Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Września 2018 Autor Administrator Opublikowano 8 Września 2018 Z racji, że pojawił się pomysł połączenia dwóch wydarzeń, więc jeśli Mazowieckie ma dziś czas to zapraszam na spotkanie na 11:40 pod: MC Donald - Nadarzyn tuż obok Centrum Targów Ptak. O 12:15 startujemy... na oddalony kawałek od naszego Zjazdów Regionów... Redbull event Kleszczów. Tam będziemy ok 1.5h a później zgodnie z planem przemieszczamy sie do Majkowa. Do zobaczenia na Zjeździe Regionów o 16:00
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 8 Września 2018 Niestety nie uda mi się dojechać ( obowiązki rodzinne ) , udanego - bo przecież nie może być inne - spotkania regionów Cieszę się, że chociaż z częścią z Was spotkam się już za dwa tygodnie
GrzechoCnik Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Stawiam się w Nadarzynie. To jest najlepsza opcja dla Warszawy, bo mapy.meteo.pl pokazują od g.14 opady na całej trasie. A jak się ruszy o 12-te to ma być sucho, za to na terenie kopalni i zawodów będzie mokro po porannym deszczu w Kleszczowie - czyli atrakcje crossu w błocie.
Bulba Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 No i dupa zbita. Braknie mi poltorej h zeby sie wyrobic karwasztwarzbarabasz
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Września 2018 Autor Administrator Opublikowano 8 Września 2018 My w drodze ... 14:30 start II tura eliminacji
Sympatycy PawełJW Opublikowano 8 Września 2018 Sympatycy Opublikowano 8 Września 2018 My teżWysłane z mojego UMI_SUPER przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Troszkę zmoknięty ale już w domku , przepraszam że troszkę odskoczyłem ale telefon i musiałem .fabryka..Wszystkim dzięki i do następnego.
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 8 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 8 Września 2018 Spotkanie dobiegło końca -ostatnim nocnym raiderem został Migu który spokojne w planach miał dogonić peleton i klaksone ma potwierdzić obecność na Śląsku.... a my samotni z Wielkopolski zostaliśmy podsumowując lata wspólnych wspomnień i dobrze się bawimy w klimacie powtórki od 2009 roku. Szuszwol -Iwona -dzięki za wspólny wieczór ( 50 tki coraz tańsze.... magia dwóch kołek )
Dunaj Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Ja też już na bazie. Nas też deszcz nie ominął ale i tak było naprawdę super.Dzięki wszystkim i do następnego. Cytuj
marycha Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Marycha już w domu dzięki za wspólne kulanko mam nadzieję, że nie za bardzo się wlokłem na trasie
bern32 Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Dotarliśmy do domu. Dziękujemy za super dzień, tylu nowych poznanych ludzi. Było nam bardzo miło.
Klubowicze krzytro Opublikowano 8 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 8 Września 2018 Również dotarłem, dzięki za spotkanie
Klubowicze PIN Opublikowano 8 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 8 Września 2018 Dojechałem z bananem na ustach :) było super was zobaczyć. Do następnego. Ekipie do i z, bardzo dzięki za eskorte i kulanie.
Sympatycy orzeł Opublikowano 8 Września 2018 Sympatycy Opublikowano 8 Września 2018 I ja już dotarłem do chalupy. Dzieki chłopakom za wspólny powrót . P.s Ostatnie 10km w deszczu . Mokry ale szczesliwy.
GrzechoCnik Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Niesamowita wyprawa pełna pozytywnych wrażeń. Przewodnik Marycha spisał się na medal, to nic, że w drodze powrotnej kamizelka Burgmanii furkotała mu w świetle naszych maszyn jak fartuszek - tak ciągnął do domu. Dunaju dzięki za poklepywanie mojego kufra w locie. A wszystkim dzięki za spota. Kilka moich fotek jest TUTAJ
Milimetr Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Podzielam zdanie wszystkich, że trochę zmoknięty, ale z bananem na ustach. Jak dla mnie następne nowe doświadczenie czyli jazda w deszczu. Nic przyjemnego, ale da się przeżyć, zwłaszcza, że było miłe spotkanie ze wspaniałą społecznością Burgmani. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 8 Września 2018 Sympatycy Opublikowano 8 Września 2018 My również już dotarliśmy szczęśliwie do domu. Deszczyk nas szczęśliwie ominął w drodze powrotnej. Dziękujemy za wspaniałe spotkanie. Do następnego...... Wysłane z mojego UMI_SUPER przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Campto Opublikowano 8 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 8 Września 2018 A i mi się udało zahaczyć " po drodze" o spotkanie. :) Super było się spotkać z extra gromadką. Wprawdzie nie na 200 a samochodem ale dzięki temu w drodze powrotnej nie zmokliśmy.
Marcin 78 Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 My już też w domku,na szczęście droga powrotna bez deszczu Dziękujemy Wszystkim obecnym za fajne spotkanie, pogaduchy i miło spędzony czas Pozdrawiamy i do następnego
atat13 Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Ja też dziękuje za spotkanie i 2 fotki ode mnie :
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 8 Września 2018 Sympatycy Opublikowano 8 Września 2018 Ja też w domu, powtórka za rok. Może takie spotkanie wejdzie w kalendarz Burgmanii.
Klubowicze Migu Opublikowano 8 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 8 Września 2018 Spotkanie fajne ale krótko. Tylko raz dobiłem powietrze do koła. Krzysiek, Andrzej dzięki za pomoc.
stefanekmac Opublikowano 10 Września 2018 Opublikowano 10 Września 2018 Dzięki Wszystkim za możliwość spotkania. Było jak zwykle wesoło i przyjaźnie.
Rekomendowane odpowiedzi