Klubowicze Karolina Opublikowano 1 Lutego 2007 Klubowicze Opublikowano 1 Lutego 2007 A czy jaki? kalendarz wy?cigów super moto też się pojawi? !OKK Może by wydelegować ekipę kibicuj?c? z Burgmanii? !scooter
Gość Kopytko Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 A czy jaki? kalendarz wy?cigów super moto też się pojawi? Może by wydelegować ekipę kibicuj?c? z Burgmanii? !scooter Mówisz i masz !vampire 29.04 - Gostyń (tylko Puchar PZM) 06.05 - Poznań 26.05 - Lublin 27.05 - Radom 09.06 - Bydgoszcz 16-17.06 - Poznań 08.07 - Radom 19.08 - Szczecin (tylko Puchar PZM) 16.09 - Lublin 29-30.09 - Radom Kto? pisał z pytaniem który Gostyń chodzi o ten koło Poznania. !OKK
Gość Kopytko Opublikowano 7 Lutego 2007 Opublikowano 7 Lutego 2007 Przepraszam, że piszę post pod postem, ale mam nowe info. !piwko Unia Poznań ma zamiar zorganizować wy?cigi czterogodzinne w Gostyniu. Termin jeszcze nie znany, ale napewno będzie to okres wakacji. Jak będę wiedział więcej informacji to napiszę. Pozdrawiam
Gość Kopytko Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Pragnę przypomnieć, że już za niecałe 2 tyg czyli 28 kwietnia odbędzie się pierwsza eliminacja wy?cigów skuterów. Wszystkich chętnych serdecznie zapraszam !OKK
Slavequs Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Nie będę zakładał nowego tematu, więc napiszę tutaj. Na stronie skutery.net znalazłem następuj?c? informację: "W dniach 17 – 18 maja na torze kartingowym w Starym Kisielinie koło Zielonej Góry odbędzie się po raz pierwszy w Polsce runda IDSM - Międzynarodowych Skuterowych Mistrzostw Niemiec. Odbęd? się po dwa wy?cigi klas 50cc tuning / 70cc 10 cali / 70cc 12 cali + Maxiskutery oraz wy?cig wielogodzinny. Przewidywana frekwencja: 40 - 50 zawodników. Zapraszamy zawodników i kibiców!" Ciekawi mnie wzmianka o maxiskuterach...
Rekomendowane odpowiedzi