Astonpiotr Opublikowano 17 Września 2018 Opublikowano 17 Września 2018 CV2 by Kymco rozbija Bank!!! Oczywiście widać gołym okiem czy się wzorowali, GS 1200, ale czy to źle? Moim zdaniem idą w dobrym kierunku z tym że przy takim obudowanym sprzęcie chciałbym już mocniejszy i większy chociaż o setkę silnik
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Września 2018 Administrator Opublikowano 17 Września 2018 Temat lekko przebrzmiały. Pokazali i cisza -> KLIK Zobaczymy na tegorocznej EICMA czy pokażą "final product" czy wrzucą wsteczny.
Astonpiotr Opublikowano 17 Września 2018 Opublikowano 17 Września 2018 Jeśli rzeczywiście CV2 ma wejść do sprzedaży w 2019 roku to już teraz zgłaszam się na jazdę próbną!!! Mnie osobiście wygląd tego skutera łamie kolana Oczywiście wszystko kręci się wokół kasy, ale jeśli prowadzenie i cena będzie w miarę podobna do AK to kto wie co się wydarzy..... Tym bardziej że coraz częściej myślę o dodatkowym bagażu a i kanapa z ochroną na lędźwie wygląda bardzo sensownie Jedyna rzecz która na teraźniejszą chwilę mi nie pasuje to wyświetlacz, wygląda słabo….
smarciu Opublikowano 18 Września 2018 Opublikowano 18 Września 2018 Łe tam... myślę, że zaryzykują i wypuszczą ten model. Po niebywałym sukcesie XADV takie turystyczne maxi ma również szansę na sukces. Jeśli tylko skalkulują odpowiednio cenę... Bo cała koncepcja jest bardzo ciekawa i ma rację bytu na rynku już dość poszatkowanym. Silnik przydałby się większy, ale nie przesadzajmy, to nie ma być sprzęt na autostrady tylko bardziej przygody na bocznych drogach. Plus za ładowność! Czekamy na decyzje Kymco. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Belmond Opublikowano 18 Września 2018 Opublikowano 18 Września 2018 Odkąd mam AK to jak patrzę na CV2 to widzę AK w innych plastikach. Ładny jest, ale nie macie wrażenia że póki co to mamy do czynienia z AK w obudowie "adventure"? Zwraca uwagę dziwnie wyprofilowane miejsce na wyciągnięcie nóg.
dziadzia Opublikowano 18 Września 2018 Opublikowano 18 Września 2018 Dnia 17.09.2018 o 17:54, Astonpiotr napisał: CV2 by Kymco rozbija Bank!!! Również się zgadzam, jest piękny trafili w mój gust
Makrotek Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 15 godzin temu, Belmond napisał: Odkąd mam AK to jak patrzę na CV2 to widzę AK w innych plastikach. Ładny jest, ale nie macie wrażenia że póki co to mamy do czynienia z AK w obudowie "adventure"? Zwraca uwagę dziwnie wyprofilowane miejsce na wyciągnięcie nóg. Dokładnie mam takie samo wrażenie. AK w innej budzie. O ile Sam wyświetlacz moze być ciekawy - ekran po środku i kontrolki dookoła, to jego "wyniesienie" wygląda jak przeróbka uzytkownika...
Klubowicze Campto Opublikowano 19 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 19 Września 2018 A ja z ciekawością będę śledził postęp CV3. Na pierwszy rzut oka ma to, co potrzeba na dojazd do pracy praktycznie w każdych warunkach.
Lincoln Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 Bez przesady:). Wiekszej pokraki jak ten koncept to jeszcze nie widzialem. Wiadomo, ze ktos to kupi i znajda sie osoby, ktorym sie to spodoba no w sumie Fiat Multipla tez sie sprzedal w kilku egzemplarzach.
Rekomendowane odpowiedzi