Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2018 zapraszam na Ogniskowe Zakończenie Sezonu do Hutek-Kanek ze świętokrzyskiego - Jędrzejów, Kielce - będzie zapewne jechała grupa
siux Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 Ja bardzo chętnie na to ognisko. Są tylko trzy problemiki...urwałem lusterko, mam kapcia z tyłu i jestem trochę przeziębiony (najgorsze to ostatnie, ale zobaczy się jutro...) Ktoś leci na to ognisko ze świętokrzyskiego?
Klubowicze Trebor Opublikowano 6 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2018 Ja jadę, wyjeżdżam z Jędrzejowa przed godziną 10, z Kielc jedzie Dadzia Police ale czy pojedziemy razem tego jeszcze nie wiem
siux Opublikowano 6 Października 2018 Opublikowano 6 Października 2018 U mnie niestety nie dałem dzisiaj rady kapcia zrobić...
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Października 2018 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2018 A sznurem się nie dało?
siux Opublikowano 6 Października 2018 Opublikowano 6 Października 2018 Ja mam dętkę. Tak wolno do tej pory uciekało, że myślałem że to zaworek wentyla. Ale dzisiaj otworek najwyraźniej się powiększył i patrzę po godzinie, a tu flak.
TomaszNexus500 Opublikowano 6 Października 2018 Opublikowano 6 Października 2018 Witam, ja najprawdopodobniej z kolegą jedziemy z Włoszczowy, najprawdopodobniej piszę bo rano się okaże.
grom1 Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 Szkoda że wcześniej nie zajrzałem tutaj, może bym nie jeździł sam.
jaxton Opublikowano 10 Października 2018 Autor Opublikowano 10 Października 2018 Ta niedziela tez zapowiada się ładna...póki co. My z siuxem cos tam żeśmy pojechali w minioną...
Rekomendowane odpowiedzi