smarciu Opublikowano 30 Lipca 2018 Opublikowano 30 Lipca 2018 Pomysł na wycieczkę wkoło komina do Jakubowic przez Turawskie Jezioro. Wyjazd w sobotę rano 9:00 z Wrocławia Lukoil Armii Krakowej, śmiganie bokami nad Turawę tam możliwa jest rybka. Dalej do Jakubowic, w środku dnia obejrzenie teatru konnego, kawałka Mistrzostw Polski w skokach, na miejscu obiadek i powrót bocznymi drogami, utwardzonymi oczywiście. Przykladowa trasa: https://goo.gl/maps/G4LuEA2swiA2 program zawodów w skokach: Chętnych zapraszam. smarciu
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 30 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2018 Cosik mapa pokazuje aż do Bielska . To ponad 600 km Na pewno tak ma być ?
BURISMAN Opublikowano 30 Lipca 2018 Opublikowano 30 Lipca 2018 Smarciu kolego jedziesz przez moją wioskę, odezwij się jak będziesz w pobliżu, zapraszam na kawę, jak dobrze pójdzie to się dołączę, jeżeli pozwolisz, kontakt tel. na PW. Pozdrawiam Waldek
smarciu Opublikowano 30 Lipca 2018 Autor Opublikowano 30 Lipca 2018 Mapka, bo coś link się wysypuje: Zapraszam, dołącz się, a na kawę z przyjemnością, ale musi być z masłem prawdziwym lub olejem kokosowym koniecznie
BURISMAN Opublikowano 31 Lipca 2018 Opublikowano 31 Lipca 2018 9 godzin temu, smarciu napisał: a na kawę z przyjemnością, ale musi być z masłem prawdziwym lub olejem kokosowym koniecznie Mogę mieć z tym problem , ale coś wymyślę, do Soboty jeszcze trochę czasu mi zostało więc poszukam restauracji w której taką kawę podają . Pozdrawiam
smarciu Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Upał zatrzymał wszystkich w cieniu... choć jak widzę tych wszystkich źle ubranych motocyklistów, to im nie współczuję. Pełne skóry, cordury, albo na golasa... A takie fajne i niedrogie ciuchy letnie są od dawna dostępne i to w całkiem dobrych cenach, promocje poza sezonem, etc.
Rekomendowane odpowiedzi