Klubowicze arturo-bb Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Mam ochotę się wybrać. Ktoś chciałby dołączyć ? http://airshow.wp.mil.pl/artykuly/program-2018/2018-08-03-program-air-show-2018/
Klubowicze ziga Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2018 A w który dzień Ty się wybierasz
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Niedziela by mi bardziej pasowała. (ale soboty nie wykluczam )
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Można by się dołączyć?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Kto ma ochotę to zapraszam. Jedynie pogoda będzie decydowała w który dzień. Na razie prognozy są słabe ( qfa jak 4 tyg. siedzę na du..e to lampa i ponad 30C a jak chcę gdzieś pojechać to ma padać i być zimno. No po prostu masakra )
xtor Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Arturo-bb decyzja zapadła co do wyjazdu do Radomia ? Jeśli tak to kiedy (również mi niedziela by bardziej pasowała) i jaką trasą jedziesz?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Pomimo nie zachęcającej pogody rano (oberawanie chmury koło Tychów) udało się dojechać, zobaczyć i wrócić . ( 660 km. Fajnej trasy i moc zapierających dech maszyn .)Ziga,AndrzejMyslowice jeszcze raz dzięki że wam się chciało. (Szczególnie to wstawianie o 4 rano ) Pozdrowinia dla Statorów z Gdańska spotkanych na lotnosku. (Wszędzie te Burgmaniaki ) Ps Xtor sorry że nic nie napisałem ale ponieważ do czwartku nie było innych wpisów to jak się dogadaliśmy w Chudowie to już potem nie sprawdzałem forum.
adamndg Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 ... również pozdrawiam, ja i Statorki, dziś jeszcze raz jedziemy na Radom a jutro wracamy do Trójmiasta. Miło było Was spotkać. ... od wyjazdu z Trójmiasta do dziś mamy ok. 600 km. Dziś Kozienice - Radom - Kozienice, jutro Kozienice - Gdańsk, więc będzie ok. 1200 km.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Sympatycy Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Fajnie było Arturze - Jacku pojechać na Air Show, dobrze że dałem się namówić, trochę nas polało ale bez tragedii. Parę obiecanych zdjęć. DSCN2025.MOV Spotkaliśmy takiego gościa. I jeszcze parę slajdów. I jeszcze filmik. DSCN2026.MOV DSCN2009.MOV
stator Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 No i przy okazji, odbylo się calkiem przypadkowe sspotkanie Północ - Południe, i to na neutralnym terytorium !
Rekomendowane odpowiedzi