś wyjątkowo Fajnie, że polataliście. Pozdro Ekipo i samochodziarze i motocykliści czują, że to już końcówka i "wszyscy" ruszyli na niedzielne spacerowanie pozdrawiamy ojca Dyrektora
Klubowicze KasiaP Opublikowano 15 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2018 Dziękujemy za ten sympatyczny jesienny wypad w góry 14 godzin temu, Jaki 40 napisał: Paweł żeby nie Artur to nikt by Ciebie nie dogonił jednak On Cię ograniczał A żebyś wiedział W drodze powrotnej jak wyrwał się tą swoją 125 to nie szło go dogonić
Jaki 40 Opublikowano 15 Października 2018 Opublikowano 15 Października 2018 No wcale się nie dziwię bo miał z górki . Świetne zdięcia (Wszystkich).
Rekomendowane odpowiedzi