Luzik Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 chciałbym usiąść wymienić kilka zdań i spostrzeżeń , jestem na etapie poszukiwań egzemplarza, Lublin i okolice. bez obawy o jazdę nie będe prosił pozdrawiam
KOT66 Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 elo..a co chcesz wiedziec ??...tu na forum jest duzo wypowiedzi na temat B650
Luzik Opublikowano 16 Września 2018 Autor Opublikowano 16 Września 2018 od forum głowa mi pulsuje i wiem prawie wszytko. w zasadzie moja nie wiedza pozostała w zakresie : czy robiąc remont skrzyni można zastąpić wadliwe elementy na pancerne u używać POWER i manuala bez świadomości ze może być to ostatnie jej użycie i czy majac 189cm i długie nogi można je wyprostować.
KOT66 Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 co do skrzyni to zadnego remontu nie robilem i nie musialem bo mam zaledwie 19tys.km na budziku cos ktos tu ulepszyl,poprawil jakos tak dal 4 a nie 2 kliny na walku...podobno modele po 2013 juz tez sa ulepszone o te kliny...nie wiem nie sprawdzalem a co do POWER to moze uzylem ze 2-3 razy tak dla sprawdzwnia czy dziala...dziala...ale nie jest to az tak potrzebne w codziennym uzytkowaniu bo i tak spokojnie daje rade na tym co ma ponowny zakup...tak po prawie 3-cim sezonie banan na ustach jest nadal
mkapilkr Opublikowano 14 Października 2018 Opublikowano 14 Października 2018 Witam. Jak dalej chcesz się przymierzyć do an650 to zapraszam do Krasnika lub jak bede w LBN to dam znac jak napiszesz numer na priv. O ile jeszcze aktualne.
Rekomendowane odpowiedzi